English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 25 octombrie 2012

Tried and tested: Demachiantul BB cu Oxigen de la Skin79

Dupa "nebunia" BB Cream din ultima perioada, am fost incantata sa incerc si un alt produs BB. Este vorba despre demachiantul spuma cu oxigen de la Skin79. Am descoperit standul si produsele Skin79 in cadrul expozitiei Cosmetics Beauty Hair de la Romexpo si de atunci mi-au inspirat incredere si am dorit sa le testez.

Dupa un mic research despre Skin79, am aflat ca aceasta este o companie foarte cunoscuta la nivel international si are cele mai multe vanzari de BB Cream la nivel mondial. 1 produs Skin79 se vinde la fiecare 7 secunde in lume!

Dar cum despre BB Cream v-am mai tot povestit pana acum, abia astept sa va dau detaliile despre demachiant!

Ce scrie pe produs?
Aceasta este o spuma demachianta cu dublu efect in 2 pasi simpli.

One shot bubble
Deep moisture clean
Skin clear effect

With its minute bubble particles delivering oxygen to the skin, the Bubble Cleanser customized for BB cream users allows deep cleansing of the skin, removing any dead skin cells and make-up residues without skin irritation, such that no further washing is necessary.

The Bubble Cleanser's OBFN patented complex containing pomegranate and fig and Maakia Fauriei Stem Extract with brightening effect purifies the skin that has become irritated by environmental factors.

Cum se utilizeaza?
1. Se aplica uniform pe toata fata exceptand ochii si zona gurii;
2. In unul sau doua minute, cand s-au creat destule celule de aer, masati produsul pe fata si clatiti din abundenta cu apa calduta.

Textura si actiune
Initial produsul arata ca un gel, dar la contactul cu aerul incepe sa creeze bule si se transforma intr-o spuma (aceasta este asemanatoare cu demachiantele clasice de tip spuma). Intreg procesul este fascinant si haios in acelasi timp (eu nu ma mai plictisesc sa ma demachiez!) deoarece poti observa in oglinda transformarea produsului pe tenul tau si in plus formarea bulelor de aer gadila. Senzatia este una amuzanta.

Mirosul produsului este fresh si completeaza placut experienta demachiatului.

Din timpul utilizarii
Pentru ca utilizarea este atat de placuta si haioasa am facut si un set de poze pentru a va arata cum "lucreaza" demachiantul.
Gelul se transforma foarte repede in spuma.
Si gadila!
Iar in cateva minute obtii un ten curat.

Va dati seama cat m-am amuzat facand aceste poze! Acum va las si pe voi sa va distrati!

Rezultate
In cateva minute gelul se transforma in spuma si poate fi clatit cu apa calduta. Tenul ramane curat in profunzime si pregatit pentru aplicarea cremei hidratante.

Singurul dezavantaj pe care i-l gasesc acestui produs este ca mai aveti nevoie si de un demachiant pentru ochi si buze (unul bifazic ar fi perfect!). Asa ca daca va doriti un singur produs pentru curatarea tenului va trebui sa va indreptati catre altceva. Dar din proprie experienta va spun ca utilizarea unui produs pentru ten si a altuia pentru ochi si buze, cu texturi diferite, este ideala!

In plus senzatia bulelor pe fata este excelenta! Nu o ratati!

Detalii despre comanda si produs gasiti pe pagina de Facebook Skin79 Romania. In curand va fi disponibil si site-ul www.skin79.ro si se va deschide si magazinul Skin79 din Bucuresti in Baneasa Shopping City!

Cum vi se pare demachiantul? Ati vrea sa il incercati?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

9 comentarii:

  1. am citit si auzit si pareri cum ca ar usca tenul si mi-e cam teama sa-l cumpar. mi-ar placea sa testez o mostra, ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi-a uscat tenul, dar in aceasta perioada utilizez si o crema mai hidratanta din cauza temperaturilor oscilante de afara. Iar senzatia este aceeasi ca dupa spalarea tenului dupa un demachiant spuma. Si din cate stiu eu, nu cred ca exista si mostre pentru acest produs, dar ma pot interesa.

      Ștergere
  2. Buna ziua,
    Ceve vesti despre magazinul onine Sink79? Finalul de octombrie a trecut..si nici o miscare. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua,

      Din pacate nu am noutati despre deschiderea magazinului. Voi intreba sa vad daca pot afla mai multe detalii. Pana atunci va astept pe noul site www.frommonawithgloss.ro

      Ștergere
  3. Multumesc pentru raspuns. Iata ca e mijlocul lunii moe. imediat si nici o veste . Speram sa imi fac cadou un BB crem de la ei pana de Craciun.:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere! Din pacate nici eu nu am primit un raspuns la mail :( Dar sigur pana de Craciun vom gasi produsele in magazin. Ai incercat sa intrebi de o comanda pe pagina lor de Facebook?

      Te astept pe noul site www.frommonawithgloss.ro

      Ștergere
  4. Buna seara fetelor!

    Deschiderea magazinului SKIN79 din Bucuresti Mall va avea loc in seara de joi, pe 29 noiembrie cu un cocktail party demn de un brand cunoscut la nivel mondial. Echipa a dorit ca toate detaliile sa fie bine puse la punct inainte de sarbatori si cu siguranta o sa fiti mai mult decat incantate de prima reprezentanta SKIN79.

    Inainte de sarbatori, vom lansa si linia de skincare pentru barbati, astfel ca nu numai doamnele si domnisoarele vor fi surprinse de cadouri SKIN79.

    Va multumim pentru sprijinul si interesul vostru!

    Echipa SKIN79 Romania

    info@skin79.ro
    "SKIN79 The No. 1 BB Cream Worldwide!"

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara fetelor!

    Deschiderea magazinului SKIN79 din Bucuresti Mall va avea loc in seara de vineri, Sf. Andrei la ora 20:00, cu un cocktail party demn de un brand cunoscut la nivel mondial. Echipa a dorit ca toate detaliile sa fie bine puse la punct inainte de sarbatori si cu siguranta o sa fiti mai mult decat incantate de prima reprezentanta SKIN79.

    Inainte de sarbatori, vom lansa si linia de skincare pentru barbati, astfel ca nu numai doamnele si domnisoarele vor fi surprinse de cadouri SKIN79.

    Va multumim pentru sprijinul si interesul vostru!

    Echipa SKIN79 Romania

    info@skin79.ro
    "SKIN79 The No. 1 BB Cream Worldwide!"

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu stiam ca produsele skin79 sunt mult mai bune decat celelalte. Coreenii chiar se pricep la cosmetice :x

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...