English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 21 septembrie 2012

OOTD si shopping la AbFab

In weekend am fost la editia cu numarul 13 a targului AbFab. De aceasta data targul s-a desfasurat la Lucky No 13 Terrace&Pub si pentru prima oara am si plecat cu ceva cumparaturi de acolo.

Recunosc ca pana acum am mai fost la cateva editii AbFab (de fapt de cand am aflat de acest targ am mers la toate editiile sale), dar niciodata nu ma inspirase nimic. Adica am vazut produse ok, dragute, dar nimic mai mult sau produse frumoase, dar foarte scumpe (din punctul meu de vedere).
La aceasta editie mi s-a parut ca nu a fost suficient loc pentru expozanti si nici pentru participanti. La ora la care am ajuns eu era foarte aglomerat si era aproape imposibil sa poti vedea un anumit articol. Iar din tot targul mi-a placut doar standul The bag shop, de unde mi-am si cumparat 2 genti (cea din pozele de mai sus cu 132 lei si inca una de inspiratie Alexander McQueen cu 69 de lei - vedeti pozele de mai jos).
Asa ca in sfarsit am reusit sa cumpar si eu ceva de la AbFab (motiv de status inclusiv pe Facebook) si sunt foarte incantata de cele 2 genti. Deja le-am purtat de cateva ori si am primit complimente pentru ele. In mod clar o sa mai vizitez acest stand!
Iar aceasta este cea de-a doua geanta. Cum vi se pare?
Voi ati trecut pe la AbFab? V-ati cumparat ceva?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

8 comentarii:

  1. Pe cea neagra mai mica o am si eu dar pe rosu. Eu mereu imi iau cate ceva de la targ, de data asta insa mi-am luat doar o floricica de pus in piept, au fost prea putini expozanti si inghesuiala si rabdarea mea a fost la limita :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Una mai frumoasa decat cealalta, dar a2a e pur si simplu geniala, sa le porti cu placere! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt superbe gentile
    a 2a e tare interesanta

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. veronica picioroaga21 septembrie 2012 la 15:34

    Imi palec mult rochita! si geanta mai mare :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Leather & lace <3 *faints*
    Perfecta combinatia! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce-mi place a5a poza, cand razi asa ghidus ;)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...