English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 26 iulie 2012

Lady Health. Asa cum iti doresti – confortabila, delicata, relaxata



Include in ritualul tau de infrumusetare produsele Lady Health, concepute special pentru a-ti oferi confortul si prospetimea de care ai nevoie in orice situatie si te vei simti mai sigura pe tine.
Utilizarea in exces a apei si a antibioticelor, agentii de curatare care contin sapun, dietele necorespunzatoare, modificarea secretiei hormonale, datorita ciclului menstrual, sarcinii, sau menopauzei pot afecta microflora vaginala, generand dezechilibre grave ale pH-ului, iritatii si pierderea proprietatiilor sistemului natural de protectie.
Produsele Lady Health de la Ropharma ce beneficiaza de o eficienta clinica demonstrata sunt cele mai noi produse destinate igienei intime a femeilor, fabricate din ingrediente naturale asociate cu filtrat de iaurt probiotic.
Lady Health sau cum sa te simti delicata si relaxata pentru intreaga zi!
Gama de produse Lady Health introduce conceptul de aparare cu probiotice la produsele destinate ingrijirii sanatatii femeii. Formula fara sapun a gamei de produse Lady Health are la baza filtratul de iaurt probiotic (TS-2L) ce ajuta la protejarea zonei intime a femeii si la echilibrarea pH-ul  florei vaginale, eliminand cu delicatete mirosul neplacut.
Pe lânga filtratul de iaurt probiotic produsele contin si alte ingrediente precum aminoacizii, acidul L-lactic si componente antibacteriene, cum ar fi probioteinele si bacteoricinele. Actiunea sinergica a acestor componente are ca efect mentinerea si refacerea microflorei tractului genito-urinar, controlarea cresterii microorganismelor patogene si intretinerea mediului acid cu un pH optim in jurul valori de 4.0, fapt ce duce la mentinerea unui epiteliu sanatos al mucoasei vaginale.
Probioticele, cel de-al doilea ingredient minune al produsele Lady Health ofera o alternativa terapeutica naturala pentru ingrijirea si protejarea cu delicatete a zonei intime a femeii prin reechilibrarea pH-ului florei vaginale si redarea starii de propetime si protectie pe toata durata zilei.
Gama Lady Health cuprinde patru produse dedicate igienei intime: gel , spuma, spray si ser.
Feminine Cleaning Gel gelul pentru igiena intima externa (pH-ul optim 4.0) reface si mentine echilibrul florei vaginale dupa tratamente cu antibiotice sau alte medicamente. Totodata acesta asigura mentinerea acidului optim, previne si reduce riscul infectiilor vaginale, elimina mirosurile neplacute si contribuie la imbunatatirea vietii sexuale.
Componenta activa este iaurtul filtrat (TS – 2L), ce contine acid lactic natural, factori antimicrobieni, aminoacizi, compexul de vitamina B si un hidratant natural.
Este recomandata folosirea unui aplicator pe noapte timp de 5-7 nopti consecutive. Pretul recomandat ptr un un flacon de 7ml (gel) X 7 buc este de 78.1 ron.
Feminine Intimate Serum - este un ser folosit pentru igiena intima externa, cu un ph de 5.0. Folosit regulat acesta are efect antibacterian si de protectie impotriva infectiilor. Este hidratant avand proprietati de hranire si regenerare a tesutului epitelial si contribuie la imbunatatirea vietii sexuale. 
Ingredientele active din componenta sunt iaurtul filtrat (TS-2L), acidul hialuronic, extract de radacina de dud (Morus Bombycis), extract de struguri (Vitis Vinifera), extract de radacina de gura lupului (Scutellaria Baicalensis), si extract de Saxifraga Sarmentosa planta originala din China. Produsul este recomandat in depigmentarea si hranirea pielii din zona intima. Pretul recomandat este de 45 ron.
Cleansing Mousse – este o spuma dedicata igienei intime externe (pH 4.5) ce are in compozitie iaurt filtrat, suc din frunze de aloe vera si extract de arbore de ceai.
Este recomandata in curatarea zonei intime, având ca efect refacerea florei vaginale, mentinerea mediului acid optim, prevenirea pururitul si vaginitei, fiind un agent natural de curatare. Extractului de Aole Vera combate inflamatiile si stimuleaza metabolismul pielii facand-o mult mai elastica si hidratata. Produsul poate fi utilizat zilnic, chiar si in perioada ciclului menstrual si a perioadei pre si postnatale. Pretul recomandat este de 49.6 ron.
Feminine Mist - este un spray destinat utilizarii zilnice ce controleaza si mentine prospetimea in zona intima. Din componenta fac parte ingrediente precum glicerina si acidul hialuronic, care hidrateaza pielea lasând-o moale elastica si delicata. Pretul recomandat este de 37.9 ron.
Cele patru variante de produs sunt recomandate de catre dermatologi si ginecologi, studiile clinice demonstrând o toleranta perfecta pentru pielea sensibila din zona intima.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss


2 comentarii:

  1. filtrat de iaurt probiotic (TS-2L)
    aminoacizi
    http://www.facebook.com/mary.mari.39589/posts/254183874700459
    Mary Mari

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...