English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 29 martie 2012

AbFab martie 2012 - ce mi-a placut&ce nu mi-a placut

Duminica trecuta a fost o zi foarte incarcata pentru mine! La pranz am fost la un seminar de manichiura, apoi am ajuns la AbFab, am trecut putin prin Baneasa Shopping City in cautarea unei rochii (care s-a lasat asteptata deoarece nu am gasit nimic sa se potiveasca cu ceea ce imi doream eu), iar seara am iesit in oras.

In jurul orei 14 am reusit sa ajung la AbFab. Evenimentul a avut loc ca si data trecuta tot la Villa Rodizio, iar intrarea a costat 10 lei. Doar ca de aceasta data nu am mai primit un produs cadou in cadrul acestei sume (la ultima editie cadoul era un gloss de la Oriflame) si nici reviste, ci doar o mostra de J'Adore de la Dior, mostra pe care o puteam primi gratuit din magazin sau la o revista. Sincer, mi s-a parut dezamagitor!
Dupa ce am intrat am fost placut surprinsa de expozanti si de produsele oferite, fiind atrasa de mai multe standuri (ceea ce nu prea mi s-a intamplat la editia precedenta). Dar cum venisem special sa o vad pe Oana Zidaru care isi lansa prima sa colectie de coliere, m-am indreptat catre standul ei (standul era pozitionat foarte bine, intr-un loc vizibil si accesibil - imediat am ajuns la ea!).
Colectia realizata de Oana cuprinde coliere statement, mari, din imitatie de piele cu diverse accesorii. Mie mi-au placut foarte mult, iar pretul unui colier era de 70 de lei.
La stand Oana a expus si genti (cea roz a fost preferata mea) care costau 100 lei/buc. Iar intreaga sa colectie de coliere o puteti vedea aici.
In plus nu am putut sa nu ii admir coafura deosebita care ii statea foarte bine!
In rest am vazut o multime de haine colorate, de materiale stralucitoare si de accesorii interesante! Colierele cat mai mari erau la foarte mare cautare, iar gentile colorate erau disponibile la aproape orice stand.
Pe langa acestea, accesoriile capilare mi-au atras atentia! Am descoperit standul Fandacsia, unde am ramas cateva minute admirand diverse modele foarte dragute si interesante!
O alta inspiratie pentru expozantii de la AbFab au fost in mod clar accesoriile Alexander McQueen. La foarte multe standuri am vazut accesorii cu cranii sau cranii aplicate pe gulere sau mansete.
Geanta de mai sus mi-a placut in mod deosebit, dar din pacate materialul din care era facuta m-a impiedicat sa dau pe ea cei 130 de lei ceruti. Geanta avea deja scame pe ea si ma intreb cum s-ar fi comportat la purtare daca asa arata atunci cand era expusa. Mi-a parut sincer rau!
Alte highlight-uri: multe pene, tinte, paiete, piele, imprimeuri si culori tari. Recunosc ca imi place aceasta exuberanta de stiluri, texturi si materiale!
Iar tinuta mea din acea zi a fost urmatoarea:
Voi ati ajuns pe la aceasta editie AbFab? Cum vi s-a parut?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



8 comentarii:

  1. imi plac acele genti viu colorate !

    RăspundețiȘtergere
  2. Desi nu am ajuns, mie imi plac foarte mult tricourile din a doua poza. Ai idee unde se pot gasi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu am luat o carte de vizita de la ei, asa ca nu stiu de unde le poti cumpara :(

      Ștergere
  3. Mi se pare mie sau porti cerceii de la H&M in poze?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mona esti superba, stiai?:D

    Mi-au placut mult gentile cu tinte si tinuta ta:)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...