English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 14 martie 2012

Tendinte: Garden Party de la Dior

"Dupa femei, florile reprezinta creatia cea mai paradisiaca." Christian Dior

Un estet si un rebel, Christian Dior a crescut in Granville, pe coastele Normandiei, intr-o casa batuta de vanturile aprige, si aparent nepotrivita pentru construirea unei gradini. Totusi, puterea creatoare a tanarului si munca asidua continua au sfidat natura si, astazi, oricine poate admira gradina inflorita si, in special, fantastica gradina de trandafiri, ingrijita cu propriile sale maini. Aceasta gradina de flori exprima dorinta pentru transformare, pentru standardele inalte, pentru imaginatie si pentru fantezie. Pe scurt, este definitia exacta a originilor creatiei in "stil Dior".

Dar gradinile erau sinonime cu convivialitatea si sarbatorile! Christian Dior a iubit distractia petrecerilor si a dat asa-numitele "Grand Balls of the Century" (Marile Baluri ale Secolului), magnificele, absolutele receptii fantastice care au incantat frumusetile de pe coasta Normandiei si pe cele din veselul Paris. Gradina festiva, o tema a 'Casei', continua sa traiasca si astazi in creatiile Dior, iar timpul a venit sa celebreze aceste gradini ornamentale in plina ascensiune.

In aceasta primavara, Dior imprastie parfumul libertatii si al tineretii asupra spiritelor bucolice. O creatie in nuante pastelate, inventate de Tyen, este intruchipata de o gradina fantastica, unde sclipiri de un violet si verde festiv insufletesc inimile romantice. Aceasta versiune extrem de luminoasa, cu un stil aparte, pur, este prezentata in recipiente delicate, finisate manual, fie ca e vorba de vestimentatie, de bijuterii sau de cosmetice, "luxul accepta toate capriciile imaginatiei," cum spunea Christian Dior. Sunteti acum invitati la Dior Garden Party.  

Culorile machiajului sunt studiate cu aceeasi rigoare si lirism ca si in cazul croielii unei rochii. Fiecare creatie doreste sa cuprinda esenta culorii: o balanta intre o reproducere fidela a naturii exacte a unei nuante si reflexia acesteia, imbogatita prin imaginatie. Indiferent de originea sursei de inspiratie, fie ca este vorba de un imprimeu de pe o rochie, un nufar sau un trandafir din gradinile din Granville, ochiul, gustul si standardele Dior doresc sa transforme fardurile pentru pleoape, rujurile si lacurile de unghi simple in veritabile experiente emotionante, cu adevarat colorate.

La Dior, machiajul este vazut ca o profesie artistica, asemeni creatiilor de moda si accesoriilor. Fiecare colectie noua este o provocare reinnoita confruntata cu excelenta creatoare. Cutiile metalice finisate manual sunt inspirate din experienta unui bijutier si o atentie deosebita este acordata creatiei acestor ornamente, concepute ca niste bijuterii. Dior Garden Clutch, un obiect pretios a carui carcasa de un roz pal, inscriptionata cu un model delicat, care se inchide prin doua inchizatoare metalice, in forma de trandafir, reprezinta emblema acestor standarde exacte; aceleasi standarde care au propulsat reputatia si succesul colectiilor Dior.
Un accesoriu al culorilor rafinate deschide acest cos de picnic. Asemeni unei reprezentari grafice intr-un alb rozaliu, cu o placuta metalica, Dior Garden Clutch reprezinta initierea in placerile frumusetii. Deschideti cele doua inchizatori, in forma de trandafir, care ascund acest obiect pretios, pentru a descoperi, intr-un decor feeric argintiu, nuantele si glossurile esentiale pentru ochi si buze, improspatoare si stralucitoare. Dior Garden Clutch este disponibila in doua armonii de culori: Milly Garden, un omagiu adus casei de la tara a creatorului de moda, prezinta un contrast de un roz tandru si un albastru argintiu, cu un gri in tonuri violete pentru ochi. Aceste culori sunt insotite de doua nuante proaspete de roz pentru a conferi volum buzelor - prima este un Lip Maximizer, care umple buzele si lasa dorinta sa zboare, a doua este un gloss. Granville Garden, care va conduce spre gradina de trandafiri de pe stanci, reflecta o a doua armonie cu un roz pretios si un verde pal, accentuata de un maro inchis, pentru a evidentia ochii si pentru a se potrivi cu nuantele buzelor de un "pink kiss" in tonuri de caisa.
Decoruri somptuoase apar delicat imprimate pe suprafata truselor de fard pentru pleoape. Inspirate parca de o tesatura Couture, florile din aceasta trusa de fard incanta ochii si seamana uimitor de mult cu acele desene lucrate manual pe un tul delicat. Standardele inalte sunt transformate in pasiune. Legendara paleta 5 Couleurs este reinventata intr-o noua editie incantatoare, cu trandafiri ce par a fi brodati pe suprafata trusei de fard pentru pleoape. Cele doua armonii de culori ale acestei 'Garden Edition' reprezinta obiectul dorintei. Armonia Garden Pastel oscileaza intre tonuri de flori si frunze cu rozul sau pal, galbenul unt si verdele luminos. Armonia Garden Roses creeaza o adevarata febra de nuante roz tandre, violet de Parma si argintiu, accentuata de un visiniu devastator.
Perlele colectiei se gasesc in lacurile de unghii. Dior vine cu o surpriza pentru ingrijirea mainilor, unde puteti alege intre culoarea nufarului, un verde soft si o nuanta a florii de nu-ma-uita, un mov floral. Seducatoare si elegante, cele doua nuante ale lacului de unghii sunt si ele ... parfumate. Vaporii ametitori cu miros de trandafiri va invita seducator, trezindu-va toate simturile.
Fericire radianta si rafinament cu fardul de obraji Rosy Glow, care va accentueaza culoarea din obraji pentru un efect natural, sanatos si stralucitor. Datorita tehnologiei Fresh Color Reveal, se adapteaza gradului de hidratare in functie de piele pentru a inrosi obrajii ca atunci cand esti cuprinsa de emotii. Culoarea este transparenta, personalizata si ultra-naturala, pentru un rezultat original, proaspat si plin de gratie.
Si paleta 3 Couleurs Smoky ne imbie spre aceasta “garden party”, invitandu-ne in lumea gradinilor si a florilor. Doua armonii de culori contrastante stabilesc tonul euforiei si al tentatiei: Smoky Garden si Smoky Violet ne relateaza o poveste senzuala despre stilul chiaro-scuro. Prima oscileaza intre stralucirea clorofilei innecate in lumina si nuanta improspatoare, profunda a frunzelor. A doua pluteste intre tonuri de petale roz, un violet Parma si un purpuriu pretios. Sublima imbinare a texturilor mate si sclipitoare modeleaza ochii delicat si elegant.
Au fost create inca 2 nuante noi ale rujului Rouge Dior: Corolle Pink si Tulip Pink. Intr-un stil Couture mai pronuntat ca niciodata, nuantele se invart si sclipesc cu o bucurie vecina cu insolenta. Cat despre rujul Rouge Serum, acesta este disponibil in nuante luminoase de Pink Dew Serum si Petal Serum,  asigurandu-va stralucire si o ingrijire tandra, intinerita.
Dior Addict Ultra Gloss nu a parut niciodata mai delicat ca acum. Proaspete si indraznete, cele 3 nuante, asemeni liedurilor romantice, reprezinta valorile esentiale ale zilei de maine. Socialite Pink, Party Lilac si Pretty Rose au tot ce le trebuie: frumusete, stralucire si un anumit aer de subversiune. 
Care este produsul vostru preferat? Pe mine ma atrage in mod clar paleta in 5 culori in nuante de roz si mov!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



4 comentarii:

  1. Blushul...! E scuuuump insa, nu cred ca mi-l voi cumpara. Mai degraba imi iau o pereche de pantofi cu banii aceia... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. vai ce frumoase sunt !! mi-as cumpara prima paletuta daca as avea finantele necesare !! e de colectie:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu Rouge Dior, o nuanta mai inchisa, gen Plum. Nu mai stiu exact. Mi-ar place sa incerc si un gloss insa.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...