English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 19 octombrie 2012

Craciunul vine cu surprize de la L'Occitane

Zilele trecute am participat la evenimentul de lansare a colectiilor de Craciun L'Occitane. In magazinul de pe Calea Victoriei am fost intampinata cu cookies si suc de fructe, arome imbietoare si multa buna dispozitie. Si asa am inceput sa descopar universul de craciun L'Occitane.

Pentru aceasta iarna L'Occitane ne propune 2 colectii limitate - Fleurs Merveilleuses (roz) si Feuilles Magiques (verde).
Colectia Marvellous Flowers este creata cu ulei esential de trandafir si extract de bujor, iar aromele care ne imbie sunt cele de fructe rosii, grepfrut roz, bujor roz, lemn de esenta moale si mosc alb.
Aceasta cuprinde apa de toaleta de 75 ml (149 lei), apa de toaleta roll-on de 10 ml (75 lei), ulei uscat cu sclipici de 75 ml (129 lei), gel de dus 250 ml (65,6 lei) si crema de corp 250 ml (139 lei).
Colectia Magical Leaves contine verbina biologica si extract de frunze de alun, iar aromele sale cuprind un cocktail de citrice, verbina, boabe mici, alune si vanilie.

In cadrul ei ragasim apa de toaleta 10 ml (75 lei), gel de dus exfoliant 200 ml (65,6 lei) si lapte de corp 250 ml (87 lei).
Ambele game contin crema de maini la 30 ml (29 lei) si sapun 50 ml (15 lei).
De asemenea, amandoua miros foarte bine si este greu sa te hotarasti care este preferata ta. Desi eu tind sa cred ca cea verde m-a cucerit.
Tot in cadrul evenimentului am beneficiat de un superb masaj la maini cu uleiul cu sclipici Marvellous Flowers. Aroma a persistat pe piele, iar sclipiciul era foarte delicat. Si fiind un ulei uscat nu mi-a ramas acea pelicula grasa pe suprafata pielii.
Iar inainte sa plec, surpriza L'Occitane pentru mine a constat intr-un cadou personalizat. Si anume o lotiune de corp cu verbina cu o floare draguta pe care am ales-o si cu numele meu. Multumesc frumos!
Iar daca aveti chef de povesti va voi spune de unde a venit inspiratia de sarbatori ...

Taram al mitului si al magiei, Provence este cunoscut pentru padurile fermecatoare, cum ar fi Sainte Baume, Maures şi Bonnieux, paduri celebre pentru legendele stravechi care le sunt asociate si pentru aura magica de care sunt inconjurate. Legenda spune ca aceste paduri sunt locuite de magicieni, care printr-o miscare a baghetei lor magice, transforma florile si frunzele oferite de natura in filtre si alte potiuni magice care aduc protectie, fericire si iubire in viata celor care le folosesc. Printre aceste plante magice, descoperim TRANDAFIRUL folosit la ghirlande pentru armonie interioara, BUJORUL purtat ca un colier pentru a proteja impotriva bolilor,  ALUNUL al carui lemn se foloseste ca «bagheta magica» pentru descoperirea comorilor, VERBINA sau «iarba magicianului » cu puteri protectoare si profetice si ZMEURA, ale carei ramuri decorează usile caselor pentru protectie. 

... si care este povestea sarbatorilor parfumierului 2012:

Se spune ca, in noaptea de Craciun, parfumierul se transforma in magicianul naturii si ca, pe masura ce patrunde adanc in padure, cu bagheta lui magica, trezeste la viata comorile naturii adormite de iarna. Odihnindu-se sub un copac maiestuos, el da nastere unor flori roz stralucitoare si unor frunze verzi luminoase. Ca prin magie, florile si frunzele umplu noaptea cu bucurie si parfumeaza aerul cu arome fermecatoare…

Acum o sa va las si pe voi sa descoperiti colectiile de craciun in magazinele L'Occitane si sa imi spuneti cum vi s-au parut!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Un comentariu:

  1. sunt niste produse minunate...tot ce tine de L'occitane ! m-ai pus pe ganduri cu uleiul uscat...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...