English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 23 octombrie 2012

La multi ani, Geta Voinea Upground!

Ieri seara am fost invitata la salonul Geta Voinea Upground pentru a sarbatori alaturi de ei un an frumos de activitate si pentru a descoperi cel mai fresh cupcake de la Stephany's.

Salonul se afla pe Str. Fabrica de Glucoza, nr. 9 si ofera de 1 an servicii de coafor, cosmetica, manichiura, pedichiura si make-up clientelor sale. Sarbatorirea primei aniversari a fost marcata de lansarea cupcake-ului Geta Voinea creat de Stephany's. O combinatie delicioasa de lime, menta si ghimbir ne-a incantat simturile, iar incepand de astazi cupcake-urile GV vor fi disponibile si la magazinul din Str. Putul lui Zamfir, nr. 6 (zona Dorobanti).
La eveniment am aflat mai multe detalii despre salon si despre produsele cu care lucreaza, unul dintre invitatii speciali fiind brand managerul Moroccanoil din Italia, care ne-a povestit despre beneficiile acestei game.
Si Ioana de la Stephany's ne-a vorbit putin despre noul cupcake Geta Voinea si despre deliciile pe care le gasim in magazinul din Dorobanti. Si uitandu-ma cu atentie pe site am vazut ca acolo iti poti lua si micul dejun - un muffin sau un cupcake alaturi de o cafea sau un suc de portocale. Unde credeti acum ca vreau sa ma opresc dimineata?
De asemenea, am descoperit un nou workout - Quick Bodyform (dupa atatea cupcakes ...) pe care chiar sunt curioasa sa il testez, iar in rest m-am simtit minunat!
La multi ani, Geta Voinea Upground si multe realizari frumoase!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...