English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 10 noiembrie 2011

Make-up party Fontana Contarini

Joi, 3 noiembrie, am avut placerea sa particip la evenimentul Fontana Contarini. Acesta s-a numit Make-up party si a avut loc in Cafe Tabiet.

In cadrul evenimentului au fost prezentate produsele Fontana Contarini si mai mult, participantele au avut posibilitatea de a le testa. Culori, texturi, rezistenta si aplicare, toate erau acolo pentru a fi vazute, incercate, analizate.

Pe parcursul serii au avut loc si tombole la care se puteau castiga unele din produsele prezentate. De asemenea, make-up artistul Fontana Contarini a oferit sedinte gratuite de machiaj participantelor la eveniment.
Pe mine m-a atras fondul de ten compact cu acoperire mare, perfect pentru iarna. De asemenea, am admirat din nou fondul de ten fluid si sclipiciul pentru fata si decolteu. Mi s-au parut foarte dragute iluminatoarele cu design de trandafir (cele din poza) si am admirat nuantele pigmentului Fontana Contarini.
Gama de produse este foarte larga si de asemenea, ne-au fost prezentate si cadourile de Craciun, vedetele acestui sezon. Participantele au primit si cate un card de reducere de 30% pentru aceste pachete valabil pana la 31.12.2011. Toate produsele puteau fi cumparate de la eveniment, dar si ulterior de pe site-ul Fontanacontarini.ro.
La eveniment a fost si un invitat special, respectiv o creatoare de bijuterii. Participantele au avut astfel ocazia de a admira pe langa cosmetice si bijuterii lucrate foarte frumos. Ce s-ar fi potrivit mai bine?

De asemenea, intre testarile de produse ne-am delectat cu cate o cafea, un suc sau un cocktail. Atmosfera a fost relaxata si foarte placuta si pot sa spun ca m-am simtit ca la o intalnire intre prietene.
Surprizele s-au tinut lant pe parcursul serii, iar la final fiecare dintre persoanele participante a primit cadou o pensula pentru aplicarea rujului cu un design elegant auriu.

Mie mi s-a parut un eveniment foarte reusit la care m-am simtit foarte bine! Voua cum vi se pare acest Make-up party? V-ar placea sa participati? Pentru daca raspunsul este da, s-ar putea sa am o surpriza pentru voi!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

9 comentarii:

  1. mie una mi-ar placea tare mult sa particip:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie :D Mai ales ca nu le cunosc produsele si, din ceea ce ai scris tu, par foarte interesante.

    RăspundețiȘtergere
  3. normal ca vrem....ai fost fara noi :-w

    RăspundețiȘtergere
  4. daaa...am mai participat la ceva de genul , din pacate la malul marii nu prea sunt astfel de evenimente...suntem cautati mai mult vara :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu as vrea sa particip la un astfel de eveniment :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-ar placea sa merg la un asemenea eveniment, dar nu stiu sa se organizeze si in Cluj.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca v-a placut acest eveniment si ca ati vrea sa participati. Surpriza pentru voi va fi dezvaluita in curand!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...