English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 3 mai 2012

Anna Dello Russo pentru H&M

De dimineata am primit un comunicat de presa despre o noua lansare H&M - Anna Dello Russo va crea o colectie de accesorii pentru H&M ce va fi lansata in luna Octombrie. Si deoarece am fost la ambele lansari H&M (Versace si Marni), acum abia astept sa vad si noua colectie!

H&M anunţă cu mândrie colaborarea specială cu simbolul modei, legendarul Fashion Director, Anna Dello Russo. Acest idol al blogosferei, ale cărei ţinute flamboaiante sunt mereu în obiectivul fotografilor de modă şi difuzate în toată lumea din mediul online, Anna Dello Russo a demonstrat unicitatea stilului său prin crearea colecţiei speciale de accesorii pentru H&M. Cu un farmec semeţ, un aer preţios şi ludic, gama de produse exprimă predilecţia creatoarei Dello Russo pentru arta ornamentării. Produsele vor fi disponibile începând cu data de 4 octombrie 2012, la finalul sãptãmânilor de modã din sezonul de toamnã, în aproximativ 140 de magazine din întreaga lume precum şi online. Colecţia include bijuterii, ochelari de soare, pantofi şi genţi şi o geantã de voiaj, oferind clienţilor H&M unicitate la preţuri fantastice.
„Sunt încântată de această colaborare: este prima dată când H&M implică un Fashion Director într-un proiect special. Este un semn al evoluţiei majore în domeniul modei şi sunt bucuroasă şi copleşită totodată pentru că am fost aleasă să îl coordonez. Am dorit să creez accesorii valoroase care sunt imposibil de găsit. Ca stilist, ştiu că accesoriile sunt esenţiale: reprezintă nota personală oferitã oricãrei  ţinute. Cu aceste articole, toată lumea se poate simţi bine, transformând o zi obişnuită într-un eveniment de modă fantastic”, spune Anna Dello Russo.
„A fost extrem de interesant să o cooptăm pe Anna Dello Russo în acest proiect, ceva complet diferit de ce am făcut până acum. Anna are un simţ vizual fantastic şi un rafinament puternic, pe lângă faptul că este un veritabil simbol al modei. Ea a creat o gamă de accesorii extravagante care vor încânta pe clienţii H&M şi pe toţi iubitorii de modă. Colecţia este o celebrare a opulenţei, a fanteziei şi a decoraţiunilor” spune Margareta van den Bosch, Director de Creaţie la H&M.
Descrisă de celebrul fotograf Helmut Newton ca o „pătimaşă a modei”, Anna Dello Russo este una dintre forţele motrice ale modei contemporane. Cu un simţ al stilului inegalabil, Anna a dat formă modului în care noi privim moda astăzi, prin activitatea ei impresionantă la revista Vogue Italia, unde a lucrat ca redactor de modă timp de doisprezece ani şi a colaborat cu fotografi ca Helmut Newton, Michel Comte, Walter Chin şi ulterior ca redactor şef la revista L’Uomo Vogue. În prezent Fashion Director at Large şi consultant de creaţie la revista Vogue Japonia, Anna Dello Russo este o sursă de inspiraţie pentru bloggerii din domeniul modei, pe care îi încântă cu ţinute extravagante şi nenumărate schimbări de ţinute pe parcursul săptămânilor de modă din lume. 
Mai multe informaţii despre Anna Dello Russo gasiti pe www.annadellorusso.com.
Cum vi se pare noua colectie?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss




4 comentarii:

  1. Sincer, mie mi se par cam tiganesti accesoriile astea, fara nicio jignire la adresa acestei etnii.
    Adica, cu siguranta daca le-ai vedea intr-un bazar ai zice: "Uite ce kitsch-uri", dar pentru ca sunt Anna dello Russo sunt foarte trendy si chic sau cum???!
    Si precis o sa mai coste si o caruta de bani pentru ca poarta semnatura faimosului designer....

    RăspundețiȘtergere
  2. mie nu mi se par oribile, dar gusturile nu se discuta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bling-Bling! daca nu purtau semnatura "artistului" treceau neobservate cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...