English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 26 iulie 2012

Modalitatea preferata de a imi sterge unghiile

De cand am descoperit dizolvantul de oja de la Sephora stergerea unghiilor a devenit mult mai placuta si mai simpla! Chiar si atunci cand port oja cu (foarte) mult sclipici, despre indepartarea careia stim deja ca era un chin. Dar asta pana acum!

Produsul se prezinta intr-un ambalaj de 9 cm inaltime si 5 latime si are in interior un burete imbibat in dizolvant de oja (fara acetona). El are 75 ml si este foarte usor de folosit si totodata rapid!
Ce scrie pe ambalaj?
We love it:

  • dermatologically tested and formulated without acetone or parabens;
  • magic in a bottle: dip fingers into the foam and in 1 minute flat, no trace of nail polish ... even the most long wearing ones;
  • gentle on the nails.
Cum se foloseste?
Sunt convinsa ca ati mai vazut acele tutoriale de indepartare a ojei cu sclipici de pe Youtube in care fiecare unghie era infasurata intr-o discheta cu acetona si apoi invelita in folie de aluminiu. Ideea este asemanatoare, doar ca totul este mult mai rapid si mai delicat cu unghiile.
Introduceti unghia in buretele imbibat cu dizolvant si o tineti acolo pentru un minut. Asta inseamna ca in 10 minute puteti indeparta orice oja (inclusiv pe cea cu sclipici) si acest lucru in timp ce va uitati la serialul preferat. Sau daca sunteti foarte nerabdatoare (eu mai sunt uneori), puteti misca usor degetul in burete, iar oja se curata si mai repede.

Ce imi place?
Rapiditatea, faptul ca produsul nu este agresiv cu unghiile si ca nu contine acetona si parabeni si usurinta indepartarii ojelor "incapatanate". Mirosul sau nu este neplacut (este destul de intepator daca este mirosit de aproape, dar contine si un parfum agreabil) si dizolvantul ajunge pentru foarte multa vreme.

Ce nu imi place?
Faptul ca dupa mai multe folosiri buretele a inceput sa se faramiteze putin si uneori raman cu mici bucatele din el pe unghii.

De asemenea, nu va grabiti sa aruncati acetona din casa deoarece va trebui sa va faceti si pedichiura, iar produsul este potrivit pentru manichiura. Desi, daca va chinuiti putin ... s-ar putea sa reusiti sa indepartati si oja de la picioare (eu nu am incercat).

Pret si disponibilitate
Produsul este disponibil in magazinele Sephora la pretul de 49 de lei. Stiu ca pare scump pentru un dizolvant de unghii, dar ganditi-va ca eu il am din Aprilie si inca nu da semne ca se va termina prea curand. El poate fi folosit 6 luni de la deschidere si ceva ma face sa cred ca imi va ajunge pana atunci.

Asa ca eu sunt incantata de acest produs si il voi folosi in continuare. Il voi mai cumpara? Sigur!

Voi l-ati incercat pana acum?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss


2 comentarii:

  1. Interesanta ideea acestui dizolvant.Totusi,si acetona mea ma tine cam 2 luni,si ma fac si eu si mama o data la saptamana... :D Si uite ca,ai uitat sa postezi si inca un lucru in ,,+'' la ea:
    -cand stergi unghiile cu vata ti se lipeste de ele.asa,nu mai ai nicio problema!

    Ale

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu vreau sa incerc aceasta modalitate de stergere a unghiutelor pt c ami se pare mult mai comoda;))

    PS: ai un tag de la mine

    rosemerta.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...