English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 30 noiembrie 2011

Beach Waves cu difuzorul

Saptamana trecuta am vrut sa port o coafura stil "beach waves", usor de facut si de efect. Pentru realizarea ei am apelat la uscatorul de par Remington Stylist.

Astfel, dupa ce mi-am spalat parul, am aplicat spuma de la jumatatea sa in jos. Am uscat parul pana cand s-a eliminat excesul de apa si am schimbat capatul uscatorului cu difuzorul.
Am utilizat difuzorul punand varfurile parului in scobitura sa si presandu-le catre crestetul capului. Odata ajuns in crestetul capului, am tinut difuzorul acolo cateva secunde rotindu-l usor. Am repetat aceste miscari pe fiecare portiune a parului in parte pana cand parul a fost complet uscat. Iar acesta este rezultatul obtinut:
Pentru un plus de stralucire puteti utiliza si un spray cu efect de gloss. Parul vostru va fi cu siguranta in centrul atentiei.

Sper sa va placa!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



15 comentarii:

  1. parul tau e drept sau usor ondulat?

    RăspundețiȘtergere
  2. @came: Parul meu este drept, dar imi place sa il port ondulat (mai larg sau cu bucle).

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumos! am sa incep si eu sa folosesc difuzorul. multumesc pentru pont.

    RăspundețiȘtergere
  4. @came: Cu placere! Mie imi place sa il folosesc pentru ca este foarte usor de utilizat si in plus rezultatul este foarte dragut!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buclele ca buclele dar tu esti tare frumoasa. Atat de inocenta si de scumpa! Sa nu crezi ca-s vreo nebuna dar mereu cand iti vad pozele,imi vin cuvintele astea in minte. Felicitari:*

    RăspundețiȘtergere
  6. eu trebuie sa-mi iau neaparat un fheon u difuzor pentru ca celalalt s-a stricat ,iar difuzorul vechi nu se potriveste pe actualul fheon...uff...

    RăspundețiȘtergere
  7. sincer,nu imi place. arata ca si cum nu ti-ai fi pieptanat parul cateva zile si l-ai dat apoi cu spuma . deobicei imi plac posturile tale despre coafuri ,insa de data asta nu ti-a iesit

    RăspundețiȘtergere
  8. @sunshine: Iti multumesc foarte mult! Esti atat de draguta! Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  9. @Sudessa: Pai in mod sigur o sa gasesti usor pentru ca foarte multe uscatoare includ si difuzor. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  10. @Anonim: Imi pare rau ca nu iti place, dar daca o sa dai un search Google cu "beach waves" o sa vezi ca este un stil purtat inclusiv de vedete.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie imi place pentru ca si eu imi fac astfel de coafura chiar daca nu am un difuzor de volum. Data viitoare n-am sa pornesc cu onduleurile chiar de la radacina si cred ca va fi mai bine decat acum. Am pus recent poze pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...