English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 17 septembrie 2012

4 produse pe care le-as recumpara de fiecare data

Stiti si voi cat este de greu sa gasesti produse cosmetice cu adevarat bune si care sa ti se potriveasca perfect. Adica da, exista produse ok, dragute, bune, acceptabile sau total nepotrivite sau ineficiente, dar foarte putine pot fi puse in acea categorie restransa a produselor excelente care nu dezamagesc. Si pentru ca vreau sa impart cu voi produsele care m-au cucerit, va invit sa le descoperiti mai jos (intr-o ordine aleatoare).

1. Corectorul de sprancene MUFE
Multa vreme m-am chinuit sa imi gasesc produsul perfect pentru conturarea sprancenelor. Le-am incercat pe toate - creioane, ceara, fard de sprancene, tot am fost nemultumita. Si problema nu era atat de textura, cat de culoare. Eu am sprancenele destul de deschise (chiar daca nu mi-am mai vazut culoarea naturala a parului de nici nu mai tin minte de cand - sa tot fie vreo 12 ani, inca stiu ca este un saten deschis, iar sprancenele se incadreaza in aceeasi categorie).

Asa ca nu imi permiteam sa apar cu niste sprancene inchise si astfel m-am bucurat sa descopar corectorul de sprancene MUFE in nuanta 0. Acesta este lichid, se aplica utilizand o pensula si contureaza perfect sprancenele (umple golurile, defineste forma, acopera spatiile unde ati pensat prea mult conturul lor - eu de exemplu am o problema cu coltul uneia dintre sprancene, pur si simplu acesta nu doreste sa stea cum trebuie, asa ca am renuntat sa ma enervez cu el si il desenez in fiecare dimineata).

In plus, produsul este waterproof (intr-o oarecare limita in functie de ceea ce faceti). Rezista bine ca si culoare pe sprancene, dar in conditii mai grele conturul tinde sa se estompeze (testat pe coltul meu desenat zilnic).

Astfel, sprancenele mele si-au gasit perechea! Dupa ce voi termina acest produs in mod sigur il voi cumpara din nou! Corectorul este disponibil in magazinele Sephora sau in magazinul MUFE de pe Calea 13 Septembrie (pret aproximativ 100 lei pentru 5ml).

2. Camouflage Cream de la Malu Wilz
Pentru acoperirea imperfectiunilor folosesc de fiecare data Camouflage Cream de la Malu Wilz. Acest produs are o putere mare de acoperire si o rezistenta buna. Recunosc ca eu nu am reusit sa il aplic ca in reclama/pliant, unde acesta acoperea cicatrici sau tatuaje (nu am semne atat de evidente, dar am incercat sa imi ascund alunitele de pe fata), dar pentru necesitatile mele este perfect.
Mi s-a recomandat sa il aplic cu un buretel, dar pana la urma am recurs tot la pensula. Si in mod clar il voi recumpara (surprinzator se consuma foarte greu). Pretul sau aproximativ este de 70 de lei pentru 6 grame si il puteti achizitiona din saloanele partenere sau de la expozitii (vedeti ca urmeaza Cosmetics Beauty Hair la Romexpo incepand cu data de 20 Septembrie).
Asa ca dupa ce am incercat diverse corectoare de la Maybelline, Rimmel, Benefit, Too Faced etc acesta a fost cel care m-a convins.

3. Creioanele Aqua Shadow de la MUFE
Va spun sincer ca am fost impresionata de rezistenta acestor creioane din momentul in care le-am aplicat. Le-am purtat ca si fard pe toata pleoapa si nu s-au intins, nu s-au adunat in pliul pleoapei si nici nu au curs. Pentru mine a fost ceva de mirare pentru ca nu mai gasisem creioane cu o asemenea rezistenta.
In plus gama cuprinde 12 nuante frumoase din care puteti alege. Creioanele sunt disponibile la 60 de lei in magazinele Sephora sau in magazinul din Calea 13 Septembrie.

4. CHI Silk Infusion
Si ultimul produs de pe aceasta lista este CHI Silk Infusion. Secretul unui par matasos si sanatos este hidratarea. Si niciun produs pentru par nu mi-a oferit un grad mai mare de hidratare decat CHI Silk Infusion. Acesta este un ulei leave-in care se aplica pe parul proaspat spalat si inca umed. Dupa aplicare (eu il aplic cu degetele pe sectiuni si insist la varfuri) pieptanati parul cu un pieptan cu dintii rari pentru descurcare si uniformizare a produsului in par.

Dupa folosire parul este stralucitor, se asaza mult mai bine si arata sanatos. Eu sunt deja dependenta!

Produsul este disponibil pe Lux Beauty sau la expozitii. De exemplu eu am cumparat produsul de 177 ml cu 70-80 de lei de la Cosmo Beauty, iar pe site il gasiti cu 63 de lei la 50 ml sau cu 115 lei la 150 ml.

Acestea ar fi produsele care m-au convins! Voi le-ati incercat pana acum? Si sunt curioasa care sunt produsele de care nu va puteti desparti?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

6 comentarii:

  1. Mi-ar placea sa incerc corectorul de la Malu Wilz, sa vedem cum stau cu banutii cand o fi targul de beauty. Eu as cumpara la infinit un rimel cu ambalaj roz de la Yves Rocher. Sunt la al treilea, dar tot nu stiu cum ii zice :)) Si batonul corector de la Clearskin-Avon, atat de banal, dar atat de benefic tenului meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am incercat niciunul din produsele enumerate de tine, acum imi doresc cHI :). Eu as recumpara mereu si mereu rimelul Colossal in ambalaj galben, e perfect pentru genele mele, nici nu-mi mai doresc sa incerc altceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. deci stiu dupa ce sa ma uit in weekend la malu wilz. sper, doar, sa nu ma socheze pretul :)))) eu am tot un fel de tatuaj pe fata.. adica o cicatrice imensa care da in gri inchis :((((

    RăspundețiȘtergere
  4. imi plac postarile de acest gen , chiar nu aveam habar de acel corector de sprancene...vreau si eu !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate produsele sunt bune de incercat insa crema asta pentru par o voi incerca cu siguranta! Sunt obsedata sa cumpăr produse pentru par pentru a arata cat mai bine! Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...