English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 29 iunie 2012

Petrecerea de lansare Etiquette Magazine

Marti seara a avut loc evenimentul de lansare Etiquette Magazine, cea mai noua publicatie de lifestyle, business si cultura din Romania. Intr-o atmosfera eleganta, la Palatul Ghika au fost invitate peste 300 de persoane pentru a-i ura "Bun venit!" revistei si pentru a se bucura de noutatile aduse de ea.

In cadrul evenimentului au fost 2 prezentari de moda care au captivat atentia publicului. Prima, semnata Cosmina Englizian, a cuprins rochii deosebite, vaporoase, de seara cu care nu ai cum sa treci neobservata. Explozia de culoare si accesoriile bine alese au incantat publicul, iar pe mine m-au cucerit!
Cea de-a doua prezentare de moda a fost sustinuta de Ego Men's Fashion Concept, iar surpriza serii a constat intr-o pereche de pantofi cu praf de diamante de 6,8 K prezentata in exclusivitate pentru Romania. Procedeul de aplicare a diamantelor pe acesti pantofi a durat 4 luni, facandu-i unici in lume.
 
In acelasi registru al unicitatii s-a inscris si prezentarea sticlei de whiskey Chivas Royal Salute Diamond Jubilee, creata in editie limitata cu ocazia Jubileului de diamant al Casei Regale a Marii Britanii si Regatului Unit, sarbatorit in acest an.
Evenimentul a continuat cu o licitatie caritabila, toate fondurile stranse fiind donate catre organizatia Hospice Casa Sperantei. Partenerii evenimentului au oferit pentru licitatie un colier din perle naturale (Le Midi), un costum Ego Men`s Fashion Concept si trei tablouri semnate de pictorul naiv si rustic Gheorghe Ciobanu.
Seara s-a incheiat cu o tombola pentru participantii evenimentului ale carei premii au fost oferite de Dana Savuica.

Cu un format 100% fabricat in Romania, Etiquette Magazine va prezenta lunar, in format bilingv, romano-englez, povesti interesante ale oamenilor care fac lucrurile sa se miste in Romania intr-o directie progresista, cele mai interesante evenimente socio-culturale, tendintele din mediul de afaceri, cele mai viabile destinatii de shopping, cele mai atractive locatii turistice, cele mai noi stiri din moda, cultura, publicitate, cele mai bune locuri de petrecut timpul si lista va continua in timp cu lecturi extrem de interesante din universul premium.  

La eveniment au participat si vedete si persoane publice printre care Mihai Petre si Elwira Duda, Catalin Botezatu, Dana Savuica, Crina Semciuc, Kinga Varga, Livia Dila si multi altii.
Iar in continuare va las cu cateva poze cu mine:
Astfel s-a desfasurat petrecerea de lansare Etiquette Magazine. Atmosfera rafinata a dominat intreg evenimentul, iar aparitia pe piata a fost una pe masura. Eu nu pot decat sa ii urez "Bine ai venit, Etiquette!" si sa astept sa ma incante in fiecare numar cu noutati, sfaturi si povesti deosebite.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati sa ma sustineti cu un vot in cadrul aplicatiei Scoala de Beauty Blogging by L'Oreal aici. Mai sunt doar 3 zile in care ma mai puteti ajuta si chiar am nevoie de sustinerea voastra! Multumesc mult!

De asemenea, nu uitati de cele 2 concursuri active. Mult succes!

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...