English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

sâmbătă, 5 mai 2012

KOTD: Manichiura mea de la Cosmobeauty

Deoarece zilele acestea ma gasiti la expozitia Cosmobeauty la standul Konad, m-am gandit ca o manichiura foarte colorata cu cate un model diferit pe fiecare unghie va fi perfecta pentru acest eveniment!

Am utilizat 5 oje diferite (cate una pentru fiecare unghie), iar apoi am aplicat modelele Konad alese.
Iar acesta este rezultatul:
La final am aplicat si un strat de topcoat Konad, dar era deja ora 1 noaptea si nu am mai reusit sa fac si alte poze.

Sper sa va placa si ne vedem la Cosmobeauty!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de cele 2 Concursuri



7 comentarii:

  1. Buna Mona.cum tu esti experta in materie de unghii,oja si toate cele,as dori sa stiu ce top coat ti se pare cel mai bun?si inca ceva,am vazut intr-un post anterior cum ai reusit sa slabesti(felicitari!).caut un dr nutritionist,este ok dr Irina Arsene?o gasesc la ambele clinici(floreasca si lahovari)?poti sa imi spui ,te rog,cat costa la dansa,daca se poate bineinteles?multumesc,Laura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna!

      Mie imi place foarte mult top coat-ul de la Nails INC (acum va fi disponibil si la Sephora). De asemenea, m-am inteles foarte bine cu cel de uscare rapida de la OPI. Si un alt lac care imi place foarte mult este cel de la Farmec. O sa razi, dar la doar 6 lei are un rezultat foarte bun.

      Referitor la nutritionist, eu chiar o recomand pe dna Irina Arsene. Am avut rezultate foarte bune cu dansa si in plus am si mancat ceea ca imi placea (in anumite limite bineinteles). O gasesti in clinica din Dorobanti marti, miercuri si joi de la aprox 12 la 20 (cel mai bine dai un telefon inainte). Sedinta initiala cu evaluare si crearea dietei costa 200-250 lei, iar evaluarile ulterioare se fac la 2-3 saptamani si costa 50 lei. Schimbarea dietei costa 100 lei, dar mie mi-a schimbat-o dupa 2-3 luni. Sunt curioasa cum o sa ti se para, daca mergi la dansa. Sigur o sa-ti placa! Sa-mi spui si mie :)

      Ștergere
  2. multumesc frumos pt rasp.esti o draguta.poate o sa ajung luna viitoare.succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...