English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 8 mai 2012

Dior lanseaza BB Cream

Cremele BB sunt din ce in ce mai cautate pentru efectele pe care le ofera. Produselor deja disponibile pe piata li se alatura si noua crema BB de la Dior.

Ce ne spun expertii Dior despre BB Cream?

Stralucire, prospetime si naturalete. Ingrijire pentru un ten fara cusur, special pentru femeile care isi doresc prospetime, lejeritate si luminozitate intr-un singur produs.

FRUMUSETE IMEDIATA SI PROTECTIE EXTREMA
Aceasta formula are la baza o textura care imbina atingerea usoara a unei creme hidratante cu proprietatile unui produs de machiaj, reusind performanta uluitoare de a imbunatati aspectul pielii, protejand-o in acelasi timp.

INOVATIA DIOR
O textura originala, lejera, usor colorata care corecteaza imperfectiunile si suprafetele neregulate, uniformizeaza culoarea tenului si sporeste luminozitatea, dezvaluind o piele neteda, catifelata si fara imperfectiuni. Protejata si revitalizata, pielea isi pastreaza prospetimea, debordand de frumustete si tinerete.

PERFECTIUNEA UNUI TEN NATURAL
Hydra Life BB Creme imbina cele mai inalte standarde de ingrijire a pielii cu actiunea corectoare a unui fond de ten. Formula sa unica si inovatoare are rol triplu: crema hidratanta diafan colorata, fond de ten pentru uniformizarea si corectarea tenului, precum si un puternic ecran solar cu factor de protectie SPF 30. Astfel, BB Crème imbina cu success hidratarea, ingrijirea si protectia de lunga durata.

O NOUA ETAPA IN INGRIJIREA TENULUI initiata in colaborare cu makeup artistii Dior
Un produs de skincare cu o textura unica, lejera, si hidratanta, Hydra Life BB Creme creaza o noua etapa in procesul de ingrijire si machiaj. Culoarea sa unica, realizata in colaborare cu makeup artistii Dior, pune in joc nuante si lumini care se adapteaza la toate tonurile de piele. Prospetimea sa imediata este o adevarata incantare, iar textura lejera intra in piele, ofernid astfel nivelul ideal de acoperire.

RITUAL DE INFRUMUSETARE
Inca de la prima aplicare, Hydra Life BB Crème devine un pas esential in procesul de injrijire si machiaj.  Pentru a obtine cele mai bune rezultate urmati recomandarile facute de makeup artistii Dior.

Luati o cantitate mica de BB Crème si incaziti-o in palma. De preferinta, incepeti aplicarea din varful barbiei, urcand usor de o parte si de cealalta a nasului. Estompati cu grija spre pometi si tample. Pentru o finisare perfecta, distribuiti BB Crème cu varful degetelor, masand usor pielea. Imediat, fata dumneavoastra va fi invaluita intr-o stralucire extrema.

2012, TRENDUL BB CRÈME
BB Crème, produs original de ingrijire a pielii, este un star in devenire creat special pentru tinerele zilelor noastre…

BB CRÈME IN LUMINA REFLECTOARELOR
BB … Initialele provin de la “blemish balm”, desemnand un “balsam care trateaza imperfectiunile”. Acesta imbina avantajele unui produs de regenerare, hidratare si protectie a pielii cu cele ale unui corector si booster de luminozitate.

LA INCEPUT…
Creata de un medic estetician din Germania ca tratament post-operator si produs de calmare pentru piele, aceasta crema miraculoasa permite pielii sa respire, incuranjand vindecarea rapida, si corecteaza urmele rosii cauzate de operatii. Crema a fost importata in Korea si descoperita de actritele din zona, devenind rapid unul dintre produsele favorite ale acestora. Astfel, BB Crème a cunoscut un succes rapid….

CREMA LUXURIANTA DIOR BB CRÈME
Insiprata de acest ritual Asiatic de infrumusetare si reniterpretata de expertii Dior, BB Crème a castigat un loc de cinste in gama Hydra Life. Imbinand proprietatile de hidratare si anti-imbatranire ale produselor Hydra Life cu cele ale unui fond de ten, aceasta dezvaluie o piele tanara si stralucitoare.  

ARMONIA PERFECTA INTRE NATURA SI STIINTA VIITORULUI
Avand la baza secretele Hydra Life de hidratare si anti-imbatarnire, noua gama dedicata tinerelor intre 18 si 30 de ani reinterpreteaza aceasta prospetime naturala pentru a dezvalui o frumusete mereu tanara si plina de viata.


Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de cele 2 concursuri.

4 comentarii:

  1. vroiam sa te intreb ce pret are , dar am vazut mai sus...imi vine sa oftez:))

    RăspundețiȘtergere
  2. cam asta e pretul cremelor de la dior in general intre 200 si 400 lei . apropo azi am incercat crema este...incredibila. am ajuns acasa seara si m-am demachiat si am realizat ca tenul meu nu era incarcat si obosit deloc, arata bine fresh hidratat ca si cum as fi fost la spa...se merita

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...