English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 16 februarie 2011

Body Spa Unirii ... dezamagire!

Ieri am fost la prima sedinta dintr-un abonament cumparat de pe cauta reduceri.ro la salonul Body Spa Unirii. Dupa experienta avuta cu Silouette by Alexia, am incercat sa caut mai multe detalii despre acest salon inainte de a cumpara pachetul de servicii. M-am uitat pe site-ul lor, pozele mi s-au parut dragute si pareau sa existe cliente multumite.

Acum va voi povesti experienta mea. Dupa ce am ajuns la salon (localizat pe Calea Serban Voda nr 36, un pic mai sus de cladirea ASE-ului de la Unirii) am asteptat 5-10 minute in fata usii deoarece aceasta era blocata. O fata de la salon a incercat de cateva ori sa o deschida si intr-un final am reusit sa intru. Desi am stat in frig, eram convinsa sa nu imi fac o imagine negativa din acest aspect.

Dupa ce am intrat, am urcat pana la receptie unde ... am stat ... tot aproximativ 10 minute deoarece nu era nimeni acolo. Receptia este frumos aranjata, pe nuante de rosu si negru si cu niste scaune gen poang (asta ignorand niste ambalaje de chips-uri si floricele ramase pe un birou - probabil de ieri, deoarece programul abia incepuse).

Dupa un timp a venit doamna de la receptie care mi-a verificat voucherul si programarea. Am avut o scurta discutie despre problema usii si am aflat ca "se mai intampla". Mi s-a oferit un halat pe care a fost trecut numele meu si am intrat la vestiar (langa biroul de la receptie) pentru a ma schimba. Apoi am fost invitata pentru procedura in camera din spate.

Aici am avut aceeasi dezamagire experimentata anterior - in camera erau trei paturi puse unul langa celalat (foarte aproape) si inca unul inghesuit langa usa (care spre norocul meu mi-a fost oferit). Doua dintre paturi erau deja ocupate, iar procedura impachetarii cu paprika a inceput.

O sa fac o scurta paranteza pentru a preciza faptul ca fetele de la salon erau imbracate in hainele de strada, iar cea care mi-a efectuat procedura era foarte bolnava si tusea destul de rau - motiv pentru care a plecat in scurt timp acasa.

Revenind la procedura, mi s-a aplicat un ulei cu paprika si apoi am fost acoperita cu folie, m-am asezat pe pat si am fost acoperita si cu niste prosoape. Am incercat sa citesc, dar acest lucru mi-a fost imposibil datorita luminii precare (din cele 3 spoturi disponibile 2 erau arse, iar gemuletul - folosesc diminutivul pentru a reda marimea actuala - nu permitea intrarea suficienta a luminii) si a unei cliente care a vorbit in continuu la telefon.

Astfel am verificat ceasul foarte des si mi-am dat seama ca se facuse foarte frig. Am rugat-o pe doamna de la receptie impreuna cu o alta clienta sa ne mai aduca niste prosoape, iar pe la mijlocul procedurii a fost adus si un resou. In acest timp doamna a mentionat ca asa este in salon - este frig - iar vara este foarte cald (datorita izolarii cladirii).

Pana sa mi se termine procedura am asistat si la schimbarea patului dupa ce o clienta a terminat impachetarea. Prosopul de pe pat nu a fost schimbat, ci doar acoperitoarea de tifon de deasupra si servetelul de hartie din dreptul capului.

Dupa terminarea procedurii, am fost scoasa din folie si am tremurat ingrozitor. M-am grabit spre vestiar, dar acesta era ocupat, asa ca am asteptat in chiloti si in halat langa receptie pentru a ma putea schimba. Probabil ca aceasta masura nu era necesara deoarece peste mine a intrat fara nicio problema o doamna in timp ce ma schimbam.

Dupa ce m-am imbracat am intrebat-o pe doamna de la receptie daca toate procedurile se fac in camera din spate. Aceasta s-a intors cu o privire suspicioasa si usor deranjata si m-a intrebat de ce. I-am mentionat ca am mai vazut o camera in care pareau sa se faca si impachetari si am intrebat daca exista posibilitatea sa se ofere un  paravan intre paturi. Replica a fost urmatoarea:

- Doamna, acesta este un SALON!
- Am inteles ca acesta este un SALON, dar exista si saloane care au paturile dintr-o camera separate prin perdelute sau paravane.
- Bine, doamna, o sa va punem un paravan special pentru dvs.!

Si mi s-a sugerat ca am platit un abonament redus, deci nu ar trebui sa am pretentii asupra serviciilor si conditiilor oferite.

Apoi am incercat sa fac o programare, ceea ce este mai greu deoarece "Nu vedeti?? Toate astea sunt vouchere!" Problema voucherelor (despre care doamna de la receptie a mentionat ca incearca sa termine o data cu ele) a fost mentionata periodic cat am stat in salon, ceea ce ma face sa ma intreb de ce saloanele mai participa la astfel de promotii daca deranjul este atat de mare?

In concluzie, salonul este amplasat accesibil si central, procedurile par sa fie eficiente (mi s-a parut ca paprika aplicata a avut efecte si dupa terminarea impachetarii), unele cliente sunt chiar multumite, dar conditiile oferite lasa de dorit, salonul nu este orientat pe nevoile clientilor, acestia sunt tratati diferit in functie de cat au platit, iar personalul nu este intotdeauna binevoitor. Mie mi s-a parut o experienta dezamagitoare!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

25 de comentarii:

  1. asta e serviciul din romania:))..e trist pentru noi

    RăspundețiȘtergere
  2. ce bine ca am citit postul tau.ieri am vrut sa cumpar un voucher la salonul cu pricina:)de care salon ai fost super multumita?:*

    RăspundețiȘtergere
  3. eu stiu ca o cladire izolata e pt calddura iarna si racoare vara, nu invers :))
    una peste alta.. nasoala experienta..

    RăspundețiȘtergere
  4. moah, ce aiureaaaa!! Mai am si eu niste vouchere la Monique Center. Era sa uit de el... La Ideal Contour a fost fff bine! Fete dragute, curatenie, se schimbau total paturile intre cliente, ba se mai si dezinfectau pe sub chestiile de unica folosinta

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce e trist e ca frunzarind blogosfera in mare parte am regasit numai dezamagiri privind serviciile platite cu vouchere....chiar ieri era o oferta de albire a dintilor, o suma ffff tentanta, cca 180 lei, si incep sa ma gandesc ce primesti de banii astia si la cate riscuri te supui. Caci una e sa ti se faca un masaj prost sau intr-o atmosfera dubioasa si deranjanta, si alta e sa ti se lucreze dintii, unde stricaciunile nu-s deloc usor de remediat.
    Pe Craiova oricum nu exista inca oferte, desi sunt sigura ca ar prinde, dar recunosc ca am tanjit indelung pentru un voucher destinat tratamentelor corporale, mai ales masaj anticelulitic si electrostimulare. Nu mi-as permite sa platesc normal 10 sedinte, ori 70 lei cu voucher suna tare bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu cred ca as fi fost mai dura cu ea..pana la urma nu te-ai dus gratis acolo..si daca nu le place ce ar trebui sa faca sa isi caute de munca in alta parte..unele chiar nu sunt facute sa lucreze cu alti oameni..:*

    RăspundețiȘtergere
  7. @LazyCat: eu am fost foarte multumita de SlimArt (piata Lahovari)-m-am dus acolo acum vreo 6 ani si am tot revenit pentru diverse proceduri. Preturile sunt maricele, dar au mereu promotii si am cumparat acum vreo saptamana un voucher pt 6 sedinte dermocell cu aprox 130 lei de pe cauta reduceri.ro. Iar pe cei de la Del Mar i-am gasit tot prin intermediul site-urilor de reduceri (deci se poate!) si m-am simtit foarte bine la ei. Preturile sunt mari, dar au si ei campanii de reduceri de 70-80% (pe care le-am vazut publicate in weekend).

    RăspundețiȘtergere
  8. merci mult pentru raspuns.acum intru sa studiez ofertele!:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu exact acolo lucrez, langa cladirea ASE-ului si am vazut cladirea salonului si sincer, nu m-a indemnat sa intru, desi trec zilnic pe acolo...

    RăspundețiȘtergere
  10. Oricat de tentante mi-au parut la inceput ofertele astea, cred ca am sa le evit pe viitor. Mi-am cumparat recent un voucher pt epilat, Dumnezeu stie pe unde mai nimeresc si in ce conditii. Nu mai spun de serviciile cu mai multe sedinte,ore de aerobic etc unde te duci prima data si daca e nasol regreti banii pe care i-ai dat(indiferent cat sunt de putini) pt ca nu-ti mai vine sa consumi si celelalte sedinte. Trist...si mentalitatea asta de "ai platit putin, la ce te astepti?" e de tot rahatu...adica daca plateam pret intreg nu tot in conditiile alea nimeream? Si scopul promotiilor astora nu e sa atraga clienti?

    RăspundețiȘtergere
  11. DOAMNE cata NESIMTIRE!!!!!!
    Cica salon! Asta e culmea. Nu mai are rost sa comentez mai departe... Lipsa totala de profesionalism...

    RăspundețiȘtergere
  12. mda, am muscat-o si eu cu voucherele, fapt pt care nu mai cumpar in veci. daca am bani sa imi fac procedura o fac cu full payment, daca nu, ma masez acasa....la felul in care esti tratat in tara asta, esti nevoit sa iti faci totul acasa....

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamneeeeeeeeeeeeeeee!!!! Ce bataie de joc! Cine mai merge acolo, asa sa pateasca! X( Pai asta inseamna ca atunci cand ne cumparam haine la reduceri ar trebui ca vanzatorii sa le calce in picioare inainte nu?
    Frate, mentalitate tipic romaneasca! Ce neamuri proaste! propun sa le trimiti un link al postarii tale si propun ca pe viitor, cand una dintre noi pateste ceva asemanator, toata lumea sa preia o parte din articol cu link spre cel care l-a scris. Sa fie o rubrica generala si comuna tuturor, de genul :feriti=va de... !

    RăspundețiȘtergere
  14. Mda....sincer, pe bani buni si tot esti tratat cum ai noroc, cum se nimereste! "Zuzele", subscriu, aiurea de tot peste tot in tara! Ar trebui sa emigram de aici cat mai putem toti!...Inainte sa ne trezim ca mai avem de platit si impozit pe aerul respirat, si ala de proasta calitate, iar serviciile toate.....nu mai zic nimik, incet, dar sigur, se descopera totul! Pana atunci, sa avem liniste si bafta!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ramona, bate-te peste gura, ca eu mi-am luat voucherul ala pentru albire :))) Marti am programare! Il avertizez pe doctor de la inceput ca daca nu are grija de mine il parasc la voi :)))

    RăspundețiȘtergere
  16. Ufff, chiar ca dezamagitor. Imi pare rau ca ai avut o experienta atat de neplacuta. Dar nu ma surprinde, in Romania e posibil orice din pacate. :(

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna Mona,

    Subscriu la toate comentariile tale legate de My Body Spa.

    Iti sugerez sa le transmiti un mail celor de la Best Dealz, mie mi-au confirmat restituirea banilor. That was great, nu datorita sumei, nu f semnificativa de altfel, ci de principiu. Nu e ok sa devenim imuni la nesimtire.

    PS: daca tipa care vb in continuu la telefon era blonda cu ochelari si intr-o ora de impachetare si-a sunat cea mai buna prietena, iubitul, colegii de serviciu + toate rudele pana la gradul II, I`ve probably met her aswell :)

    De bine!

    RăspundețiȘtergere
  18. @Andreea: Mersi pentru sugestie! Si eu i-am contactat pe cei de la Best Dealz si mi-au returnat banii. Si trebuie mentionat ca s-au purtat foarte frumos si profesional (spre deosebire de cei de la salon).

    Cat despre clienta care vorbea la telefon, cred ca avea ochelari, dar nu stiu exact daca era blonda. Dar intr-adevar si-a contactat si rudele de gradul II sau III, deoarece era si ziua de nastere a unei verisoare indepartate :))

    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Subscriu in totalitate. Eu am avut un voucher de la ei care continea si 2 sedinte de asa zisa cavitatie,vacuum si esm si impachetare, nu mai stiu in ce combinatie si pretul exact.
    Insa fiind prima data intr-un "salon":d de acest gen nu pot zice nici ca am avut asteptari prea mari si nici nu m-am dus doar sa critic. Ci m-am dus plina de speranta ca in sfarsit un serviciu pentru femei cu posibilitati financiare imi este disponibil si mie la un pret relativ ok.
    Pacat insa de economiile mele.
    Nu mai descriu conditiile, le-ai prezentat tu foarte bine in articol.
    Pe mine m-a deranjat ca in prima saptamana s-a ocupat de mine o angajata aflata in prima saptamana care se dadea profesionista desi se vedea ca n-are habar..si faza naspa e ca mi-a facut vacuum pe coapse, si desi eu incercam sa-i zic ca ma doare si ca oricum vreau sa insiste pe zona interna a coapselor ea a mers si pe exterior unde nu numai ca nu aveam grasime, dar nu a schimbat setarile si m-a durut. Iar bonusul este ca acum am niste dilatatii venoase ici-colo exact in zona respectiva si mi-e teama sa nu am probleme pe viitor.
    Cavitatia..nici nu stiu daca merge aparatul acela...in afara de o usoara incalzire a tegumentului dupa vreo 15 minute de frecat:D, care mi se pare fireasca si nu neaparat un atuu al acestuia, nu am simtit nimic. Si chiar daca nu aveam mari asteptari de la aceasta, chiar nu s-a vazut nimic, nimic ca rezultate in cm. Si chiar am tinut putin dieta in perioada respectiva, m-am masurat, cantarit si ma asteptam ca programul per ansmablu sa aiba un minim de rezultate.
    Nu mai vorbesc de faptul ca pana sa termin eu cu sedintele au mai angajat o novice care abia parea sa fi terminat liceul si nu parea sa aiba ceva notiuni despre aparate:dar au avut incredere in ea sa-i dea pe mana aparatul de cavitatie (ceea ce mie imi confirma banuielile despre calitatea acestuia). Eu am fost fraiera, vrand sa fiu finuta si am acceptata sa-mi faca ea procedura, sperand macar ca pe ea o pot influenta mai mult si macar sa nu mai fie incapatanata si sa-mi dea cu aparatul si pe unde nu trebuie.
    Naspa a fost insa ca tot ea mi-a pus si electrozii pentru esm si se vedea ca n-are habar..ce capete de muschi, ce notiuni de fiziologie musculara?!. Dar macar a fost ascultatoare si le-a mutat cand i-am zis ca ma doare daca il lasa in zona respectiva.
    Nu mai vorbesc de igiena: stiind ca nu mai au solutie de curatare, in fata mea au trimis-o dupa solutie pe fata cea noua care a vrut sa intrebe de unde, ca nu mai este si pe urma a plecat tacuta si a venit cu un servetel umectat in apa. Aparatul de cavitatie si vacuum nu le-am vazut sa-l curete,doar il plimbau de colo-colo, iar benzile elastice cu care prindeau electrozii de electrostimulare aratau jalnic si de cele mai multe ori nu se potriveau asa ca riscau sa te jeneze in timpul procedurii(fie sa stranga, fie sa te zgarie ariciul la locul unde imbinau doua benzi).
    La impachetare nu am ce comenta in afara de ce ai precizat in articol...nu prea aveau ce sa greseasca acolo..:(

    RăspundețiȘtergere
  20. Intr-o singura zi am beneficiat si eu de serviciile unei angajate mai vechi si s-a vazut ca stie ce face, a pus electrozii cu cap si chiar am simtit ca ma relaxez, nu m-a mai durut nimic in sedinta de electrostimulare. Dar era prea tarziu..eram deja sigura ca nu voi mai merge la acest salon niciodata. Si ca nu voi mai cumpara astfel de pachete promotionale niciodata. Si ca nu voi mai da banii pe solutii minune, chiar daca nu avem asteptari mari si stiam deja ca cm mentionati ca scad garantat sunt umflati,dar speram si eu la jum de cm/1 cm diferenta macar.
    Poate sa mai incerc ceva in viitoar cand o sa am un job mai bun si bani de dat pe fereastra sau daca cineva imi va demonstra pe bune, prin pura stiinta si statistica medicala ca procedura are rezultate. In cm reali pierduti, impartiti pe varste, profil hormonal, dieta, si comparat cu placebo sau alte terapii de gen.
    Alfel, mai bine fac o ora de dans sau sport si chiar daca pe termen scurt nici acolo nu se vad rezultate, macar ma binedispunde si pe termen lung am sanse sa ajung la silueta dorita sau macar sa ma mentin.

    Sper ca nu deranjez cu comentariul meu lung, dar chiar sper sa ajute pe cineva. Si eu am cautat zile intregi pe forumuri inainte sa ma decid asupra unul salon/a unei proceduri/ sau a unei oferte si am regretat ca nu gasesc mai multe opinii sincere.
    Bafta multa celor care mai vor sa cumpere astfel de vouchere. Analizati bine insa oferta, cautati info pe forumuri si nu va asteptati la minuni.nici macar daca aparatele ar fi cele mai bune si ar face angajatele totul ca la carte. Iar daca nu fac, cereti-va banii inapoi. Nu merita sa-si bata joc de oameni in asa hal.
    Si nici nu merita sa profite de pe seama saloanelor serioase, scazand increderea in proceduri care poate (nu cunosc) la saloanele scumpe au rezultate pe bune. Si in acelasi timp strica si renumele greu castigat al siteurilor de reduceri, pentru ca dupa cum ai mentionat, acest "spa", probabil din lipsa de clienti si din dorinta acuta de a castiga banuti au pus apoi oferte pe toate siteurile de reduceri..le-au luat la rand si apoi am vazut ca au luat-o de la capat...Nu mai comentez ca probabil asta a dus la o probleme ai mai mare legat de programari si calitatea serviciilor.

    RăspundețiȘtergere
  21. @adelina 052008: Imi pare rau ca ai avut o astfel de experienta, dar iti multumesc ca ai impartasit-o cu noi.

    Si eu am patit o singura data ceva similar de la vacuum, deoarece acesta era setat pe o intensitate mult mai mare. Astfel mi-au aparut niste mici vinisoare mov in zonele pe care s-a insistat. Iti dai seama cat m-am speriat ca voi ramane cu acele urme, dar in final s-au retras. Asa ca sigur nu vei avea nici tu probleme, dar nu este normal din partea unei angajate a unui salon sa insiste cu aparatul cu intensitate mare daca exista plangeri din partea clientei. Asta se datoreaza in mod clar lipsei de experienta.

    Pacat ca nu mergea nici aparatul de cavitatie. Eu am inteles ca aceasta procedura este foarte eficienta si se obtin rezultate foarte repede. Si chiar vreau sa o incerc si eu!

    Iar electrozii pusi gresit sunt chiar periculosi. Este necesar ca instructiunile sa fie urmarite indeaproape pentru a nu aparea probleme. Eu m-am ales o data cu electrozii pusi pe spate jos, unde nu i-am mai avut niciodata plasati si am avut o durere ingrozitoare dupa.

    Cat despre igiena, imi pare rau ca se intampla asa ceva. Este inadmisibil! :(

    RăspundețiȘtergere
  22. cred ca ar trebui chemat protectia consumatorului! mizerie, atitudine aroganta, super aglomeratie, dotari sub orice critica, multe vauchere, incurcaturi cu programrea clientelor, cosmeticiana care nu s-a spalat pe maini, clientele nu priesc halat, la cerere prosop folosit! 15 min un asa zis tratament! a doua zi aveam fata infectata! normal ca isi permit multe asa zise tipuri de oferte, pt ca la ce si cat ofera, sunt supra platite! jalnic

    RăspundețiȘtergere
  23. departe mult fata de ceea ce ar trebui sa insemne un salon de frumusete: mizerie, aglomeratie maxima( uitativa cate vouchere se cumpara, dupa mai multe site-uri deodata, cum sa faca fata atator persoane? o dna , la receptie f plictisita, aroganta, care nu facea fata clientelor, programari suprapuse, o cosmeticiana care nu s-a spalat pe maini, ii mirosea rau gura cand vorbea, un pat de cosmetica depasit, nu halat, cand am cerut, mi s-a dat un prosop folosit! nu ami continuii, pt ca e vina mea ca nu am verificat,inainte de a achizitiona vaoucherul!

    RăspundețiȘtergere
  24. Subscriu criticilor de mai sus, dar va transmit si un lucru pozitiv: masajul de reflexoterapie - cel putin cel la pret de lista (35 lei) - dureaza o ora si este facut cu simt de raspundere de dra. Paula. Puteti s-o cautati cu incredere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate si eu am fost foarte dezamagita. Doamne cat pot sa vorbeasca femeile alea!... S-au tot lamentat de diverse cat am fost eu acolo, la receptie, dar se auzea peste tot. Super enervant. Si in plus totul era pe ultra rapid, toate procedurile. am perceput mult, mult stres acolo. Si bineinteles ca am fost si eu primita in camaruta cea mica. Pacat ca nu am vazut acest blog mai devreme.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...