English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 31 august 2011

Samponul Gliss Ultimate Repair

Dupa cum va spuneam aici particip si eu in campania de testare Trender a produselor Gliss. Si de cand am primit produsele, le-am testat de cateva ori si pot sa va spun ca am fost incantata.

Nu este prima data cand utilizez produse Gliss, pana acum incercand mai multe game. Si chiar in prezent am o masca de par si 2 spray-uri leave-in de la Gliss de care sunt foarte multumita.

Astazi o sa va spun cum mi s-a parut samponul Ultimate Repair. Acesta contine un complex de cheratina lichida de trei ori mai concentrat care repara firul de par din interior, dar si la suprafata. Formula samponului ajuta la inchiderea si netezirea cuticulei parului pentru a pastra hidratarea pentru o perioada mai indelungata si pentru a-i conferi stralucire.

Samponul este potrivit pentru parul uscat si deteriorat si dupa experientele nefericite din ultima vreme (cum ar fi dezamagirea de la salonul Alesia) mi s-a parut alegerea perfecta pentru mine.

In primul rand gama m-a atras prin promisiunea unui par hidratat si stralucitor, dar si prin ambalajele negre cu accente aurii (care mi se par classy pentru o gama de ingrijire a parului). De asemenea, mi-a placut mirosul gamei si faptul ca acesta persista pe par.

Samponul s-a aplicat foarte usor si a curatat parul eficient (l-am incercat inclusiv pe parul aranjat cu foarte multa spuma). Iar apoi parul a ramas pragatit pentru aplicarea balsamului.

Dupa uscarea parului am remarcat imediat mai putine fire rupte in perie (si chiar nu ma asteptam la acest lucru). Astfel, de atunci sunt atenta la firele de par ramase in perie pentru a vedea daca numarul lor va mai scadea sau va ramane la fel.

Asa ca eu sunt incantata de acest produs, iar in postul urmator va voi da mai multe detalii despre balsamul din gama Ultimate Repair de la Gliss.

Voua cum vi se pare acest sampon?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul From Mona with Gloss sponsorizat de Ovia.ro si de Giveaway-ul Cleansing&Polishing Tool de la Sigma

marți, 30 august 2011

Giveaway&Review Cleansing&Polishing Tool de la Sigma

Cleansing&Polishing Tool de la Sigma este un aparat profesional de curatare a tenului ce face parte din colectia "Think Pink". Acesta este livrat intr-o cutie roz si consta in aparatul propriu-zis si 3 capete rotative prin intermediul carora se face curatarea.

Aparatul este ideal pentru pregatirea tenului inainte de aplicarea machiajului dimineata si pentru curatarea lui prin demachiere seara. Si tot acest proces dureaza sub un minut! Astfel Sigma ne ajuta se ne imbunatatim rutina de frumusete prin intermediul Cleansing&Polishing Tool.

Cele 3 capete rotative se deosebesc prin gradul de exfoliere pe care il ofera.
Primul capat, de culoare roz, ofera cel mai scazut grad de exfoliere si este potrivit chiar pentru utilizarea zilnica. Acesta are cei mai fini peri si ajuta pielea sa devina stralucitoare prin efectul de "polish". Peria poate fi utilizata chiar si pe tenul sensibil.
Cea de-a doua perie este cea medie, care ajuta la exfolierea tenului. Perii sai sunt putin mai duri decat cei ai periei pentru "polish" si de asemenea, peria poate fi utilizata pentru exfolierea zilnica delicata a tenului.
Ultimul capat are perii cei mai duri si este potrivit pentru exfolierea ocazionala. Acesta nu trebuie utilizat mai des de o data pe saptamana. Perii sai sunt mai aspri decat ai celorlalte perii si ajuta la exfolierea profunda. Aceasta perie actioneaza si asupra punctelor negre, diminuandu-le si lasa un ten curat si fin.

Aparatul are 2 viteze de rotatie, functioneaza cu 2 baterii de tip AA si este rezistent la apa. Curatarea tenului se face cu ajutorul unui demachiant spumant ce se aplica pe tenul umed. Iar apoi se utilizeaza Cleansing&Polishing Tool.

Ca efect imediat, se va observa o hidratare mai buna, crema de fata patrunzand in profunzime obtinandu-se o baza perfecta pentru machiaj. Dupa mai multe utilizari, pielea va fi mai luminoasa, iar imperfectiunile vor fi reduse. Si utilizand acest aparat impreuna cu un demachiant spumant veti putea renunta la gelul exfoliant pentru ca pur si simplu nu veti mai avea nevoie de el.

Va doriti Cleansing&Polishing Tool de la Sigma? Atunci va invit sa participati la giveaway-ul organizat pe pagina de Facebook From Mona with Gloss.


Ce trebuie sa faceti?
1. Sa dati Share giveaway-ului pe Wall-ul vostru;
2. Sa lasati un comentariu la poza concursului cu raspunsul la intrebarea "Tu cum iti exfoliezi tenul de obicei (acasa/la salon, cu produse din comert sau preparate acasa etc.) si cat de des faci acest lucru?"

Giveaway-ul incepe in momentul postarii lui pe Facebook si se incheie pe data de 12 septembrie ora 22:00.

Castigatoarea va fi aleasa cu ajutorul Random.org si va fi anuntata in urmatoarele 48 de ore de la incheierea giveaway-ului.

Va urez succes!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss


luni, 29 august 2011

Concurs From Mona with Gloss sponsorizat de Ovia.ro

Update 10 septembrie ora 22:00: Concursul este inchis. Castigatoarele vor fi anuntate in urmatoarele 48 de ore.


Sunt foarte incantata sa va invit la un nou concurs sponsorizat de aceasta data de Ovia.ro.

Ce puteti castiga?
Ovia.ro ofera doua premii in valoare de 150 de lei si respectiv 100 de lei pentru achizitia de produse la alegere de pe urmatoarele site-uri:
Astfel castigatoarele isi vor alege produsele in functie de valoarea premiului, noi vom face comanda, iar ele vor primi produsele dorite direct acasa.

Ce trebuie sa faceti?
  1. Sa dati Like paginii de Facebook From Mona with Gloss si friend request catre Ovia aici (optiunea de Like pe pagina de Facebook Ovia.ro se regaseste in conditiile optionale);
  2. Daca aveti blog sa scrieti un post separat despre acest concurs impreuna cu link-ul catre el si un link activ catre Ovia.ro
sau
sa postati link-ul pe Facebook impreuna cu comentariul "Concurs From Mona with Gloss sponsorizat de Ovia.ro"
sau
sa trimiteti un (singur) mail catre 5 persoane cu acest link si cu adresa monawithgloss@gmail.com in cc;
  1. Sa lasati un comentariu la acest post cu numele cu care ati dat Like si Friend Request pe Facebook, link-ul catre articolul de pe blog sau profilul pe care ati dat Share sau mentiunea ca ati trimis mail si site-ul preferat din cele 3 disponibile.

De asemenea, daca va doriti mai multe sanse de castig puteti indeplini si urmatoarele conditii suplimentare:
  1. Sa va abonati la newsletter-ul Ovia.ro;
  2. Sa dati Like paginii de Facebook Ovia.ro aici;
  3. Sa dati Share articolului preferat de pe Ovia.ro pe profilul vostru de Facebook;
  4. Sa postati banner-ul concursului pe blog-ul vostru pe durata concursului.
Fiecare din conditiile suplimentare va mai ofera un entry in tragerea la sorti. Astfel puteti avea maxim 5 entry-uri (cel principal si 4 optionale).

Comentariul va trebui sa contina conditiile indeplinite numerotate. De exemplu:
  1. Am dat like paginii From Mona with Gloss si friend request catre Ovia.ro cu profilul de Facebook …
  2. Am postat articolul aici – link …
  3. Site-ul preferat este …
Optional:
  1. Am dat Like paginii de Facebook Ovia.ro cu numele …
Concursul incepe in momentul postarii lui si dureaza pana in data de 10 septembrie ora 22:00. Comentariile primite dupa aceasta ora nu vor mai putea fi luate in considerare pentru castigarea premiului.

De asemenea, se admite un singur comentariu de persoana. Daca ati trimis un comentariu incomplet, exista intotdeauna posibilitatea sa il stergeti pe cel trimis (care va aparea cu "continut sters de catre autorul sau") si sa mai trimiteti inca o data comentariul complet.

Castigatoarele vor fi alese cu random.org si vor fi anuntate in urmatoarele 48 de ore de la incheierea concursului intr-un articol separat pe blog.

Va doresc succes!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

joi, 25 august 2011

NOTD: Din colectia crackle

Modelul de astazi este unul simplu, creat prin aplicarea unui strat de oja crackle galbena de la Flormar peste o oja mov din gama Miracle Colors (tot de la Flormar).
Manichiura de acest tip mi se pare perfecta pentru acele dati cand nu ai destul timp la dispozitie pentru crearea unui model complex. Oja crackle creaza un efect interesant si se usuca foarte repede. Si desi a aparut deja de ceva vreme, inca imi place (si in plus trebuie sa consum si cele aproximativ 10 sticlute cumparate pentru ca nu ma puteam hotari ce nuanta imi doresc).

Voi mai folositi ojele crackle sau deja v-ati plictisit de ele?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

miercuri, 24 august 2011

Revista Joy cu cadou este disponibila la chioscurile de ziare

Dupa cum va anuntam luna trecuta aici, in editia de Septembrie revista Joy ne face cadou cartea "Aproape casatoriti" de Jane Costello. Astfel, cu doar 11,9 lei le puteti avea pe amandoua (si revista si cartea).

Eu chiar eram curioasa sa citesc aceasta carte pentru ca am auzit ca multe persoane au fost incantate de ea. Asa ca daca si voi o doriti, o gasiti la chioscurile de ziare.
De asemenea, daca vreti sa cititi review-ul de pe spatele cartii dati click pe poza de mai jos.
Spor la cumparaturi si la citit!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Tried&tested: Ochi verzi mai verzi de la L'Oreal

"Ochi verzi mai verzi" - asta promite noua gama Luminizer de la L'Oreal. Si curioasa fiind daca chiar voi obtine acest efect m-am dus sa imi cumpar noile produse. Am gasit pachetul cadou in Carrefour cu 53 de lei si astfel am primit mascara si tusul din aceasta gama doar la pretul mascarei.
L'Oreal Luminizer este disponibil si pentru ochi albastri, ochi caprui mai aurii sau ochi caprui de o nuanta mai intensa.
Ce scrie pe ambalaj?
Mascara Luminizer Volum Milioane de gene - Cea mai luxoasa mascara pentru volum, acum si cu reflexe sidefate pentru a va ilumina privirea. Genele sunt multiplicate, amplificate si perfect definite.

Culori stralucitoare! Descoperiti prima mascara cu reflexe sidefate colorate, pentru a pune in valoare fiecare culoare a ochilor.

Superliner Luminizer - Defineste tuse fine cu reflexe sidefate.

Cum mi s-au parut produsele?
Mascara Volume Million Lashes Luminizer
Acest produs ofera aceleasi rezultate ca si varianta sa clasica - Volume Millions de Cils. Singura diferenta este aceea de culoare, mascara Luminizer avand o nuanta de negru verzui. Reflexele verzi nu mi se par prea puternice, astfel diferenta nu este atat de mare intre cele doua produse.
Rezultatele mi se par bune, genele obtinand volum si alungire. 

Tusul de ochi Luminizer
Tusul Luminizer are de asemenea o nuanta de negru-verzui, de aceasta data mai intensa decat cea intalnita la mascara. Mai jos puteti vedea nuanta cu si fara blitz.
Aplicatorul nu este de tip pensula, ci este facut dintr-un fel de burete care absoarbe tusul. Astfel, daca linia nu s-a trasat complet cu produsul existent pe aplicator este necesar ca acesta sa fie inchis (inclusiv insurubat) pentru ca produsul sa fie din nou absorbit. Doar introducerea aplicatorului in tub nu este suficienta pentru ca produsul nu se absoarbe. Aceasta este prima data cand intalnesc o asemenea situatie, iar uneori poate deveni chiar deranjanta.

Produsele rezista bine pe parcursul zilei, nu se intind si nici nu curg, iar acesta este rezultatul final:
Cum vi se par produsele? Vi se pare ca am ochii mai verzi? Eu nu am remarcat ceva deosebit, asa arata ochii mei si cu o mascara obisnuita.

De asemenea, in gama Luminizer mai exista o paleta de farduri in nuante de verde. Dar va pot spune ca orice fard verde as folosi, intr-adevar ochii ar parea si mai verzi. Eu ma asteptam sa obtin acel efect cu ajutorul mascarei si tusul.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

luni, 22 august 2011

Campania Gliss

Vineri in jurul pranzului a sunat curierul la usa. Am primit coletul si cu nerabdare l-am deschis. Acolo am gasit gama Ultimate Repair de la Gliss pe care abia asteptam sa o testez. Asa ca am pornit intr-o noua campanie Trender si voi reveni cu pareri despre noile produse.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Invitatie la Morning Hair Spa

Sunshine Club Luxury Spa ne invita la Morning Hair Spa. Pentru mai multe detalii dati click pe poza.
Daca vreti sa vedeti cum a fost experienta mea Hair Spa puteti citi articolul aici.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

sâmbătă, 20 august 2011

Tried&tested: Travel kit-ul de la Sigma

Deoarece giveaway-ul s-a incheiat de ceva vreme, am revenit cu parerea mea despre acest kit de pensule.
Am fost foarte incantata atunci cand l-am primit pentru ca abia il asteptam si mi-a placut foarte mult si modul in care l-am primit. Si travel kit-ul si pensula duo fibre se aflau in cate un saculet transparent mov, pe care le-am desfacut cu nerabdare.
Impreuna cu pensulele am primit si un pliant cu detalii despre ele si instructiuni de curatare a lor.
Tot impreuna cu travel kit-ul Naughty in Black am primit cadou si pensula duo fibre. Aceasta imi place foarte mult deoarece ajuta la aplicarea foarte usoara a fondului de ten. O folosesc cu succes in aplicarea Shiseido Perfect Refining si mi se pare ca am nevoie de o cantitate mai mica de produs pentru o aplicare (in comparatie cu pensula clasica de fond de ten).

Pensula este confectionata din peri naturali si sintetici si este perfecta pentru crearea efectului "airbrushed".

Singura problema a acestei pensule este aceea ca ii cad firele de par. La inceput a fost putin mai deranjant deoarece ramaneam cu firele pe fata in timpul aplicarii fondului de ten, dar dupa mai multe utilizari si cateva spalari firele cad mult mai rar (dar tot se mai intampla).
In kit se regasesc 7 pensule indispensabile pentru crearea unui machiaj perfect. Mi se par pensulele esentiale de care ai nevoie pentru a te machia, iar pouch-ul in care sunt asezate este micut si foarte usor de luat in calatorii. De asemenea, mi-a placut materialul din care este facut pouch-ul semanand cu o piele foarte fina.
Pensula F30 Large powder este confectionata din peri naturali si este foarte buna pentru aplicarea pudrei sau a iluminatorului pe fata.

Produsele se aplica usor si se intind bine, dar ca si duo fibre am intalnit caderea firelor de par. Aceste doua pensule sunt singurele care au aceasta problema, celelalte fiind in regula din acest punct de vedere.
F40 Large angled contour ajuta la conturarea fetei prin crearea de umbre si poate fi folosita de asemenea pentru aplicarea blush-ului. Pensula este facuta integral din par natural.
Pensula clasica pentru fond de ten mi-a placut foarte mult si trebuie sa recunosc ca mi se pare mai buna decat cea pe care o am de la Sephora. Cea de la Sigma este putin mai deasa si lasa mai putine urme (linii) atunci cand este aplicat fondul de ten.
Large shading E55 este ideala pentru aplicarea iluminatorului pentru ochi sau pentru aplicarea fardului de baza. Datorita perilor desi si naturali, pensula aplica o cantitate mai mare de produs pe o suprafata mai mare a ochiului. Ador sa o folosesc impreuna cu fardul mono de la Illamasqua pentru a crea baza pentru machiajul ochilor.
Pensula pencil E30 este buna pentru crearea detaliilor dintr-un machiaj. Cu ajutorul ei se pot crea umbre subtiri in pliul pleoapei sau se poate contura coltul intern al ochiului. De asemenea, se poate aplica fard si sub genele inferioare, dar linia nu va fi foarte subtire (un rezultat mai bun de aplicare a fardului sub ochi se obtine cu ajutorul unei pensule subtiri si plate).
E40 Tapered blending - Initial aceasta pensula mi s-a parut imensa pentru blending. Dar in timp si cu putin exercitiu am reusit sa o utilizez corect. Pensula trebuie utilizata cu miscari circulare care abia sa atinga fardurile aplicate. Daca se apasa prea mult pe ea, culorile se sterg sau se amesteca intr-una singura.
Ultima pensula din kit este cea pentru corector/anticearcan F70. Si aceasta pensula este putin mai mare decat cea cu care aplicam pana acum corectorul sau anticearcanul, dar este foarte usor de utilizat pentru ca poate acoperi zone mai mari foarte repede. De asemenea, anticearcanul poate fi aplicat dintr-o singura miscare. Astfel, dupa ce m-am obisnuit cu ea am utilizat zilnic aceasta pensula.
Asa ca eu sunt foarte incantata de acest set si il folosesc pentru crearea oricarui machiaj. Mai multe detalii despre el gasiti aici.

Voua cum vi se pare travel kit-ul Naughty in Black?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de concursul Testeaza si tu Power Plate.

miercuri, 17 august 2011

NOTD: Leopard

Acesta este un model animal print foarte usor de facut. Am inceput prin aplicarea unei oje intr-o nuanta de portocaliu de la Avon. Si pentru ca aceasta culoare era putin cam transparenta, a fost necesar sa aplic 3 straturi de oja.
Apoi am trecut la crearea modelului. Si pentru ca nu eram convinsa cat de bine mi-ar iesi petele din pensula, am trisat putin si mi le-am cumparat. Astfel am utilizat stickere si am aplicat in jur de 5-6 pete pe fiecare unghie.
La final, am acoperit tot modelul cu lac transparent.
Iar data viitoare ma gandesc sa incerc sa fac petele doar din pensula. Dar pana atunci modelul facut cu stickere mi se pare de efect.

Voua cum vi se pare?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de concursul Testeaza si tu Power Plate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...