English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 12 iunie 2012

H&M va colabora cu Maison Martin Margiela pentru sezonul de toamna/iarna 2012

Lansarea acestei colectii va avea loc pe data de 15 Noiembrie 2012 in aproximativ 230 de magazine din intreaga lume, dar si on-line, iar ea va cuprinde articole vestimentare si accesorii pentru barbati si femei.

„MAISON MARTIN MARGIELA este una dintre cele mai importante şi influente case de modă franţuzeşti din ultimele trei decenii. Sunt foarte încântată de această colaborare esenţială care va oferi iubitorilor de modă din întreaga lume şansa de a purta articole speciale sub semnătura casei MAISON MARTIN MARGIELA. Această colaborare va fi un moment extraordinar şi memorabil în lumea modei,” spune Margareta van den Bosch, Director de Creaţie la H&M.


„Suntem foarte bucuroşi să prezentăm articolele create de MAISON MARTIN MARGIELA împreună cu H&M, oferind o nouă interpretare viziunii noastre. Democraţia modei noastre s-a aflat mereu în centrul creativităţii noastre, iar colaborarea cu H&M ne permite să stimulăm în continuare acest instinct. Vom îmbina universurile contrastante ale celor două case de modă într-un mod care va surprinde pe toată lumea.” MAISON MARTIN MARGIELA

MAISON MARTIN MARGIELA este o casă de modă care şi-a urmat mereu calea, adesea în afara cadrului tradiţional al modei. Convingerea casei de modă este importanţa absolută a tipului său de muncă în echipă, şi nu la nivel individual, unde idealurile sale sunt bazate pe dorinţa pentru concepte şi creativitate. Punând mereu la îndoială standardele de modă şi prezentând articolele prin tehnica deconstruirii şi a transformării, colecţiile reinventează volume, modifică forme, schimbă utilizarea iniţială şi circuitul articolelor şi se abate întotdeauna de la noţiunile clasice ale modei.

Sunt curioasa cum va fi aceasta colectie!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

3 comentarii:

  1. Eu nu ma mai entuziasmez ca oricum in magazinul de la Timisoara astia nu aduc niciodata piesele astea din colaborari sau colectii speciale :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt supermegaultra-incantata de colaborarea asta.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...