English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 12 martie 2012

Shopping de weekend

Dupa ce am trecut pe la Styling Corner in acest weekend am intrat si in cateva magazine. Am revazut colectia Marni at H&M (si in sfarsit nu mai era aglomeratie), iar apoi am plecat in cautarea unui plic.

Cu plicul de la Guess in minte (vi l-am aratat pe pagina de Facebook) am intrat in magazinul New Look unde am gasit unul in culori puternice asemanatoare.
Desigur, asta nu inseamna ca am renuntat sa visez la clutch-ul Guess, dar pana il voi cumpara (sau nu) il pot purta pe acesta.
Din pacate, bucuria achizitionarii unui nou plic a fost umbrita de experienta de la casa. In primul rand trebuie sa mentionez ca la raft plicul statea pe un mare semn care indica pretul - "doar 49,9 lei". Dar cand am ajuns la casa, iar domnisoara de acolo a scanat produsul am vazut cum ceva s-a schimbat in privirea ei. S-a dus sa verifice pretul la raft si inca o data in calculator si din pacate acesta era de 69.9 lei. Ea si-a cerut scuze, insa eu am ramas cu un gust amar.
Am platit cei 20 de lei in plus deoarece chiar mi-a placut produsul, dar greseala era a magazinului si consider ca ar fi fost cazul sa procedeze altfel decat sa isi ceara scuze ca acela era pretul gentii de alaturi. Mi s-a parut o scuza jenanta, dar din pacate la noi nu se practica oferirea produsului la pretul expus (chiar daca acesta era gresit - repet, era greseala magazinului, nu a clientului), sau oferirea unui mic discount, a unui voucher pentru cumparaturi ulterioare etc. Pana la urma un client putea alege produsul pentru pretul oferit, iar daca acesta avea deja un pret mai mare afisat la raft, el putea din start sa nu il mai aleaga. Oricum domnisoara de la casa a fost foarte draguta mi-a lasat impresia ca ii parea sincer rau.
Dupa cumpararea plicului am trecut si prin magazinul Pimkie unde am remarcat ca au adus si accesorii - inele, cercei, bratari etc. (se pare ca nu am mai trecut eu de ceva vreme prin magazin deoarece am inteles ca accesoriile au aparut acum o luna sau doua).
De acolo mi-am cumparat o pereche de cercei cu bufnite (da, tot bufnite!) care sunt adorabili si un inel cu iepuras. Prietena mea mi-a spus ca sunt deja pregatita de Paste, desi eu nici nu ma gandisem la acest aspect. Dar acum imi este clar ce accesoriu voi purta de aceasta sarbatoare!
Cerceii au costat 22 de lei, iar inelul a fost 32 de lei.
Cum vi se par noile mele achizitii?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



15 comentarii:

  1. Superb plicul... oribila experienta. In alta tara cel mai pbb primeai si un bonus pe langa produsul la pretul afisat. Macar diferenta nu a fost prea mare, iar produsul chiar 'face toti banii'.

    RăspundețiȘtergere
  2. De multe ori se intampla ca cei care vin la cumparaturi in magazin sa ia un produs de la raft si apoi sa-l lase in alta parte, aiurea... si asa se intampla sa gasesti un produs la pret intreg pus la categoria de produse reduse :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca se mai intampla, dar la raft erau 5 sau 6 genti de acelasi fel, deci in mod sigur nu erau puse aiurea acolo. Pretul era pus gresit.

      Ștergere
  3. Imi pare rau pentru experienta neplacuta. Eu am patit asa cand mi-am achizitionat un corp de mobilier care la raft era 800 ron iar la casa 1000. Am facut scandal si am cerut sa vb. cu un superior...eu am avut noroc si am cumparat produsul la pretul de raft(800), ceea ce mi s-a parut corect.
    Eu n-as fi lasat asa treaba, cred ca-i amenintam si cu ANPC-ul:).
    Pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Dar in cazul tau diferenta era mult mai mare. Mi se parea normal sa le atragi atentia, iar ei sa actioneze in consecinta. In schimb am publicat link-ul pe Facebook si i-am intrebat ce parere au. Acum sunt curioasa daca voi primi un raspuns si care va fi acesta. Pupici :*

      Ștergere
  4. si eu patit la fel ca tine cu o fusta, dar nu mai stiu exact magazinul. era expusa la un raion cu preturi mici, iar ea de fapt costa dublu. eu n-am primit nici scuze. am cumparat-o insa pentru ca imi placea mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu am patit asta in new look cu un sutien....pe eticheta un pret la casa altul....din pacate nu aveam chef de cearta dat meritau o injuratura buna

    RăspundețiȘtergere
  6. Inelul este adorabil! Plicul e foarte dragut, pacat insa ca trebuie sa treci prin experiente de genul asta.. corect ar fi fost ori sa-ti ofere o reducere ori un cupon.
    Sunt curioasa ce-ti raspund.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...