English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 4 februarie 2011

Tried&tested: Mascara Glam`Eyes Colour Reveal de la Rimmel

In aceasta luna puteti gasi mascara Glam Eyes Colour Reveal de la Rimmel cu numai 15 lei in loc de 24 lei (pret in magazin) - detalii aici.

Eu am achizitionat mascara in nuantele negru smarald si negru rubin. Aplicat pe gene, mascara pare a fi negru, dar culoarea se dezvaluie in lumina puternica. Si desi consideram ca un mascara cu nuante rosiatice nu imi va contura ochii intr-un mod placut, culoarea chiar mi s-a potrivit.

Aplicatorul are doua parti si anume: una cu peri scurti pentru crearea volumului (care se vede in poza de mai sus la mascara in nuanta negru smarald) si una cu peri lungi pentru separare (vizibila la mascara in nuanta negru rubin).

Dar daca nuantele mi-au placut, mascara nu ofera prea multe. Glam Eyes promite volum senzational si plin de seductie si separare imediata. Cu aceasta separare as putea fi de acord, dar eu nu am vazut volumul care creaza un look dramatic.

Glam Eyes in nuanta negru smarald arata asa:

Iar in nuanta negru rubiniu arata astfel:

In concluzie, il recomand doar daca doriti putina culoare pe gene, nu si daca va asteptati la un "ultra volum" (asa cum scrie pe ambalaj).

Voua cum vi se pare?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

7 comentarii:

  1. parerea mea e ca trebuia sa faci swatch-urile astea fara machiaj pentru ca eu sincer nu-mi dau seama de nimic.. asta e :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie nu mi-a placut acest rimel pentru ca nu imi face absolut nimic la gene:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu l-am incercat,dar daca nu ofera volum nu prea ma tenteaza :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Miuri: mersi pentru sugestie. O sa incerc sa fac si asta. Dar daca ti se pare ca nu se vede bine, incearca sa dai click pe poza si apoi poti da si zoom. Eu zic ca in poza marita se vede bine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am ochii verzi si mi l-am luat pe cel rubiniu. Nu sesizez nicio tenta pe gene si nici volum nu ofera, dupa cum ai precizat si tu. Dar pentru definire o sa-l folosesc din cand in cand :) :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Am avut si eu glam eyes, varianta normala, pe negru. In 6 luni cat l-am tinut, l-am folosit de maxim 5 ori, si asta doar asa ca am fost fata buna si i-am mai tot dat cate o sansa, a fost cea mai proasta mascara pe care am avut-o, practic nici nu se vedea pe gene.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sincer, e cam degeaba. Da, e dragut ca e usor colorat si sclipicios, dar nu face mai nimic (nici dat in mai multe straturi, din contra). Chiar m-a amuzat ca scrie pe el ca e pentru volum :))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...