English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 31 august 2011

Samponul Gliss Ultimate Repair

Dupa cum va spuneam aici particip si eu in campania de testare Trender a produselor Gliss. Si de cand am primit produsele, le-am testat de cateva ori si pot sa va spun ca am fost incantata.

Nu este prima data cand utilizez produse Gliss, pana acum incercand mai multe game. Si chiar in prezent am o masca de par si 2 spray-uri leave-in de la Gliss de care sunt foarte multumita.

Astazi o sa va spun cum mi s-a parut samponul Ultimate Repair. Acesta contine un complex de cheratina lichida de trei ori mai concentrat care repara firul de par din interior, dar si la suprafata. Formula samponului ajuta la inchiderea si netezirea cuticulei parului pentru a pastra hidratarea pentru o perioada mai indelungata si pentru a-i conferi stralucire.

Samponul este potrivit pentru parul uscat si deteriorat si dupa experientele nefericite din ultima vreme (cum ar fi dezamagirea de la salonul Alesia) mi s-a parut alegerea perfecta pentru mine.

In primul rand gama m-a atras prin promisiunea unui par hidratat si stralucitor, dar si prin ambalajele negre cu accente aurii (care mi se par classy pentru o gama de ingrijire a parului). De asemenea, mi-a placut mirosul gamei si faptul ca acesta persista pe par.

Samponul s-a aplicat foarte usor si a curatat parul eficient (l-am incercat inclusiv pe parul aranjat cu foarte multa spuma). Iar apoi parul a ramas pragatit pentru aplicarea balsamului.

Dupa uscarea parului am remarcat imediat mai putine fire rupte in perie (si chiar nu ma asteptam la acest lucru). Astfel, de atunci sunt atenta la firele de par ramase in perie pentru a vedea daca numarul lor va mai scadea sau va ramane la fel.

Asa ca eu sunt incantata de acest produs, iar in postul urmator va voi da mai multe detalii despre balsamul din gama Ultimate Repair de la Gliss.

Voua cum vi se pare acest sampon?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul From Mona with Gloss sponsorizat de Ovia.ro si de Giveaway-ul Cleansing&Polishing Tool de la Sigma

2 comentarii:

  1. Eu am parul foarte aspru, deci cred ca mi s-ar potrivi. Poate il incerc si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi pica parul ..da..este adevarat mirosul persista,asta ma incanta si pe mine..dar imi pica mult par..

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...