English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 7 februarie 2011

Care a fost cel mai dezamagitor mascara pe care l-ati incercat?

Deoarece mascara a fost votat de nenumarate ori cel mai important produs din trusa noastra de machiaj, sunt convinsa ca si voi (ca si mine) ati incercat o gramada de texturi, formule si periute care promiteau volum, alungire, curbare sau toate acestea la un loc.

Si totusi, foarte multe au fost dezamagitoare. Asa ca sunt curioasa, care a fost mascara care v-a nemultumit cel mai mult?

Pentru mine, majoritatea experientelor pe care le-am avut cu produsele Rimmel au fost dezamagitoare. Dar nimic nu s-a comparat cu Extreme Definition Ultimate Lash-Separating Mascara!
Nu stiu daca va mai amintiti de el, dar la data aparitiei, periuta lui in forma de pieptane era anuntata ca o inovatie deosebita!

In schimb produsul facea orice altceva decat sa separe genele. Acestea ramaneau incarcate si imposibil de separat. Volum nu oferea, ci doar poate putina alungire (daca treceai peste look-ul de gene lipite). Acum mi se pare amuzant, dar atunci am fost incredibil de dezamagita!

Asa ca va invit si pe voi sa imi spuneti care a fost cea mai dezamagitoare experienta pe care ati avut-o cu un mascara. Astfel, poate intocmim un top 5 al celor mai slabe produse.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Credit foto: http://www.rimmellondon.com/

16 comentarii:

  1. chit ca la un moment dat l-am laudat, in foarte scurt timp mi-am schimbat parerea....L'oreal volumissime carbon black...primele de 2 zile a fost dragoste, dupa care s-a transformat in ura.

    RăspundețiȘtergere
  2. De la oriflame. wonder lash..este oribil..cel putin la mine nu functioneaza deloc

    RăspundețiȘtergere
  3. Rimelul Bourjois Clubbing. Incarca genele,se lipeau si era horror!

    Vorbesc de rimelul asta:
    http://beaut.ie/blog/2008/go-clubbing-with-bourjois/

    RăspundețiȘtergere
  4. un rimel de la Yves Rocher, unul cu două capete de la L'Oreal care nu cred (sper) că mai există şi unul de la Max Factor primit cu o revistă...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici mie nu mi-au placut deloc cele Rimmel. Am avut cateva cand eram mai mica, cel mai recent vestitul Glam Eyes. Care e mascara ta preferata?

    RăspundețiȘtergere
  6. @brioche: ai dreptate cu mascara cu doua capete, am avut doua sau trei (marci diferite) si toate au fost groaznice. Orice ai fi facut, albul ala (cred ca era baza de silicon) nu se acoperea in intregime, iar genele aveau un aspect foarte incarcat si cu "usoare cocoloase".

    RăspundețiȘtergere
  7. vaai, Bourjois Elastic Mascara...sucks! am suferit o saptamana dupa cei 50 de lei dati p el ...:((

    RăspundețiȘtergere
  8. @geo: mie imi plac foarte mult produsele Maybelline, mai ales Colossal si Falsies.

    RăspundețiȘtergere
  9. parca de la oriflame era:-??...ma dezamgit pentru mi se lipeau genele si pareau foarte incarcate

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru mine, cea mai proasta experienta a fost cu acest rimel waterproof de la Sephora - http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P260206&categoryId=C21299&shouldPaginate=true

    Dupa primele dati de folosire am avut o reactie alergica... mi s-au umflat ochii, s-au inrosit etc. Atunci am decis sa nu-l mai folosesc... dar pana sa ajung acolo, imi incarca genele, le lipea, se aplica foarte greu si dupa cateva ore se intindea sub gene...
    A BIG no no!
    Cred ca o sa ii fac un review cat de curand...

    RăspundețiȘtergere
  11. In cazul meu, cea mai proasta mascara a fost una de la Yves Rocher, nu cred ca se mai fabrica, am avut-o acum vreo 12 ani si pe locul 2 e mult mai recentul Glam Eyes de la Rimmel.
    Mi-a placut mult L'oreal Lash Architect si Max Factor 2000 Calories.

    RăspundețiȘtergere
  12. maybelline-rimel great lash mascara.era foarte in, il gaseai peste tot,avea un pret acceptabil,dar era groaznic.lipea si incarca genele in ultimul hal

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu sunt foarte pretentioasa cand vine vorba de rimel, asa ca cea mai mare dezamagire: Rimmel Volume Flash. Bine ca l-am primit cadou si nu am dat bani pe el.
    Maybelline e si marca mea preferata cand vine vorba de rimel, am colossal acum, dar am avut in trecut Volume Express Turbo Boost - Wow! si Volume Express simplu parca. Dunno. Ambele super bune. Colossal e foarte bun, dar ma asteptam la mult mai mult...

    RăspundețiȘtergere
  14. cel de la Avon...si nici cel de la Farmasi pe care l-am comandat recent nu ma incanta.

    cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  15. rimelul de la Mac Factor 2000 calorie.Fiind asa laudat abia am asteptat sa il incerc, si cand l-am gasit si cadou la o revista, va imaginati ce bucuroasa am fost.Dar rimelul meu dupa nici o saptamana era asa de intarit, incat de cand scoteam periuta aveam bucatele solide de rimel pe ea si nu l-am putut folosi.Poate am nimerit eu unul prost, dar pt mine a fost produsul cel mai asteptat dar si cel mai dezamagitor

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...