English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 4 mai 2011

Ser anticelulitic Collistar

De luni am inceput sa testez serul anticelulitic de la Collistar. Desi l-am cumparat de ceva vreme, nu am reusit sa il incerc pana acum, testand alte produse. Dar acum este momentul lui! Mai ales ca vara se apropie!

De la Collistar am incercat pana acum 2 produse anticelulitice - unul bun si unul (sa spunem) nu la fel de bun. Initial am incercat Crio-gel (care este un gel anticelulitic cu efect de racire) care a avut rezultate foarte bune de tonifiere aproape imediata si de reducere a celulitei.

Apoi am incercat crema anticelulitica Thermal Cream, care in afara de senzatia de catifelare lasata, nu a avut nici pe departe niste rezultate la fel de bune ca si Crio-gel. Dar am remarcat ca in general produsele cu textura de gel au efecte mai bune pe pielea mea.

Asa ca avand un plus si un minus pentru gama de produse anticelulitice de la Collistar nu stiu exact la ce sa ma astept de la noul produs. Trebuie sa mentionez ca initial am dorit sa cumpar tot Crio-gel, dar fiind foarte frig afara, cei de la Sephora nu il aveau in niciun magazin, deoarece nu era cerut. Si daca il vroiam trebuia sa fac o comanda care ajungea mai greu. Asa ca m-am multumit cu serul anticelutic.
Despre produs
Serumul anticelulitic are o actiune intensiva (datorata formulei concentrate de produs - serul este disponibil in cantitatea de 200 ml fata de produsele din gama care au 400 ml), contine celule stem din plante si are efect de "ultrasunete". De asemenea, are efect imediat de lifting si fermitate.

Ce scrie pe ambalaj?
Din laboratoarele Collistar: celule stem vegetale eficace in lupta cu celulita. Recomandat pentru tratamentul celulitei persistente, acest serum foloseste un concentrat de celule stem din Echinaceea foarte bogata in acizi caffeil chimic, care favorizeaza eliminarea excesului de lichide si stimuleaza reducerea acumularii de grasime.

Efectul lipolidic de "ultrasunete" - Complexul Phytosonic are un mecanism similar cu cel al ultrasunetelor si previne cresterea in volum a celulelor adipoase. Efect imediat de corset. Un tip special de acid hialuronic, lasa pe piele un strat cu efect de corset care netezeste imediat zonele cu probleme. Celulita este vizibil redusa si corpul este remodelat.

Textura
Produsul este foarte fluid si are o textura de gel aproape transparent. O cantitate mica de produs se intinde foarte bine pe o zona mai mare. Astfel, nu se foloseste foarte mult produs la o aplicare.

Primele impresii
Serul anticelulitic are un miros placut si nu este deranjant. Produsul se absoarbe foarte repede in piele datorita texturii sale, dar ramane putin lipicios imediat dupa aplicare. Dupa aproximativ 15 minute pielea ramana catifelata si te poti imbraca.

Pana acum nu am remarcat "efectul de corset" si nici efectul imediat de lifting, dar sper sa vad rezultate cat de curand.

Mod de utilizare
Produsul se aplica o data sau de doua ori pe zi, cu miscari circulare ascendente, pe zonele afectate de celulita. Pentru rezultate mai bune se recomanda aplicarea dimineata si seara.

Pret si locatie
Serumul anticelulitic de la Collistar are un pret aproximativ de 210 lei (ca majoritatea produselor anticelulitice Collistar) si este disponibil in magazinele Sephora.

Dupa terminarea perioadei de tratament voi reveni cu rezultatele finale. Sper ca acestea sa fie foarte bune!

Cum vi se pare acest produs? L-ati incercat pana acum?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

5 comentarii:

  1. cryogelul l-am avut si eu si este f bun. pt vara asta m-as baza tot pe el...
    stau in italia si anticeluliticele collistar sunt cele mai bine cotate din randul produselor de parfumerie.. costa dar merita banii

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord. Am achizitionat Cryogel de la Collistar si, desi e frig afara (si in casa... :-) ), senzatia de racire pe care mi-o provoaca nu este deloc neplacuta. Mai mult, intr-o saptamana de cand il folosesc (dimineata si seara) am observat deja niste rezultate foarte bune. Pielea este mai intinsa si pare mai tanara, s-a redus aspectul "flescait". Merita banii.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...