English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 9 decembrie 2011

Tried&tested: Fondul de ten Fontana Contarini

Astazi vreau sa va prezint fondul de ten Fontana Contarini. Acesta m-a atras inca de cand am descoperit produsele Fontana Contarini, ceea ce v-am spus si aici.

Imi place aspectul sau, iar ambalajul defineste un produs profesional de make-up. De asemenea, recipientul este preferatul meu, deoarece este primul produs cu aceasta particularitate pe care il incerc. Pe masura ce se consuma, baza ambalajului se ridica, permitand utilizarea in totalitate a fondului de ten.
In pozele de mai sus puteti vedea deja cum s-a ridicat baza ambalajului. Imi place foarte mult acest aspect, deoarece pana acum mereu am fost dezamagita de cantitatea de produs ramasa in recipient in cazul fondurilor de ten cu pompita.

De asemenea, recipientul este airless, respectiv nu permite intrarea aerul in interior, ceea ce ajuta la pastrarea proprietatilor fondului de ten pana la consumarea acestuia.
Eu am testat nuanta numarul 2 (fondul de ten este disponibil in 5 nuante pe care le puteti vedea aici).

Aplicare
Aplicarea produsului s-a facut foarte usor, fondul de ten intinzandu-se uniform. Il puteti aplica oricum doriti, respectiv cu pensula de fond de ten, cu pensula de stippling, cu buretei sau chiar cu degetele, rezultatul fiind bun de fiecare data. Metoda mea preferata de aplicare a fost cu pensula de stippling si numai pe aceasta o folosesc.

Textura
Produsul are o textura placuta, usoara putin mai densa decat a altor fonduri de ten lichide. Aceasta adera perfect atunci cand produsul este aplicat pe ten, iar rezultatul se mentine pana seara. Pentru un plus de rezistenta puteti aplica inainte si un primer pentru ten.

Puterea de acoperire a fondului de ten este medie spre mare, iar rezultatul este unul natural. Fara a avea efect matifiant, produsul impiedica intr-o anumita masura stralucirea excesiva a zonei T.
Swatches
Rezultat
Aplicat pe ten produsul arata astfel:
Fondul de ten poate fi achizitionat de pe site-ul Fontanacontarini.ro la pretul promotional de 73 de lei (avand o reducere de 15 lei fata de pretul intreg de 88 lei).

Cum vi se pare acest produs?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



10 comentarii:

  1. Mi-ar placea sa il incerc :X Arata foarte bine ;;) Sa-l folosesti cu placere .

    RăspundețiȘtergere
  2. @modniza: Si mie mi-e dor de tine! Unde sa vin? Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata bie pe tenul tau Mona. Dar nuanta mi se pare destul de inchisa pt un numar 2...

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata bine fondul de ten, dar parul e superb!! Pare super matasos si hidratat. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. in general fondurile de ten max factor au particularitatea aceea care-ti place tie.. oricum, tot ramane ceva in tub cand se ridica chestia aia sus sus. E aiurea ca are doar 5 nuante.. cam ciudat pt un fdt profesional.. dar pe tenul tau arata bine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Krista: Mersi! Nuanta nr 1 mi s-a parut prea deschisa, dar aceasta mi se potriveste bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Georgiana: Iti multumesc foarte mult! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  8. @Miuri: Nu am incercat pana acum fondurile de ten de la Max Factor, dar iti multumesc ca mi-ai spus. Si chiar daca mai ramane putin produs in ambalaj, in mod sigur nu va ramane niciodata la fel de mult ca intr-un recipient cu pompita obisnuita. Si fiind un fond de ten profesional, cele 5 nuante se pot combina pentru a obtine culori intermediare daca acestea sunt necesare. Oricum, fondul de ten se uniformizeaza foarte bine pe fata si se adapteaza nuantei tale. Ma bucur ca iti place cum arata aplicat! :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...