English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 9 octombrie 2012

Noutati de la Boots: produsele No7 Beautiful Skin

Sensiblu a relansat produsele No7 de ingrijire a tenului Beautiful Skin. No7 a luat nastere in anul 1935, iar in prezent au ajuns cele mai iubite produse de ingrijire din Marea Britanie. Si acest lucru se datoreaza faptului ca Boots pune un mare accent pe studiile de laborator, dorind sa dezvolte cele mai inovatoare produse de ingrijire a tenului.

"Noile formule de ingrijire a pielii sunt special concepute pentru fiecare tip de ten. Acestea combina protectia SPF15 cu tehnologia UVA de 5* pentru crema de zi, imbogatita cu un amestec unic de multivitamine si minerale pentru o piele mai sanatoasa si mai luminoasa in doar 2 saptamani" spune Dr. Mike Bell, consultant stiintific Boots No7.
Prezentarea produselor ne-a fost facuta de Pooja Gajree, senior brand ambassador No7. Ea ne-a purtat printr-o scurta istorie Boots si ne-a povestit despre "nebunia" creata de lansarea serumului Protect&Perfect din 2007 (la lansarea produsului) si din 2009 (la relansarea produsului). Datorita efectelor pe care le are asupra pielii intr-un timp relativ scurt (stimuleaza producerea de colagen si elastina, contine antioxidanti, ingrediente tonifiante si vitamina A si ajuta la diminuarea ridurilor), produsele au disparut de pe rafturile magazinelor foarte repede si au ajuns sa existe liste de asteptare. Vedeti mai jos o stire de pe CNN cu detaliile despre produs:
Noua Gama Beautiful Skin cuprinde produse pentru tenul cu tendinta de ingrasare, pentru tenul normal, putin uscat si pentru cel foarte uscat. De asemenea, gasiti produse potrivite pentru toate tipurile de ten (servetele demachiante, demachiant bifazic, tratament rapid pentru cosuri si tratament rapid pentru pielea uscata), dar si pentru ingrijirea suplimentara (roll-on revitalizant pentru ochi, masca energizanta si primer-ul Airbrush Away).
Gama de produse pentru ten normal/mixt este imbogatita cu un complex unic de multivitamine si minerale care hranesc pielea in profunzime si o cantitate suplimentara de zinc pentru a tine sub control secretia de sebum. Matifiaza, echilibreaza si purifica tenul afectat de eruptii acneice sau pori astupati, si in doar 14 zile tenul va arata mai curat si mai luminos.
In plus fata de complexul de multivitamine si minerale, gama pentru tenul normal/uscat contine ulei de macese care mentine nivelul optim de hidratare a pielii si catifeleaza. Studiile clinice au demonstrat ca 85% dintre femeile care au folosit lotiunea de curatare au observat ca pielea lor arata mai sanatoasa si mai luminoasa.
Gama pentru tenul uscat/foarte uscat este imbogatita cu un complex natural de ceramide care hranesc si calmeaza suprafata pielii si contine agenti de hidratare intensiva care asigura exact ingrijirea de care pielea  are nevoie. 

O alta noutate este crema BB disponibila in 2 variante - pentru piele normal/uscata sau pentru piele normal/mixta.
Mi-a mai placut primer-ul Airbrush Away care ofera efectul de piele mai tanara instant. Reduce aspectul ridurilor, uniformizeaza textura pielii si inchide porii (efectul dureaza pana la 8 ore). In plus hidrateaza si ajuta machiajul sa reziste mai mult pe ten. Suna prea bine? Vedeti efectul pe liniile adanci din palma.
De asemenea, demachiantul bifazic are rezultate foarte bune (cititi aici cum mi s-a parut demachiantul anterior testat de la No7), iar tratamentul rapid pentru cosuri suna promitator.

Gama Beautiful Skin este disponibila in farmaciile Sensiblu. Pentru mai multe detalii si preturi imi puteti lasa un comentariu si va voi da toate informatiile necesare.

Acum ma duc sa ma dau cu serumul Protect&Perfect. Revin cu detalii.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

5 comentarii:

  1. Ma intereseaza si pe mine pretul la primer.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer nu am incercat produsele , dar niciodata nu e prea tarziu :D. primer-ul Airbrush Away suna interesant. Ceva detalii legate de pret :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Sigur! Pretul este de 72,92 lei (pret cu card Sensiblu 65,63 lei).

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca nu eram acolo sa vad efectele primer-ului, nu credeam :)) Diferenta este mai mult decat vizibila

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...