English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 22 noiembrie 2011

Campania Revicel

Astazi a sosit curierul cu pachetul Revicel. Am fost atat de incantata pentru ca eram nerabdatoare sa testez noua crema anticelulitica!

Am desfacut cat am putut de repede pachetul pentru a descoperi produsele din interiorul sau. Am facut cateva poze si am citit pliantul si instructiunile de pe cutie, gandindu-ma deja la o piele neteda.
De multa vreme sunt in cautarea produsului anticelulitic cu adevarat performant. Pana acum am incercat multe texturi si efecte, iar in uneori am vazut si unele rezultate, dar parca vreau mai mult! Si sper ca Revicel sa imi ofere ceea ce imi doresc.
Primul lucru pe care l-am remarcat cand am desfacut produsul a fost mirosul sau care imi place foarte mult! Este de departe cel mai placut miros al unei creme anticelulitice din punctul meu de vedere. In general eram obisnuita cu mirosuri mai puternice (uneori nu tocmai cele mai placute) sau discrete, dar niciodata nu am gasit un produs anticelulitic cu adevarat parfumat.

De asemenea, mi-a placut si textura produsului. Acum abia astept sa vad cum se aplica si pe corp si mai ales ce rezultate va avea!

Crema anticelulitica o voi incerca alaturi de prietena mea Rodica si va voi tine la curent cu toate detaliile despre experienta noastra cu eal.

Acum ma duc sa o testez!

Pana data viitoare,
From Mona with GlossNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...