English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 6 decembrie 2011

Uscatorul de par Easy Cord de la Remington

Astazi vreau sa va arat uscatorul de par Easy Cord de la Remington pe care pur si simplu il ador! In primul rand este mov, asa ca este clar ca a fost dragoste la prima vedere!
Apoi pot sa va spun ca este foarte practic si usor de folosit. Uscatorul are un fir retractabil, ceea ce il face foarte usor de depozitat sau de luat in calatorii.
Aparatul are o putere de 2100 W si un grilaj acoperit cu ceramica ionica pentru o uscare usoara si o caldura constanta. De asemenea, uscatorul ofera posibilitatea utilizarii a 3 setari de caldura/viteza si a jetului de aer rece.
Uscatorul Easy Cord este livrat impreuna cu un concentrator de caldura potrivit pentru o coafura moale.
Instructiuni de utilizare
Pasul 1 - Spalare si conditionare
Starea in care se afla parul si pielea capului dumneavostra constituie secretul pentru un par cu aspect extraordinar. Alegeti echilibrul ideal intre sampon si balsam pentru a va asigura ca parul dumneavostra este mentinut intr-o stare extraordinara.


Pasul 2 - Pregatirea pentru coafare
Eliminati excesul de umezeala cu un prosop si pieptanati parul. Pentru par drept sau greu de coafat folositi un spray de uscare la radacini pentru a crea volum sau pe intreaga lungime pentru a crea masa, vartejuri si stralucire. Cand sunteti gata sa folositi uscatorul, trageti cordonul de alimentare in jos si bagati-l in priza. 


Pentru uscare rapida si pentru a indeparta excesul de umezeala din par, folositi uscatorul la caldura medie/ viteza mare. Pentru o coafura moale, folositi concentratorul si o perie de par rotunda in timp ce uscati. Cand ati terminat scoateti aparatul din priza. Pentru a retrage cordonul de alimentare tineti stecherul cu o mana si uscatorul cu cealalta mana, tineti apasat butonul de retragere si ghidati cordonul in uscator  in timp ce acesta se infasoara, pentru a evita rasucirea lui.
Uscatorul Easy Cord poate fi cumparat de pe site-ul Remington la pretul de 139 lei.

Cum vi se pare acest uscator? Nu este absolut superb?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



2 comentarii:

  1. eu folosesc de anul trecut (cadou de la moshu ) tot un Remington D5005.Sunt foarte multumita de el.Anul acesta sper sa vina moshu` cu o placa Remington S9500 :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Allesandra: Pai daca ai fost cuminte sigur o sa vina! :D Mie imi place foarte mult aceasta placa. Poti sa vezi parerea mea aici - http://frommonawithgloss.blogspot.com/2011/07/par-perfect-intins-cu-placa-s9500-de-la.html Sper sa primesti cadoul pe ca ti-l doresti!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...