English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 17 octombrie 2012

Prima editie Digital Divas

Pe 26 octombrie 2012 va avea loc o noua conferinta marca Evensys - prima editie Digital Divas, un eveniment inedit pentru femeile active in social media.

Ca o continuitate a seriei de evenimente Evensys dedicate oamenilor pasionati de online, Digital Divas se adreseaza femeilor care doresc sa isi transforme pasiunea pentru social media intr-o adevarata cariera.

Social media au devenit din ce in ce mai importante pentru companii, iar multe dintre acestea cauta astazi specialisti dedicati acestui domeniu. Agentii de PR, advertising si new media creeaza noi locuri de munca pentru proiecte si activitati pe termen lung in social media. Apoi am observat in alte evenimente ca femeile sunt mai interesate de social media decat barbatii. E o situatie intalnita, de asemenea, in relatiile publice. Avand toate aceste ingrediente, am creat Digital Divas, o platforma de interactiune si schimb de experiente”, a spus Cristian Manafu, initiator al evenimentului si managing partner la Evensys.

Conferinta Digital Divas este un eveniment unic despre inspiratie, comunicare, networking si implicare, despre resursele si oportunitatile de care profesionistii in comunicare pot beneficia in ziua de azi pentru a-si lansa o cariera in mediul online.

Evenimentul va aduce experienta altora care vor inspira, vor discuta idei si oferi resurse, subliniind cum era digitala influenteaza viata si felul de a comunica atat in viata personala cat si profesionala. Este totodata un prilej de networking cu comunitatea online locala.

Evenimentul Digital Divas este organizat de Evensys in colaborare cu Avon Cosmetics, una din primele companii care si-au creat un puternic departament de digital si social media in Romania.

Participarea se face pe baza unei invitatii solicitate pe site-ul evenimentului. Mai multe informatii puteti obtine la adresa de e-mail: office@evensys.ro. Detalii despre eveniment sunt disponibile si pe site-ul dedicat: www.digitaldivas.ro

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...