English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 26 iulie 2012

Prima mea vizita in Fashion House Outlet Centre

Dupa cum va spuneam saptamana trecuta, voi juriza un super concurs pentru bloggeritele de fashion! Ca sa castigati unul din cele 3 premii oferite de Fashion House Outlet Centre (care mie mi se par foarte atractive fiind in valoare de 300 euro pentru locul I, 200 euro pentru locul al II-lea si respectiv 100 euro pentru locul al III-lea)trebuie sa mergeti si voi in centrul comercial, sa cautati cele mai bune reduceri, sa faceti poze la produsele care va plac cel mai mult si sa scrieti pe blogul vostru un articol cat mai convingator! Concursul se incheie pe 19 August, la ora 23:59 si va reamintesc ca regulamentul complet il gasiti aici! Va doresc mult succes!

Iar acum sa va povestesc despre experienta mea! In acest weekend am fost pentru prima data in Fashion House Outlet Centre atrasa de reducerile de sezon. Pana acum auzisem de acest outlet, cunosteam persoane care si-au gasit niste lucruri foarte dragute acolo, dar personal nu ajunsesem. Trebuie sa recunosc ca pentru mine este putin mai departe acest centru comercial (eu stau in partea cealalta a orasului), dar se ajunge destul de usor cu masina personala sau cu mijloacele de transport in comun (linia RATB 236 din Piata Operei, care opreste exact la Fashion House Outlet Centre sau metroul M3 pana la statia Pacii si apoi linia 236).

Dupa ce am ajuns acolo am intrat cu nerabdare in outlet pentru a vedea care sunt reducerile la produsele preferate. In perioada 16 iulie - 30 august preturile beneficiaza de reduceri suplimentare si astfel, pe langa reducerea de outlet se mai aplica discounturi suplimentare, reducerile ajungand pana la 85%.
Mi-a placut foarte mult cum arata culoarele centrului comercial, parand ca am pasit pe stradutele pline de farmec ale Bucurestiului interbelic. Iar apoi am intrat in magazine. Outletul este foarte mare si in mod sigur vei gasi ceea ce cauti printre multele brand-uri disponibile.
Magazinele care mi-au atras atentia au fost Mango, BSB, Benvenuti si Verdissima. Primul in care am intrat a fost Mango, unde am gasit o multime de reduceri. Acolo erau disponibili blugi de la 39,90 de lei (mie mi-a placut foarte mult o pereche rosie de blugi), pantaloni scurti de la 29,90 lei, ochelari de soare de la 4,90 lei si tricouri de la 9,90 lei. In plus am mai vazut un maieu foarte dragut cu dungi albe si rosii cu o fundita neagra imprimata la doar 19,90 lei.
In BSB am vazut o multime de haine colorate, exact in genul meu. Mi-au atras atentia costumele de baie si colierele cu stelute de mare, dar si rochiile de vara. Reducerile ajungeau pana la 70%, preturile fiind foarte accesibile. Si un alt articol care mi-a atras atentia a fost o pereche de pantaloni scurti de blugi roz la doar 49 de lei. Mi s-au parut perfecti pentru concediul la mare!
La Benvenuti am intrat atrasa de discounturile suplimentare de 40%, aplicate preturilor deja reduse. In magazin am gasit o multime de pantofi si sandale si am vazut si un stand cu produse cu preturi unice de 17 sau 29 de lei.
Si gentile mi-au placut foarte mult, preferatele mele fiind un plic casual mov si o geanta portocalie.
In magazinul Verdissima am intrat pentru a cauta un costum de baie. Acestea erau disponibile la numai 75 de lei si am vazut cateva modele care mi-au placut foarte mult. Imprimeurile vesele si nuantele de mov si ciclam m-au atras si am petrecut ceva vreme hotarandu-ma cu care mi-ar sta mai bine.
In concluzie, daca doriti sa va innoiti in aceasta vara si sa beneficiati de niste super-reduceri puteti incerca o vizita in Fashion House Outlet Centre. Timpul petrecut acolo a fost foarte placut si in mod clar voi reveni pentru alte cumparaturi.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss


Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...