English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 9 mai 2011

Cosmobeauty Shopping

Ieri am fost impreuna cu Pixie si Pinkie la Cosmobeauty. Dupa cum stiti deja evenimentul a avut loc la Sala Palatului, iar ieri a fost ultima zi in care s-a tinut expozitia.
De acolo m-am intors cu foarte multe pliante si reviste, dar si cu cateva produse, in special oje.
Pentru prima data mi-am cumparat oje matifiante (chiar 2)! De asemenea, am vrut sa incerc corectorul camouflage de la Malu Wilz.
De la Orly mi-am achizitionat topcoat-ul cu uscare foarte rapida (56 lei). Acesta se aplica dupa ultimul strat de oja si se usuca aproape imediat (cel putin asa scrie pe ambalaj - abia astept sa incerc sa vad daca este chiar asa!).
De asemenea, mi-am luat si o oja cu efect mat in nuanta Retro Red (47,5 lei).
Un alt produs pe care nu l-am mai incercat pana acum este oja Essie. Pe aceasta am dat 30 lei si este in nuanta Bermuda Shorts. Culoarea este putin mai intensa decat a iesit in poza si abia astept sa vad cum va arata pe unghii!
Iar ultima oja cumparata este cea de la Zoya (30 lei). Aceasta are un efect final tot matifiant si este in nuanta Savita (mov).
Ultimul produs cumparat este crema camouflage de la Malu Wilz. Aceasta are rol de corector, ascunzand petele pigmentare, petele din nastere, vinisoarele rosii, acnee, orice cicatrice, tatuaje etc. Crema camouflage poate fi folosita si pe toata fata si este rezistenta la apa si frecare. Suna perfect? Sper sa fie! Produsul este disponibil la pretul de 71 de lei.
Nuanta aleasa este 03, iar spatula si buretelul le-am primit cadou.

Ce mi-a mai placut? Am vazut un pigment superb la Make Up for Ever cu 56 de lei intr-o nuanta de roz-ciclam foarte sidefata.

De asemenea, erau disponibile ojele China Glaze la pretul de 20 de lei si aveau oferta pentru 6 oje cumparate, una era oferita gratuit. Era disponibila si colectia Poolside Collection, dar ojele nu se vindeau individual. Astfel setul cuprindea toate cele 6 nuante la pretul de 120 lei.

Mi-au mai placut ofertele Label M pentru sampoane si balsamuri. Gama pentru par vopsit (sampon si balsam la 1 litru fiecare) costa 118 lei. Cu greu am reusit sa plec de langa stand fara sa o cumpar!

Abia astept sa incerc produsele cumparate si sa revin cu detalii despre ele!

Iar la final va propun un mini-poll: Care din cele 3 oje doriti sa o vedeti in urmatorul NOTD?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Giveaway Sigma Miss Taylor Kabuki si de Concursul Kangoo Jumps.

11 comentarii:

  1. de la tine am citit prima oara despre label.m si ma bucur ,ca imi place mult!pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. crema camouflage este interesanta, abia astept sa o testezi si sa ne zici cum este :)

    RăspundețiȘtergere
  3. tare frumoase ojele!vreau sa o vad pe cea mov-ticlam

    RăspundețiȘtergere
  4. @modniza: Ma bucur daca iti place Label.M. Eu am renuntat cu greu la oferta lor. :( Si acum ma gandesc la ea. Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. @Simona: Sigur! O sa revin cu un review :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si la mine e pe lista Bermuda Shorts:D...e superba nuanta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu vreau Zoya:X:D
    Abia astept review la crema camouflage:*

    RăspundețiȘtergere
  8. de unde ai achizitionat oja zoya?

    RăspundețiȘtergere
  9. @anonim: Am cumparat-o de la standul Zoya prezent la expozitie, dar o gasesti si pe site-ul Beauty supply http://www.beautysupplyshop.ro/category/133-oja.aspx sau in magazinul din Str Armeneasca, nr 36, sect 2, Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...