English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 31 octombrie 2012

Fabulous Kangoo Party

Pe 17 noiembrie va avea loc un nou eveniment Kangoo Jumps marca Diana Stirbu. Acesta se va desfasura la GForce Fitness (sos. Colentina, nr. 288) incepand cu ora 16, iar tematica petrecerii este "Dress for Kangoo".

De data aceasta participantele vor trece printr-o preselectie. Locurile sunt limitate si accesul la eveniment se face numai pe baza de invitatie, care se primeste pe mail dupa inscriere.

Participantele trebuie sa-si aleaga tinute cat mai speciale care sa le reprezinte, cu care sa fie fotografiate. Make-up-ul va fi de asemenea foarte important. Toate doamnele vor poza in rochii, pe ghetele kangoo jumps. Dupa terminarea sesiunii foto va fi publicat un album pe pagina de facebook a Dianei si va avea loc un concurs. Premiile sunt oferite de Fa si Slim Duo Forte. Evenimentul este sustinut si de Mircea Netea care va face albumul foto.

Invitata de onoare din aceasta seara va fi Ioana Moldovan, o pasionata Kangoo Jumps.

Modalitatea de inscriere:
Trebuie sa trimiteti un mail pe adresa kangoo@dianastirbu.ro cu datele de contact si marimea de la picior. Vor avea acces numai persoanele abonate la unul din centrele cu care colaboreaza Diana. Intrarea este libera.

Eu ma gandesc deja cu ce sa ma imbrac!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss


2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...