English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 14 iunie 2012

Mona in the sky with diamonds

Acum doua saptamani am avut placerea sa revad bijuteriile superbe de la Roberto Jewellery in cadrul unei sedinte foto deosebite. Am purtat cu drag piese din colectia Les Miniatures si am fost fascinata de inelele mari cu diamante, rubine si smaralde. Asa ca va invit si pe voi sa le descoperiti mai jos!

Les Miniatures


Colectia cuprinde piese delicate din aur, care pot fi purtate in combinatie cu orice tinuta de zi sau de seara. Tema centrala a colectiei este simbolul stravechi al culturii grecesti- “ochiul cel rau”, reprezentat in variante multiple in pandantive, bratari si coliere. Simboluri romantice si sacre, precum “lacrima”, “fluturele”, “inima” si “crucea” reflecta cu aceeasi forta rafinamentul colectiei.
Influenta secolului al XVII-lea se remarca in prezenta enamelului pictat, o tehnica de decorare a bijuteriilor prin care sticla fuzioneaza cu metalul. Efectul magnetizant este creat prin tusele de culoare aplicate cu maiestrie la final.
Culorile vii variaza de la nuante pastelate de turcoaz, roz si galben, pana la tonuri puternice de rosu si negru. Prin design, materiale si simbolistica bijuteriile Les Miniatures se adreseaza doamnelor si domnisoarelor pentru care eleganta inseamna discretie si rafinament.
Colectia “Les Miniatures” este in contrast cu celelalte trei colectii de bijuterii prezente in magazinul ROBERTO JEWELLERY


Colectia “Noblesse” include piese “regale” realizate in stil baroc, in care predomina montura patrata a pietrelor pretioase specifica secolului al XVII-lea.
“Extravaganza” este o colectie care se adreseaza femeilor puternice, carora nu le este teama sa fie in centrul atentiei si care se pot face remarcate purtand bijuterii stralucitoare, in special diamante montate prin tehnica  numita "microsetting".
Colectia “Ancient Greece” reda farmecul vechiului taram elen, in piese cu design care pastreaza simboluri etnoculturale grecesti, combinate cu simboluri contemporane. Bijuteriile se adreseaza doamnelor care pretuiesc traditia, istoria si frumusetea unei culturi cu o traditie de aproape 5.000 de ani.
ROBERTO JEWELLERY a deschis primul magazin din Romania in decembrie 2011, dupa peste 40 de ani de experienta in strainatate. 
Piesele unicat, au devenit atragatoare nu numai pentru montura deosebita si pentru calitatea superioara a materialelor, dar si pentru forma anatomica, datorita careia se muleaza perfect in jurul gatului, al degetului sau al incheieturii mainii si sunt extrem de usor de purtat.
Confectionate manual in atelierele companiei, de maestrii bijutieri cu o experienta solida si cu o atentie deosebita pentru detaliu, piesele unicat, deosebit de valoroase, au fost purtate cu eleganta pe podiumurile de prezentare de vedete si fotomodele internationale precum Claudia Schiffer, Naomi Campbell si Laetitia Casta.
Va invit sa descoperiti mai multe detalii despre aceste superbe bijuterii pe site-ul Roberto Jewellery sau la showroom-ul din strada Grigore Gafencu nr.9.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Fotograf: Alex Ifrim

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...