English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 15 octombrie 2012

Mii de multumiri pentru o seara superba!

Joi seara a avut loc evenimentul de aniversare a celor 2 de ani de blog From Mona with Gloss. Acesta s-a desfasurat in clubul Vault si vreau sa le multumesc tuturor pentru ajutorul oferit cu organizarea acestei petreceri.

Baileys ne-a rasfatat in aceasta seara cu free welcome drinks, dar si cu o mica surpriza in goodie bags.
De cele 2 show-uri (de hairstyling si make-up) s-au ocupat Remington si SLA Paris Romania. La eveniment a fost lansata in avanpremiera noua gama Keratin Therapy ce cuprinde placa de intins parul, un ondulator cu clapeta, un uscator de par si o perie pentru volum. Participantele care au dorit sa testeze noua gama au obtinut o noua coafura si mai mult, au primit si produsul utilizat pentru obtinerea acesteia.

In plus, Remington a oferit cadouri si pentru baietii (putini la numar) care au participat la eveniment.
Make-up artistul Beauty Make-up Artisty Andreea Radoi a realizat un machiaj de podium glitter face cu gene false aplicate cu produse SLA Paris. Rezultatul a fost superb!
Iar toata seara am avut parte de tombole cu premii pentru invitati. Lush a oferit 3 cadouri parfumate ce includeau si unul dintre produsele nou lansate din colectia Emotional Brilliance. De asemenea, L'Oreal Paris a  oferit 5 cadouri cu o valoare de peste 350 de lei care cuprindeau 6 produse cosmetice (fond de ten, ruj, creion, tratament de par Miracle, crema de fata NutriGold si mascara).
Si Fontana Contarini a oferit 3 cadouri pentru tombola ce constau in oja, ruj si pensula pentru aplicarea acestuia.
World Class a oferit 3 vouchere de o luna la salile de fitness, iar salonul Ladies Lounge a oferit 3 tratamente faciale cu oxigen in valoare de 300 lei fiecare. In plus, participantii au primit si o reducere de 10% la orice serviciu ales.
Ojele au fost oferite de catre Beauty in the bottle, iar de la eveniment nu a lipsit nici Pink Box-ul.
Invitatele au mai fost rasfatate cu 3 cadouri Flormar, iar in goodie bags ele au gasit produse Montagne Jeunesse si Himalaya.
Si Thecandybar.ro ne-a indulcit in aceasta seara! Candy bar-ul arata superb si a avut un succes enorm!
Asa ca doresc sa le multumesc sponsorilor pentru ajutorul oferit si invitatilor pentru au sarbatorit alaturi de mine acest eveniment. De asemenea, va multumesc foarte mult pentru cadouri! Au fost superbe si sincer chiar nu ma asteptam!

Astazi voi publica si pozele intr-un album pe Facebook si voi reveni cu mai multe detalii despre desfasurarea evenimentului.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

3 comentarii:

  1. Intradevar, surprizele si dulciurile au fost pe masura evenimentului! Multumim, din nou, pentru invitatie. :) Ne-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti o norocoasa, numai sponsori buni ai avut! Imi pare rau ca nu am fost sa te cunosc! Stii tu de ce :P

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...