English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 10 octombrie 2012

BB Cream La Roche Posay - o lansare inedita

Ce legatura are o BB Cream cu un curs de pictat pe ceramica? Va spun eu - cea mai draguta lansare de produs la care am fost vreodata. Asa ca de aceasta data, pe langa testarea produsului, descoperirea detaliilor sale si impartasirea parerilor si creativitatea ne-a fost pusa la incercare. Ce a iesit vedeti mai jos!

BB Cream de la La Roche Posay este primul astfel de produs creat special pentru pielea sensibila. Crema contine apa termala La Roche Posay si pigmenti corectori si iluminatori ai tehnologiei Blemish Balm. Multumita concentratiei ridicate de Seleniu din apa termala La Roche-Posay, formula Hydreane BB hidrateaza si calmeaza pielea sensibila timp de 12 ore, oferind protectie impotriva radicalilor liberi din atmosfera. Non-comedogenica, fara parabeni si testata dermatologic, aceasta uniformizeaza si ilumineaza chiar si cea mai sensibila piele, oferind totodata un machiaj natural pe durata intregii zile.
Din prezentare am aflat care sunt cele 5 beneficii pentru tenul nostru. Curioase sa le descoperiti? Ele sunt:

§     Hidratare 12 ore: Hydreane BB Cream intruchipeaza puterea de hidratare si confortul gamei Hydreane. Dedicata tuturor tipurilor de piele.

§       Calmare: Hydreane BB cream calmeaza pielea si ii reduce sensibilitatea dupa numai 2 saptamani de utilizare. Multumita apei termale La Roche-Posay, a untului de shea si a complexului de uleiuri vegetale: fructul pasiunii, samburi de caise, porumb, tarate si  orez.

§       Uniformizare si luminozitate a tenului: Cu o textura proaspata si usoara,  Hydreane BB Cream se topeste in piele, multumita unui dozaj optim de pigmenti corectori si crema hidratanta. Tehnologia de dispersie a pigmentilor specifica BB ofera o omogenitate sporita, oferind tenului un aspect natural, placut si uniform. Rezultatul: o piele perfecta.

§       Protectie UV: Hydreane BB Cream contine un sistem de filtre solare care protejeaza pielea sensibila de efectele daunatoare ale razelor UVA si UVB. Protectie anti-UVB: SPF 20, protectie anti-UVA: PPD 12


Cum ne mai ajuta BB Cream-ul in activitatile noastre zilnice? Este o baza de machiaj perfecta. Puteti renunta de fondul de ten deoarece acum aveti un produs care actioneaza ca si crema hidratanta, dar ca si fond de ten in acelasi timp. BB Cream-ul este foarte practic si pentru machiajul minim de la sala de sport, dar si pentru reimprospatarea/obtinerea acestuia dupa exercitiile facute.

Produsul ofera o culoare uniforma tenului si are un efect rapid de infrumusetare. De asemenea, timpul alocat machiajului va scadea ca urmare a utilizarii BB Cream. Tenul vostru va radia de frumusete si sanatate, iar voi va veti simti bine in pielea voastra (hidratata si luminoasa, desigur!).
Cum mi s-a parut mie crema?
Mi-a placut textura usoara, aroma delicata si absorbtia rapida a produsului in piele. Crema nu lasa un strat gras sau lipicios pe suprafata tenului si uniformizeaza culoarea acestuia. Acoperirea nu este prea mare (este cea specifica a unei creme BB), dar pentru tenul cu putine probleme este perfecta. De asemenea, daca aveti nevoie de o acoperire mai mare puteti aplica 2 straturi de produs sau puteti folosi un corector pe zonele care necesita acest lucru.

Ce am mai remarcat eu deosebit la aceasta crema? Nuanta 01 Light pe care am testat-o eu este potrivita tenurilor deschise, iar pigmentii sai sunt roz (spre deosbire de celelalte creme cu pigmenti galbeni). Crema va fi disponibila in 2 nuante (light si medium).

Si o alta surpriza marca La Roche Posay a serii a fost anuntarea noului site la care se munceste intens. Acesta va cuprinde o multime de informatii utile pentru utilizatoarele sale si un sistem avansat si personalizat de creare a profilului on-line. Utilizatoarelor le va fi mult mai usor sa descopere produsele care li se potrivesc, iar La Roche Posay poate veni in intampinarea lor intr-un mod perfect adaptat lor.
Si dupa cum va spuneam la inceput, evenimentul s-a terminat cu un curs de pictura pe ceramica. Mi-a placut foarte mult aceasta abordare pentru ca a fost intr-adevar ceva nou si deosebit. Si acum sa va intreb ce culori am ales eu pentru farfuria mea? Ceva idei?

Intr-un mod total neasteptat am ales mov pentru suprafata farfuriei, lila pentru partea din spate si galben, verde, roz si albastru pentru accente. Si asa a iesit farfuria:
Iar la final, toate participantele s-au semnat pe farfuria evenimentului.
In concluzie, un produs bun plus o lansare creativa egal o seara superba!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...