English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

duminică, 30 septembrie 2012

How is your Ultra You? - un proiect Molecule F si Intel


How is your UltraYOU? - Tehnologie tailor made by Intel Romania. Afla ce ti se potriveste in materie de tehnologie si vei fi rasplatit cu un Ultrabook Samsung (6 ultrabook-uri, 6 stiluri si un singur norocos).

Tehnologia si moda fac inca un pas inainte impreuna si integreaza intr-un concept unic in Romania - concursul “How is your UltraYOU?”, o modalitate „tailor made” de a descoperi Ultrabook-ul potrivit pentru fiecare tip de stil/personalitate.

Lumea se schimba, oamenii se schimba, tehnologia se schimba. Intel Romania subliniaza prin lansarea aplicatiei Facebook “How is your UltraYOU?” ca si tehnologia trebuie sa fie personalizata. De acum inainte nu mai trebuie sa ne multumim cu ceea ce ni se da, ci sa folosim ceea ce este creat special pentru noi.

“How is your UltraYOU?” este o provocare care porneste de la 6 Ultrabook-uri centrate pe 6 tipuri de stil/personalitate. Practic fiecare Ultrabook in parte este reflectarea unui anumit stil de viata, deosebirile fiind date de detalii tehnice specifice.

Clasic sau tineresc, luxos sau multi-tasking, debordand de eleganta sau exigenta transpusa in rafinament, sunt tot atatea nume pentru ultrabook-urile Lenovo IdeaPad U310, Acer Aspire S5, HP Envy 6, DELL Inspiron 14z, Fujitsu LIFEBOOK U772 sau ASUS ZENBOOK Prime UX31A.

Pe langa aspectul practic, de a identifica corespondentul tau in materie de tehnologie, „How is your UltraYou?” este un concurs in care trebuie sa alegi dintre cele 6 stiluri definite unul care te reprezinta cu cea mai mare acuratete, oferindu-ti sansa de a castiga premiul cel mare: un Ultrabook Samsung seria 5. 

Invita-ti prietenii sa te sustina, si sansele iti vor creste semnificativ.

„How is your UltraYou?”  se va desfasura incepand cu 26 septembrie 2012 pe pagina oficiala de Facebook Intel Romania, unde un LIKE” te propulseaza in aplicatia chic and stylish, adica mai aproape de premiul cel mare.

Provocarile zilei de maine implica agilitate, eficienta, performanta dar si autenticitate si consecventa, iar Ultrabook-urile prezentate de Intel au fost concepute pentru a indeplini exact aceste imperative, diferentiindu-se prin portabilitate, raport pret-calitate, calitatea ecranului si a sunetului sau performantele grafice. Intr-o era puternic digitalizata in care timpul se suprima, spatiul se contracta, iar informatiile circula cu viteza ametitoare ai nevoie de un prieten fin si inteligent: un Ultrabook Intel.

Puteti accesa Chic Tech Fashion Blog la adresa http://molecule-f.com/chic-tech/.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...