English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 24 octombrie 2012

Petrecerea Maison Martin Margiela pentru H&M la NY

COLECŢIA MAISON MARTIN MARGIELA WITH H&M A FOST CELEBRATĂ LA NEW YORK, PRINT-UN SPECTACOL DE MODĂ, ARTĂ ŞI DANS.

Julianne Moore, Sarah Jessica Parker, Mena Suvari, Kanye West, Helena Christensen, Selma Blair, Alan Cumming şi Chace Crawford s-au numărat printre oaspeţii de la petrecerea de aseară de la New York, ocazie cu care s-a celebrat colaborarea cu casa de modă Maison Martin Margiela. Evenimentul unic s-a desfăşurat pe mai multe etaje ale unei clădiri istorice, localizată pe strada Beekman, numărul 5, din sectorul financiar al metropolei.


Oaspeţii au descoperit colecţia prin spectacolele de dans semnate de renumita coregrafă Anne Teresa de Keersmaeker şi prin instalaţiile de artă special amenajate, iar apoi DJ-ul a animat petrecerea până în zorii zilei. Colecţia Maison Martin Margiela with H&M va fi lansată pe 15 noiembrie, în aproximativ 230 de magazine H&M din întreaga lume precum şi on-line.
„Cu ocazia acestui eveniment, avem plăcerea să prezentăm colecţia Maison Martin Margiela with H&M la New York. Casa de modă Maison Martin Margiela susţine expunerea creaţiilor sale în afara contextului tradiţional. Drept urmare, această îmbinare de instalaţii artistice şi spectacol surprinde spiritul casei, permiţându-le artiştilor să interpreteze colecţia în modurile în care aceştia au considerat cel mai potrivit”, declară echipa casei de modă Maison Martin Margiela.

„Petrecerea din această seară a fost extrem de atractivă şi plină de surprize! În fiecare încăpere, la fiecare etaj, nu ştiai niciodată ce te aşteaptă! Folosirea instalaţiilor de artă au constituit o prezentare expresivă şi originală a colecţiei Maison Martin Margiela with H&M şi credem că lucrul acesta va fi foarte apreciat şi de clienţii noştri,” spune Margareta van den Bosch, Director de Creaţie la H&M.

Clădirea părăsită şi nefinisată, de nouă etaje, decorată cu marca distinctivă a casei Margiela, vopsită în totalitate în alb, situată lângă un atriu cu acoperiş din sticlă, a constituit cadrul perfect pentru celebrarea colecţiei Maison Martin Margiela with H&M. Renumita coregrafă Anne Teresa de Keersmaeker a creat un spectacol unic şi special în careuri de nisip, care s-a desfăşurat pe tot parcursul serii, la diferite etaje. Anne Teresa şi dansatorii ei au expus articolele vestimentare din colecţie în timp ce dansau, alcătuind astfel instalaţii de artă vii şi spontane.
Colecţia Maison Martin Margiela în colaborare cu H&M, reprezintă o serie de reproduceri ale articolelor vestimentare şi accesoriilor renumitei case din diverse sezoane. Aceasta a fost dezvăluită, pe diferite etaje ale clădirii, prin instalaţii speciale de artă realizate de faimoşii Daniel Arsham, Frederique Chauveaux şi Noemie Goudal, care au creat sculpturi, proiecţii şi fotografii în exclusivitate pentru acest eveniment.

“Este o colaborare extraordinară! Margiela este un brand minunat – artistic, iconoclast. Calitatea este de asemenea extraordinară intotdeauna când vine vorba de H&M. Moda este un lucru minunat pentru că exprimă ceea ce eşti”, declară Julianne Moore.

“Este incredibil, atât de emoţionant să celebrăm unul dintre designerii mei favoriţi. Colecţia este misterioasă şi convingătoare. Pot declara că am fost un mare fan Margiela pentru o lungă perioadă de timp. H&M, ei bine, priviţi liniile articolelor din colecţiile dedicate bărbaţilor şi femeilor! Este o mare oportunitate pentru public să aibă acces la colecţiile marilor designeri. Asta face ca luxul să fie accesibil pentru fiecare. Este foarte democratic, lucru care mă încântă”, declara Sarah Jessica Parker.

“Sunt un mare fan Margiela şi iubesc H&M – este o colaborare minunată. Nu am fost niciodată surprinsă de alegerile făcute de H&M, fiecare designer pe care ei il aleg, îmi stârneşte interesul. In dimineaţa lansării colecţiilor, aştept mereu cu mama mea în faţa magazinului. Am fost un fan Margiela încă de la început”, declara Helena Christensen.

“Sunt aici să văd fantastica colecţie Margiela. Iubesc modul în care H&M colaborează cu alţi designeri. Este un lucru minunat să faci ca hainele să capete stil şi în acelaşi timp să fie accesibile. Colaborarea este o idee extraordinară, sunt cu adevarat uimitori!” declara Alan Cumming.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss


Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...