English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 20 mai 2011

Mango&The One Shopping Night

Ieri seara am fost la evenimentul organizat de revista The One si Mango in Plaza Romania. Acolo m-am intalnit cu Stella, care este foarte draguta si simpatica! Am vorbit despre o gramada de lucruri, ne-am uitat la haine si am savurat un Latte Macchiato de la Nescafe Dolce Gusto. De asemenea, am facut poze si ne-am bucurat de atmosfera serii.
Evenimentul a inceput la ora 18:00, iar seara a fost plina de surprize! Primele 100 de cumparatoare au primit o geanta Mango si produse oferite de sponsorii evenimentului.
De asemenea, au fost organizate tombole la fiecare jumatate de ora. Invitata serii Dana Rogoz extragea cate 20 de castigatoare la fiecare tombola care au primit produse Maybelline, produse Peggy Sage, vouchere de 60 de lei la salonul Tribute by George Soare, produse de intretinere a parului, abonamente pe un an la revista The One si alte surprize.
Participantele au beneficiat de sedinte de make-up oferite de Maybelline si de sedinte de manichiura oferite de Peggy Sage.
Eu am fost invitata la o consultatie personalizata despre cum sa imi ingrijesc parul, iar apoi am fost coafata de catre hair stylist-ul Tribute by George Soare. Robert mi-a facut niste bucle superbe de care am fost foarte incantata! Si apoi am primit si un voucher de 20% reducere la serviciile acestui salon.
De la Mango mi-am cumparat o geanta rosie si i-am cumparat un portofel mamei mele. Geanta a costat 150 lei la care s-a aplicat reducerea The One de 30%. Si fiind printre primele 100 de cumparatoare am primit si geanta Mango. Aceasta este din material textil si are un imprimeu cu Mango Barcelona.
In geanta am mai primit un creion de ochi negru, un gloss si un fard toate de la Maybelline si o oja si o pila de unghii de la Peggy Sage.
In final pot sa va spun ca evenimentul mi-a placut foarte mult, m-am simtit foarte bine, am facut shopping intr-o atmosfera foarte placuta, iar surprizele au fost pe masura! Felicitari organizatorilor!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Giveaway-ul Miss Taylor Kabuki de la Sigma.

26 de comentarii:

  1. ce rau imi pare ca n-am putut veni si eu :( aveam ceva deja programat :(

    data viitoare nu mai ratez!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos, iar tie iti sta minunat cu bucle! Sa folosesti toate cumparaturile si cadourile cu mult drag! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  3. cat de bine iti sta cu bucle!! superb!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte draguta coafura si o groaza de surprize la aceasta lansare!
    Te invidiez! :) :*

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte fain.. si coafura iti sta suuuper :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bine te prinde coafura,esti tare draguta.Geanta e foarte frumoasa.Sa te bucuri de cadourile tale!te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca te-ai simtit bine si ca ai primit atatea bunatati :).

    Pupici
    P.S. - iti sta superb cu bucle!

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc draga mea! ti-a facut o coafura superba! ce vorbea el acolo de par si vopsele , toti la saloane asa zic.daca ma asezam eu-tot asta zicea.mie imi place mult culoarea parului tau, chiar tineam sa te intreb cu ce te vopsesti ,dar am uitat. spune mi acum,nuanta si firma.eu ma vopsesc acasa cu palette A10. MIE MI-AR PLACEA SA MAI IESIM , SA MAI stam la un suculet , etc,daca ai placerea , sa stii ca eu tin pasul cu tineretul, nu o sa te plictisesti cu mine.pupicei!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma asteptam la niste preturi mai mari, imi place culoarea gentii.
    Culoarea parului e foarte faina, ma asteptam sa te vad cu roz prin cap, ai parul des si cu toate astea ti-a facut o coafura faina.

    RăspundețiȘtergere
  10. @anais: Atunci abia astept sa se anunte evenimentul urmator pentru a putea merge impreuna! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place cum ti-a aranjat parul, zici ca esti o papusa, foarte dragut evenimentul, ma bucur ca v-ati simtit bine, eu am auzit ceva la radio dar nu i-am dat importanta.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. @modniza: Si eu am fost foarte incantata de cum m-a coafat! Eu ma vopsesc cu Palette, dar nu stiu exact ce nuanta. Urmatoarea dupa E20(cea cu decolorant). Deci este posibil sa fie tot A10. Iar daca nu o gasesc o iau pe urmatoarea. Dar reflexele gri le-am facut cu samponul Silver Reflex de la Kallos.

    Si mie mi-ar placea sa mai iesim! Ai fost o draguta si mi-ar placea sa mai stam de vorba. Asa ca doar trebuie sa stabilim cand putem! :D

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  13. @miha.ela: Mersi mult! Roz nu mai am de ceva vreme :)) Cred ca e derutanta poza de la profil :p Asa aratam cam acum un an. :*

    RăspundețiȘtergere
  14. moaaa...ce bucle frumoase :D chiar imi plac mult...acum inteleg dc fugeai de ploaie :D

    RăspundețiȘtergere
  15. te-am vazut pe acolo (am stat chiar fata in fata), insa n-am indraznit sa ma bag in seama :) iti statea foarte bine cu bucle. am indraznit si eu sa ma las pe mana tipei si mi-a facut si mie doua-trei onduleuri (parul meu era mai scurt si nu prea avea ce sa-mi faca).

    RăspundețiȘtergere
  16. Te-a coafat absolut superb!
    Sa te bucuri de surprizele primite, data viitoare vin si eu, clar :D
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  17. @Pixie: Mersi mult! Dar am scapat de ploaie pana la urma! :p

    RăspundețiȘtergere
  18. @Cristina: Vai ce rau imi pare ca nu am vorbit :( Chiar mi-ar fi placut! De ce nu mi-ai zis nimic? Si mersi mult pentru bucle! Sunt convinsa ca si tie iti statea superb! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  19. @YellowJade: Mersi mult! Eu abia astept sa se organizeze urmatoarea "shopping night" la Mango! Ar fi dragut sa mergem impreuna! Dar pana atunci ne vedem la kangoo! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  20. In primul rand vreau sa iti spun ca te prinde foarte bine coafura! E superba!
    Ai avut parte de o zi minunata! Te-ai intalnit si cu Stella pe care o admir mult. Mi-ar fi placut sa fiu si eu pe acolo...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...