English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 26 octombrie 2012

Rujuri noi si surprize de la Bourjois

Miercuri am fost la un curs de Flash Make-up sustinut de specialistii Bourjois in magazinul Douglas din Sunplaza. Aici ni s-a aratat cum sa obtinem un machiaj simplu de zi, dar care face o mare diferenta, in doar 12 minute. Si mai mult, am aflat detalii despre lansarea noilor rujuri Rouge Edition.

Dar sa incepem cu machiajul. Primul pas este uniformizarea tenului si obtinerea unui aspect perfect si luminos. Aplicarea fondului de ten, a corectorului si a pudrei nu ne ia mai mult de 5 minute, iar rezultatul va face diferenta. Atentie la alegerea fondului de ten si la aplicarea produselor in ordinea fireasca. Nu aplicati niciodata pudra fara fond de ten dedesubt!
Pasul al doilea consta in machiajul ochilor. Utilizati creion sau fard (sau pe amandoua) si nu sariti peste mascara. Aceasta contureaza privirea si face ochii sa para mai mari. In 5 minute veti termina cu aplicarea produselor (ma refer aici la un machiaj simplu de zi, nu la un model elaborat la care eu pot sa stau si 20-30 de minute numai pentru machiajul ochilor) si puteti trece la pasul numarul 3.
Aplicarea creionului si a rujului sau gloss-ului nu va va lua mai mult de 2 minute, iar ultimul pas va presupune aplicarea blush-ului (maxim 30 de secunde). Daca doriti puteti realiza pasul 4 ca si pasul 2, imediat dupa machiajul tenului (eu asa procedez).
Dupa realizarea machiajului pe o jumatate a fetei modelului de la cursul de Flash Make-up, ea a fost invitata sa incerce sa il creeze pe cealalta jumatate pentru a aplica noile cunostinte. Eu cred ca s-a descurcat de minune!

Tips-uri Bourjois pentru Flash Make-up
1. Alegeti un fond de ten corespunzator tipului de ten. Optati pentru texturi cremoase cu un finish semi-mat (Healthy Mix) pentru tenuri normale/mixte sau texturi cremoase cu un finish mat (Flower Perfection) pentru tenurile mixte/grase.

2. Nu renuntati la mascara! Aceasta va ofera o privire intensa cu gene definite si volum. Incercati mascara Volume Glamour Max Definition.

3. Pentru o rezistenta indelungata a machiajului si un aspect uniform se recomanda utilizarea pudrei - compacta (Healthy Balance) sau libera (Loose Powder).

4. Un plus de culoare si stralucire este oferit si de catre blush. Alegeti unul potrivit pentru nuanta tenului vostru si aplicati-l ascendent pe linia pometilor.

5. Un lipstick sau un gloss nu ofera doar culoare si stralucire, ci si hidratare intensa pe tot parcursul zilei. Incercati gloss-ul Effet 3D Max.
O noua lansarea Bourjois consta in rujurile Rouge Edition, o gama cu 18 nuante superbe!
Intr-un ambalaj elegant, prin care se poate vedea nuanta produsului, regasim un ruj cremos, hidratant si cu o aroma placuta. Culorile sunt vibrante si se asorteaza oricarui tip de machiaj. Este imposibil sa nu gasiti o nuanta de care sa va indragostiti!
Mie mi-au placut nuantele 15 Rouge Podium si 18 Violine Strass, pe care va invit sa le vedeti mai jos:
Rujurile vor fi disponibile in magazine dupa data de 1 Noiembrie si vor avea un pret promotional de 42.5 lei, care se va mentine pentru urmatoarele 2 luni.

Cum vi se par noile rujuri?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...