English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 24 august 2011

Tried&tested: Ochi verzi mai verzi de la L'Oreal

"Ochi verzi mai verzi" - asta promite noua gama Luminizer de la L'Oreal. Si curioasa fiind daca chiar voi obtine acest efect m-am dus sa imi cumpar noile produse. Am gasit pachetul cadou in Carrefour cu 53 de lei si astfel am primit mascara si tusul din aceasta gama doar la pretul mascarei.
L'Oreal Luminizer este disponibil si pentru ochi albastri, ochi caprui mai aurii sau ochi caprui de o nuanta mai intensa.
Ce scrie pe ambalaj?
Mascara Luminizer Volum Milioane de gene - Cea mai luxoasa mascara pentru volum, acum si cu reflexe sidefate pentru a va ilumina privirea. Genele sunt multiplicate, amplificate si perfect definite.

Culori stralucitoare! Descoperiti prima mascara cu reflexe sidefate colorate, pentru a pune in valoare fiecare culoare a ochilor.

Superliner Luminizer - Defineste tuse fine cu reflexe sidefate.

Cum mi s-au parut produsele?
Mascara Volume Million Lashes Luminizer
Acest produs ofera aceleasi rezultate ca si varianta sa clasica - Volume Millions de Cils. Singura diferenta este aceea de culoare, mascara Luminizer avand o nuanta de negru verzui. Reflexele verzi nu mi se par prea puternice, astfel diferenta nu este atat de mare intre cele doua produse.
Rezultatele mi se par bune, genele obtinand volum si alungire. 

Tusul de ochi Luminizer
Tusul Luminizer are de asemenea o nuanta de negru-verzui, de aceasta data mai intensa decat cea intalnita la mascara. Mai jos puteti vedea nuanta cu si fara blitz.
Aplicatorul nu este de tip pensula, ci este facut dintr-un fel de burete care absoarbe tusul. Astfel, daca linia nu s-a trasat complet cu produsul existent pe aplicator este necesar ca acesta sa fie inchis (inclusiv insurubat) pentru ca produsul sa fie din nou absorbit. Doar introducerea aplicatorului in tub nu este suficienta pentru ca produsul nu se absoarbe. Aceasta este prima data cand intalnesc o asemenea situatie, iar uneori poate deveni chiar deranjanta.

Produsele rezista bine pe parcursul zilei, nu se intind si nici nu curg, iar acesta este rezultatul final:
Cum vi se par produsele? Vi se pare ca am ochii mai verzi? Eu nu am remarcat ceva deosebit, asa arata ochii mei si cu o mascara obisnuita.

De asemenea, in gama Luminizer mai exista o paleta de farduri in nuante de verde. Dar va pot spune ca orice fard verde as folosi, intr-adevar ochii ar parea si mai verzi. Eu ma asteptam sa obtin acel efect cu ajutorul mascarei si tusul.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

13 comentarii:

  1. cred ca este o schema de marketing in speta, poti sa faci ca ochii sa para mai verzi prin alegerea atenta a culorilor bluzei sau rochiei sau prin machiaj cu un fard din alta gama de culori (culori calde), din cate stiu, pentru ochii in culori reci- verde, albastru;)
    oricum ai ochi frumosi tare :XXX

    RăspundețiȘtergere
  2. Mona dar tu ai ochii verzi deja :P
    Tusul imi place si arata foarte dragut, in schimb rimelul nu ma impresionaeaza cu nimic..

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am ochii verzi si m-ar interesa un astfel de produs dar sincera sa fiu, nu cred ca ai tai sunt mai verzi! Ai ochi frumosi si mari dar cred ca este doar o srategie de marketing sa isi promoveze si eu produsul intr-un fel sau altul ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Stilistele: Mersi mult! Si eu cred ca este o strategie, dar se presupunea ca acestea erau produse personalizate in functie de culoarea ochilor. Mie imi sta bine in general cu nuante de roz sau mov - acestea imi scot ochii in evidenta cel mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Pinkie: Pai aia era si ideea :)) Si dupa aplicarea produselor ar fi trebuit sa ii am si mai verzi. Iar mascara este Million de Cils clasic, doar ca intr-o alta nuanta. Asa ca daca nu ti-a placut acela, nu vei fi incantata nici de Luminizer.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Afrodita: Mersi mult! Si nici mie nu mi se pare ca sunt mai verzi. Dar merita sa incerc!

    RăspundețiȘtergere
  7. ideea e misto....dar cred ca doar tu poti vedea o diferenta daca ar exista una :D

    RăspundețiȘtergere
  8. aha , si mie imi sta bine cu nuante roz-mov. iar tu te machiezi fenomenal,stii ca imi place. mascara asta am incercat-o mai demult,dar mie nu mi-a placut. la tus m-am uitat eu in magazin, dar nu m-a tentat. puuuup,mersi ptr review!
    p.s. Mona , porvafor, scoate verificarea cuvintelor , ma omori!

    RăspundețiȘtergere
  9. Tu chiar ai ochi frumosi ! si eu ii am verzi ,si acum mi-am comandat de la oriflame un rimel verde ,care pe langa ca a fost numai 9 lei,are o pensula super ,se aplica foarte frumos si are si o nuanta placuta de verde !

    RăspundețiȘtergere
  10. @Pixie: Pai nu prea am vazut-o. Diferenta de nuanta este prea mica.

    RăspundețiȘtergere
  11. @modniza: Mersi mult! Eu o am si in varianta clasica si mi se pare ok. Nu este ceva deosebit, dar cel putin ofera volum :) Si am modificat si setarile comentariilor. Acum ar trebui sa mearga si fara verificarea cuvintelor. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  12. @Allesandra: Mersi mult! Esti foarte draguta! Si mie imi place mascara verde (dar in nuante intense). Acum am ceva de la Bourjois, dar m-ai facut curioasa. O sa ma uit si eu pe un catalog Oriflame. Sa o folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna! Ma bucur sa vad un review despre aceasta mascara. Sunt posesoarea variantei brown, pentru ochi caprui. Trebuie sa spun ca intr-adevar alungeste, indesete genele, culoarea arata foarte bine, dar nu mi se pare prea diferita de negru. INSA, cu toate acestea, am avut NEPLACUTA experienta de a ma trezi efectiv cu mascara pe fata: bucatele mici din "genele false", adica umplutura care face genele sa para mai dese! Precizez ca nu am dat cu mana sau ceva de genul, nu transpir pe fata si nici in ploaie sau vant sau alte conditii extreme nu am folosit-o! Ma gandesc ca poate am nimerit eu un produs care nu a fost depozitat in conditii corespunzatoare sau poate a fost un lot de care vroiau sa scape repede, pentru ca l-am luat la oferta. Pacat, sunt dezamagita pentru ca-mi placea culoarea, desi nu e deloc cum arata in reclama! Reclama e reclama, ce sa mai! Acum folosesc mascara maybelline, cea galbena, pe care o cumpar pentru a doua oara, fiind deja patita cu alte incercari dezastruoase!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...