English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 31 mai 2012

Prima mea comanda pe Aoro.ro

In luna Aprilie am primit din partea OK Magazine un voucher de 200 de lei pe care puteam sa il folosesc pe site-ul Aoro.ro. Am fost foarte incantata de acest gest si le multumesc pentru cadou (mi-am facut deja al doilea abonament si de aceasta data l-am prelungit pe 2 ani; asa ca da, citesc cu drag fiecare numar din OK)!

Despre Aoro.ro am citit diverse pareri in blogosfera, unele nu foarte magulitoare. Asa ca acum va voi da toate detaliile despre comanda mea.

luni, 28 mai 2012

Castigatoarea concursului Povestile unei inimi

Va multumesc tuturor pentru participarea la acest concurs! Am citit cu drag toate povestile voastre si trebuie sa spun ca mi-au placut foarte mult!

Preview: Colectia de toamna de la H&M

Vineri dupa-amiaza am fost invitata sa descopar colectia de toamna de la H&M. Si vreau sa va spun ca aceasta mi-a placut foarte mult!

Ca tendinte generale am remarcat colierele mari, hainele din piele, accentele de auriu sau de paiete, bocancii sau pantofii cu toc, palarii si culori vesele.

sâmbătă, 26 mai 2012

Pasiunea mea pentru cosmetice ... inceputuri

Pasiunea mea pentru cosmetice a inceput acum multa vreme! Si acum tin minte ca de mica ma fascinau rujurile si visam sa imi fac unghiile. Bineinteles ca nu aveam voie! Si suspinam dupa acea zi in care vor putea fi toate ale mele ... farduri, rujuri, oje ... toate.

Prima data cand mi-am aplicat un fard de pleoape aveam 11 ani. Era un fard bleu intens din trusa Ruby Rose a mamei. Nici acum nu o pot uita. Era cu 5 nuante si o oglinda mare, iar acea nuanta de albastru era desigur, cea mai intensa. Am aplicat-o cu degetele. Cred ca rezultatul a fost dezastruos, dar eram atat de incantata!

Top10: Parfumuri preferate

Imi plac foarte mult parfumurile! Si consider ca fiecare persoana ar trebui sa aiba cateva parfumuri care sa se potriveasca anumitor momente, stari, anotimpuri etc. Pentru ca mirosul este un simt atat de important ni se intampla adeseori sa asociem o aroma cu o anumita intamplare, persoana sau un anumit sentiment. Asa ca parfumul devine ceva personal si reprezinta mai mult decat o aroma placuta.

marți, 22 mai 2012

SkirtBike 2012


SkirtBike revine cu forţe proaspete pe şoselele capitalei! Pentru al treilea an la rând,  VelloBello organizează promenada SkirtBike dedicată tuturor biciclistelor care vor să demonstreze că pedalatul nu este numai un sport. 



Scoala de Beauty Blogging by L'Oreal

L'Oreal Romania tocmai a lansat o noua campanie care mi-a atras atentia! Apreciez foarte mult faptul ca este incurajata dezvoltarea blogosferei de beauty, iar acest lucru este facut intr-un mod profesional!

luni, 21 mai 2012

A patra extragere Clinique

A sosit momentul sa vedem la cine va ajunge si ultima crema Clinique. In concurs au fost 224 de inscrieri, iar numarul norocos de astazi a fost ...

Studiu de audienta

Blogul meu participa la Studiul de audienta al blogurilor romanesti editia 2012. Astfel, va invit sa completati un chestionar pe care il gasiti aici - http://www.surveymonkey.com/s/VWDBT76. Completarea lui dureaza 5-10 minute.

NOTD: Romance

Astazi vreau sa va arat prima nuanta din noua colectie de oje de la Avon. Aceasta se numeste Romance si este un roz discret cu sclipiri perlate.

vineri, 18 mai 2012

Castiga o rochie de la Dailylook.ro

Update 31 Mai 2012 ora 22:00: Concursul este inchis!

Pentru ca vara se apropie, impreuna cu Dailylook.ro va invit sa participati la un nou concurs. Astfel, puteti castiga o rochie perfecta pentru sezonul care se apropie, ce poate fi foarte usor accesorizata conform ultimelor tendinte.

Eveniment de lansare Showroom Murmur

Ieri seara am participat la evenimentul de lansare a showroom-ului Murmur. Astfel am invitat-o si pe Andreea sa vina alaturi de mine si am plecat in cautarea strazii Icoanei nr. 75B.

joi, 17 mai 2012

Personal Stylist in imagini

Pentru ca stiu ca sunteti curioase cum se desfasoara o sedinta de Personal Stylist, astazi vreau sa va arat acest lucru in imagini. Sedinta a fost realizata punandu-se accentul pe produsele cosmetice si pe oje si vreau sa le multumesc pentru sprijin magazinelor Sephora si Flormar Cosmetics!

miercuri, 16 mai 2012

Experienta mea la Jovsky Studio

Zilele trecute va povesteam pe Facebook ca am fost la salonul Jovsky Studio pentru a ma tunde. Aici am ajuns prin intermediul Anei, pe care am cunoscut-o la una dintre sedintele de Kangoo Jumps. Ana este o persoana foarte draguta si care se pricepe foarte bine la ceea ce face.

marți, 15 mai 2012

Concurs SLA: Castiga o sedinta profesionala de machiaj!

Update 28 Mai ora 22:00: Concursul este inchis.

Cum vi se pare machiajul meu din aceasta postare? Pentru ca stiu ca v-a placut atat de mult, impreuna cu SLA Paris Romania ne-am gandit sa va invitam sa participati la un nou concurs.

Ce puteti castiga?
Premiul consta intr-o sedinta profesionala de machiaj realizata de unul dintre make-up artistii SLA Paris Romania.

Revenind la Ladies Lounge

Dupa ce v-am povestit aici cum m-am rasfatat la Ladies Lounge, ieri am revenit la acest salon pentru a incerca alte doua servicii si anume epilarea si masajul.

luni, 14 mai 2012

Cosmobeauty - impresii si cumparaturi

Anul acesta am fost prezenta la expozitia Cosmobeauty pe tot parcursul ei, asa ca o sa va dau o multime de detalii despre organizare, participanti si ce mi-a atras atentia. Fata de editia trecuta, expozitia a fost mai mare si s-a desfasurat nu numai la parter si la etajul 1, ci si la etajul al doilea al Salii Palatului, unde s-au tinut workshop-uri si s-au facut demonstratii.

A treia extragere Clinique

Tocmai am efectuat cea de-a treia extragere Clinique. Iar numarul ales de Random a fost ...

Castigatoarele concursului BB Cream de la Garnier

A sosit momentul sa anunt castigatoarele concursului BB Cream de la Garnier. Va multumesc tuturor pentru inscrieri si vreau sa va spun ca am citit toate intamplarile voastre.

duminică, 13 mai 2012

Impresii din tabara foto

Astazi este ultima zi din tabara foto. Si spun asta cu un mic regret deoarece as mai fi stat cateva zile in acelasi loc, cu aceleasi persoane facand o multime de poze si distrandu-ne pur si simplu!


joi, 10 mai 2012

TFB 1

Astazi eu voi pleca in Tabara foto pentru bloggeri organizata de Foto Union. Aceasta va avea loc pana duminica si vom merge in apropiere de Brasov. Toate detaliile despre tabara le puteti vedea aici. Asa ca eu abia astept sa plec si sa fac o multime de poze!

miercuri, 9 mai 2012

Concurs Povestile unei inimi

Update 25 Mai ora 22:00: Concursul este inchis.

Va spuneam acum ceva vreme aici cat de mult mi-a placut evenimentul de lansare a cartii "Povestile unei inimi" scrisa de Diana-Florina Cosmin. In urmatoarele 2 zile am citit si cartea aproape pe nerasuflate. Cum aveam putin timp liber mai citeam un capitol. Si asa am luat-o dupa mine in toate drumurile facute pentru a citi la metrou sau atunci cand asteptam inaintea unei programari.

marți, 8 mai 2012

Rasfat la Ladies Lounge

Va spuneam pe Facebook ca m-am rasfatat ieri pentru cateva ore la salonul Ladies Lounge. Mai exact pentru aproximativ 4 ore. Acolo am incercat o manichiura si o pedichiura SPA, iar la final am optat pentru niste bucle superbe.

Dior lanseaza BB Cream

Cremele BB sunt din ce in ce mai cautate pentru efectele pe care le ofera. Produselor deja disponibile pe piata li se alatura si noua crema BB de la Dior.

Castigatoarea Concursului From Mona with Gloss

La extragerea facuta cu Random.org pentru acest concurs numarul norocos a fost ...

luni, 7 mai 2012

A doua extragere Clinique

A sosit si momentul pentru a doua extragere Clinique. De aceasta data Random a ales numarul ...

sâmbătă, 5 mai 2012

KOTD: Manichiura mea de la Cosmobeauty

Deoarece zilele acestea ma gasiti la expozitia Cosmobeauty la standul Konad, m-am gandit ca o manichiura foarte colorata cu cate un model diferit pe fiecare unghie va fi perfecta pentru acest eveniment!

vineri, 4 mai 2012

Expozitia Cosmobeauty

Incepand de astazi 4 Mai si pana duminica 6 Mai se va desfasura expozitia Cosmobeauty la Sala Palatului. Ca si la editia trecuta acolo veti gasi de la produse de make-up si nail art pana la aparatura si echipamente si cosmetica faciala si corporala.

joi, 3 mai 2012

Anna Dello Russo pentru H&M

De dimineata am primit un comunicat de presa despre o noua lansare H&M - Anna Dello Russo va crea o colectie de accesorii pentru H&M ce va fi lansata in luna Octombrie. Si deoarece am fost la ambele lansari H&M (Versace si Marni), acum abia astept sa vad si noua colectie!

BB Cream de la Garnier si un nou Concurs

Update 9 Mai ora 22:00: Concursul este inchis. Castigatoarele vor fi anuntate in data de 14 Mai.

Astazi vreau sa va dau mai multe detalii despre BB Cream de la Garnier, produsul nou lansat care ne aduce 5 beneficii imediate - uniformizeaza tenul, reduce porii si imperfectiunile, are efect anti-stralucire, hidrateaza 24h si ofera protectie UV SPF 15.

In plus, pentru prima data, am realizat si un review video, care sa cuprinda cat mai multe informatii despre produs.

miercuri, 2 mai 2012

Visand la a deveni Make-up artist

Ador machiajul! Ador fardurile, pensulele, texturile si culorile! Dar voi stiti deja asta despre mine. Mai mult decat atat, imi place sa impartasesc aceasta pasiune si cu persoanele din jurul meu. Asa ca pe langa sfaturi si sugestii m-am hotarat ca as vrea sa ofer mai mult. Da, as vrea sa fac un curs de make-up artist!

Despre Women on Web si surpriza care ne asteapta la urmatoarea editie

Vineri, 27 Aprilie, a avut loc o noua editie a conferintei Women on Web. Evenimentul s-a tinut la hotelul Howard Johnson si a fost organizat de Evensys. Prezentarile din cadrul conferintei au fost sustinute de Emilia Popescu, Tudor Chirila, Amalia Enache, Cristian Lupsa, Georgiana Gheorghe, Cristina Bazavan, Bogdana Butnar, Anca Nistor, Iulian Vacarean, Roxana Farca si Andrei Barbu, iar evenimentul a fost moderat de Sana Nicolau si Cristian Manafu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...