English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 15 octombrie 2012

Cel mai mic aparat cu care m-am jucat pana acum

Saptamana trecuta am primit invitatia din partea Nikon sa testez noul aparat Coolpix S01. Acesta face parte din colectia Coolpix Style, este foarte mic si este disponibil in 5 nuante (rozul este superb!). Aparatul este foarte usor de purtat in geanta si astfel poti imortaliza orice moment iti doresti. Scuza ca aparatul era prea mare sau prea greu nu mai merge de aceasta data!

Mic si compact, Coolpix S01 face poze de pana la 10 megapixeli si ofera o serie de efecte speciale aplicabile pozei (sepia, monocrom contrast ridicat, cheie inalta, cheie joasa), dar si de efecte filtre care pot fi utilizate pentru editarea pozei (efect aparat foto de jucarie, soft, ochi de peste, efect de miniaturizare, culoare intensa, alb-negru, sepia, cianotipie).

Aparatul nu are card de memorie (pozele sunt stocate in memoria interna de 7,3 GB), iar ecranul de redare este tactil, foarte luminos, cu un strat anti-reflexie si ofera un control foarte usor al optiunilor.

Si ca sa va faceti o parere despre cat este de mic va las cu cateva poze comparative:
S01 este mai mic decat jumatate din telefonul meu Samsung Galaxy SII si este comparabil ca si dimensiuni cu o oja Orly, un ruj YSL sau un blush Sleek. In plus, el are mai putin de 100g.

Aparatul are un zoom de 3x, filmeaza in HD (pana la 3 ore in modul VGA) si selecteaza automat modul scena potrivit pentru situatia in care se face fotografia.

Ca si accesorii, Coolpix S01 vine cu un cablu USB, un adaptor  si o curea. El poate fi incarcat de la priza sau direct de la laptop, iar descarcarea imaginilor este foarte usoara si rapida.

Cu ajutorul lui eu am facut poze de produs, peisaje, portrete si detalii. Pacat ca nu am avut si o vreme mai buna pentru niste poze si mai reusite!
Mai multe detalii despre aparat gasiti aici.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...