English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

duminică, 23 septembrie 2012

Tried&tested: Crema de fata cu venin de sarpe si crema pentru picioare obosite de la Babaria

Intotdeauna m-au tentat ingredientele deosebite dintr-un produs. Arata-mi ceva cu caviar, particule de aur, venin de sarpe sau orice la fel de exotic si dintr-o data ma astept la un produs fabulos cu rezultate pe masura. Doar ca uneori este bine sa-ti tii entuziasmul in frau si sa nu te astepti la ceva anume.

Crema cu venin de sarpe de la Babaria este o crema hidratanta de zi cu efect antirid. Aceasta are SPF 15, un miros foarte placut si o textura usoara.
Ce scrie pe ambalaj?
Continand formula SYN-AKE, acid hialuronic si unt de shea, aceasta crema are efect hidratant profund facand ca pielea ta sa arate exceptional in fiecare zi.

Ingrediente active:

  • formula SYN-AKE relaxeaza si detensioneaza muschii fetei, astfel estompeaza ridurile si previne aparitia lor;
  • acidul hialuronic este un hidratant biologic al pielii, care atrage si retine circa 70% din greutatea sa in apa pentru o hidratare imbunatatita. Are rol in mentinerea supletei, elasticitatii si tonicitatii epidermei;

Cum mi s-a parut mie?
Pot sa spun ca mi-a placut aceasta crema, mi-a oferit un nivel optim de hidratare, dar cam atat. Nu am remarcat efectul antirid asupra liniilor fine, dar probabil este nevoie de un timp mai indelungat de folosire si cred ca este mai degraba potrivita pentru prevenirea acestora.
Ambalaj
Crema este ambalata intr-un recipient cu pompita care ajuta la dozarea produsului. Dar trebuie sa aveti grija sa nu apasati prea tare pentru a nu elibera o cantitate mult prea mare de crema. Valabilitatea produsului este de 12 luni de la data deschiderii.

Pret si disponibilitate
Crema este disponibila pe site-ul Cosmetice Babaria, dar momentan poate fi achizitionata doar intr-un set de 3 produse din aceeasi gama aici in valoare de 200 de lei (redus de la 333 lei). Pretul ei separat era de 80 de lei.
Crema pentru picioare obosite este un produs perfect pentru acele zile cand iti simti picioarele grele si ai nevoie de un mic rasfat. Produsul are o textura lejera, de gel si un usor efect de racorire. De asemenea, el contine si Aloe Vera care ajuta la hidratarea si regenerarea pielii.

Pentru un efect mai intens aplicati produsul pana la genunchi (nu doar pana la glezne) si stati 10 min cu picioarele ridicate pe o perna. Va veti simti mult mai bine dupa aceea!

Gelul este disponibil la 20 de lei (redus de la 25 de lei) pe site-ul Cosmetice Babaria.

Acest gel racoritor chiar mi-a placut! L-as recumpara? Cu siguranta!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...