English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

duminică, 7 august 2011

Concurs pe Facebook: Testeaza si tu Power Plate

Update: Concursul este inchis.

Deoarece mie imi place foarte mult acest aparat sunt incantata sa va invit sa participati la un nou concurs. Cu ajutorul Sunshine Club Luxury Spa 3 norocoase castigatoare vor putea testa Power Plate si nu numai! Pe langa sedinta de Power Plate Sunshine Club mai ofera la alegere o sedinta de fitness sau una de aerobic.

Ce trebuie sa faceti?
1. Sa dati Like paginii Sunshine Club Luxury Spa aici;
2. Sa dati Share acestui concurs pe wall-ul vostru;
3. Sa lasati un comentariu la poza concursului de pe pagina de Facebook From Mona with Gloss cu raspunsul la intrebarea "Cum arata in viziunea voastra o zi de spa si relaxare la Sunshine Club Luxury Spa?" si cu mentiunea ca ati dat like si share.

Concursul incepe in momentul postarii lui si este deschis pana pe 20 august ora 22:00. Comentariile primite dupa aceasta ora nu vor mai putea fi luate in considerare pentru castigarea premiului.

Cele 3 castigatoare vor fi alese cu ajutorul Random.org.

Sedintele vor fi efectuate la Sunshine Club Luxury Spa pe Sos. Nordului nr. 94C (Bucuresti). Se recomanda ca pentru obtinerea celor mai bune rezultate acestea sa fie facute impreuna, dar puteti opta si pentru efectuarea sedintelor in 2 programari. Mai multe informatii despre salon gasiti pe pagina de Facebook Sunshine Club Luxury Spa.

Va doresc mult succes!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...