English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 27 martie 2012

Premiile Gopo editia a VI-a

Ieri seara am avut placerea sa particip la gala de decernare a premiilor Gopo organizata de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc. Am avut acces in backstage unde vedetele au fost aranjate de catre specialistii in domeniu, iar dupa gala am ramas la After party.
Serviciile de manichiura au fost oferite de Melkior si au fost realizate cu produse Peggy Sage. Machiajul a fost realizat de make-up artistii MAC, iar coafurile au fost create de hair stylistii de la Tribute by George Soare.
Atmosfera in backstage a fost efervescenta, totul desfasurandu-se intr-un ritm alert. Vedetele treceau de la o programare la alta, iar in scurtele pauze stateau la o poza sau la o mica discutie. Jojo a fost printre primele vedete care au ajuns si care s-au lasat pe mainile stilistilor. Ea a fost coafata superb de catre George Soare, Jojo fiind si imaginea salonului.
La standurile Melkior au fost prezente foarte multe actrite printre care si Meda Victor, dar si castigatoarea premiului pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal - Ana Ularu. Doamna Irina Margareta Nistor (critic de film) a fost de asemenea prezenta si in plus era chiar ziua dansei, astfel fiind intampinata de multe urari calduroase de "La multi ani!".
Desigur, de la masa de manichiura Peggy Sage nu putea lipsi nici Mircea Solcanu! El era foarte jovial si se pregatea pentru transmisia in direct de la Pro Cinema.
Nail artistii Melkior - Alina si Lacramioara - au realizat niste manichiuri superbe, de care vedetele au fost foarte incantate! In plus au reusit sa faca acest lucru in timpul foarte scurt pe care il aveau la dispozitie pentru fiecare persoana si nicio unghie nu s-a ciobit!
Incepand cu ora 18:30 vedetele au inceput sa soseasca pe covorul rosu, iar cei care au prezentat aceasta desfasurare au fost Amalia Enache si Mircea Solcanu. Pot sa va spun ca Amalia avea o rochie superba cu o trena foarte lunga, iar Mircea purta o pereche de pantaloni foarte largi care se asemanau cu o fusta. Amandoi au fost foarte draguti si s-au completat de minune, oferind publicului de acasa o relatare foarte placuta a evenimentului.
Gala a fost prezentata de Andi Moisescu, o persoana la fel de placuta in realitate, ca si la televizor. El a reusit sa mentina atentia publicului pe toata durata galei si sa contribuie la succesul acestui eveniment.
Tinutele de la cea de-a VI-a gala a premiilor Gopo au fost cu adevarat deosebite, remarcandu-se rochiile in nuante de nude, trenele foarte lungi, aplicatiile din paiete, dar si colierele foarte mari. Tinutele festive au fost create de designeri romani foarte talentati, printre care si Wilhelmina Arz, o doamna deosebita si foarte draguta!
Pe parcursul galei am avut placerea sa stau alaturi de membrii echipei Melkior, iar apoi alaturi de fetele de la MAC si Mihai Albu. Dupa festivitate a avut loc si un After party, la care invitatii au fost intampinati cu briose colorate si vinuri alese unde au putut socializa.

Mie mi-a facut o placere deosebita sa particip la acest eveniment, iar mai multe poze va voi arata pe pagina de Facebook From Mona with Gloss (si pe masura ce voi mai primi alte poze voi actualiza albumul foto). Lista completa a nominalizarilor si a castigatorilor o gasiti aici.

Voua cum vi s-a parut acest eveniment? L-ati urmarit in direct la televizor?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



6 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...