English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 22 februarie 2011

Ultima mea pasiune: gama Tesori d`Oriente

Totul a inceput cu aceste produse:
Mi-am cumparat uleiul de dus Hammam, crema de corp si crema de baie Africa dintr-o farmacie SensiBlu in cautarea unor produse noi. Iar dupa ce le-am incercat am fost cucerita!

Uleiul de dus miroase absolut superb si lasa pielea catifelata (si este produsul meu preferat din aceasta gama). Si daca va mai spun ca are in compozitie si ulei de argan sigur v-am facut macar curioase, daca nu convinse.

Ce scrie pe produs?
"Ritualul de frumusete din Hammam, traditionala baie turceasca, regenereaza corpul si reface spiritul, daruindu-ti un moment de bunastare si armonie. Acest gel de dus imbogatit cu ulei de argan si cu alte uleiuri selectionate curata pielea in profunzime, lasand-o neteda, catifelata si matasoasa la atingere."

Produsele din gama Africa au un miros exotic (si prin asta vreau sa spun placut) si de asemenea ofera un moment de rasfat si un plus de hidratare. Crema de corp este imbogatita cu unt de karite si este ideala pentru protejarea pielii in fiecare zi. Crema de baie poate fi utilizata si ca spuma de baie si ofera de asemenea, hidratare si o aroma deosebita.

Ce scrie pe produs?
"O aroma calda si senzuala, un amestec de lemn pretios si condimente, care inglobeaza culorile si emotiile unei calatorii pe continentul african. Crema de baie este imbogatita cu unt de Shea si curata pielea in profunzime, lasand-o catifelata si matasoasa."

Astfel, am ajuns si a doua oara sa imi mai cumpar niste produse din aceasta gama din farmaciile SensiBlu, asa ca am mai achizitionat un ulei de dus Hammam, o crema de baie Hammam si o crema de dus Jasmin di Giava.

Inca nu am incercat crema de dus Jasmin di Giava, dar abia astept sa fac asta!

Ce scrie pe produs?
"Numita de indieni `Clar de luna`, floarea de jasmin contine pretioase uleiuri esentiale. Misterul si seductia caracterizeaza parfumul sau cald, dulce si infloritor. Aceasta crema de dus aromata Jasmin di Giava, placuta si delicata, daruieste momente de placere si bunastare, redand o piele moale si neteda."

Preturile disponibile in farmaciile SensiBlu sunt urmatoarele:
  • ulei de dus Hammam 250 ml - 30 lei;
  • crema de corp Africa 300 ml - 44 lei;
  • crema de baie Hammam si Africa 500 ml - 38 lei;
  • crema de dus Jasmin di Giava 250 ml - 23 lei.
In aceasta perioada exista si o promotie in farmaciile SensiBlu si anume: la doua produse Tesori d'Oriente cumparate, primiti cadou un gel de dus.
Si facand un mic research pe internet am descoperit ca aceste produse pot fi achizitionate cu pana la jumatate din pretul oferit de SensiBlu de pe site-ul International Tibecom.

Astfel gasiti aici toate detaliile necesare si toate gamele disponibile de la Tesori d'Oriente si anume: Marrakech, Africa, Ambra, Baobab, Egypt, Frangipani, Flori de Dragon, Ceai Verde, Guajaco, Hammam, Jasmin, Flori de Lotus, Mirra, Orhidee, Poppy, Mosc alb si Zenzero.

Daca ati folosit aceste produse sunt curioasa sa imi spuneti cum vi s-au parut, iar daca nu le-ati folosit pana acum vi le recomand. Nu va vor dezamagi!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

14 comentarii:

  1. Sunt super...le-am folosit si eu in Italia,pacat ca la noi costa cam multisor...acolo erau in jur de 2-4 euro fiecare. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. am avut si eu gel de dus de la aceiasi firma care mirosea superb si iti lasa o piele asa de catifelata!!Nota 10 pentru aceste produse!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bune si miroase super , dar exact cum spune si Admira cam scumpe la noi in Romania !Dar le recomand si eu la randul meu !

    RăspundețiȘtergere
  4. Le folosesc!le folosesc!
    Am 6 ape de toaleta de la Tesori.Ador Hammam si Frangipani.Cat despre creme,nu ma declar extrem de incantata de ele...cam dispare mirosul.Eu i-au apele de toaleta cu 20 de lei de pe un site.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt geniale!! Mai ales crema de corp, miroase incredibil! Pacat ca sunt cam scumpe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Suna interesant, mersi pentru review. :)

    Xoxo,
    Victoria
    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte tare, msi de pont, chiar nu auzisem de ele...eu m-am blocat pe crema de corp womanity de la thierry mugler si pe gelurile de dus de la yves rocher...ar trebui sa mai incerc si ceva nou :**

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am un parfum, tine destul de mult dar nu e pe gustul meu... Nu mai luati de la Sensi Blu si farmacii dintr-astea rneumite, dati cu 3-4 lei pe putin mai mult decat daca ati lua din Carrefour sau alt hipermarket.
    Si cauta pe cineva de dincolo, gen Italia, sa ti le cumpere, mi se par extrem de scumpe cand dincolo sunt cativa euro.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu stiu produsele , chiar cu gel de dus de la firma asta, mi-am inceput eu "cariera" bloggeristica. Imi plac foarte mult! Problema este ca mi-e cam rusine sa ma apuc sa le desfac prin farmacie ca sa vad cum miros...si cum nu au nici testere..

    RăspundețiȘtergere
  10. @katyna: Si mie imi plac foarte mult aceste produse, dar cum nu doresc sa cumpar un produs gen lotiune de corp sau gel de dus fara sa il miros, am solicitat acest lucru unei consultante SensiBlu. Si ce crezi ca a facut? A luat un produs de pe raft, l-a desfacut si mi l-a oferit sa il miros. Asa ca daca iti este rusine sa faci tu asta, intreaba un consultant! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. pana azi nu auzisem de ele. am vazut gelurile de dus(shower cream oil) in real la 14 lei si mi-am luat hammam. miroase super:)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...