English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

duminică, 27 noiembrie 2011

Funland Bowling Bloggers Stars

La FUNLAND continua seria de evenimente destinate bloggerilor, in care socializarea si distractia sunt la cote maxime. Luna aceasta BOWLING-ul este in prim plan. FUNLAND BOWLING BLOGGERS STARS -  Campionatul de BOWLING pentru BLOGGERI – se va desfasura la FUNLAND intre 28 si 30 luna aceasta.
 
Daca esti blogger si ai peste 18 ani, inscrie-te pana pe 28 noiembrie si vino sa joci BOWLING, sa te distrezi si castigi premii!

Pasi de inscriere:
1. Trebuie sa trimiti un e-mail la office@mediaholic.ro cu subiectul “FUNLAND BOWLING”, pana Luni 28 octombrie 2011 ora 12:00, in care sa scrii NUMELE TAU complet si adresa BLOGULUI tau.

2. Vei primi inapoi un e-mail impreuna cu Formularul de inscriere si Comunicatul Campionatului, despre care va trebui sa publici un articol pe blogul tau, pentru a afla si prietenii tai. Trimite-ne linkul postarii.

3. Vei primi confirmarea de inscriere pe e-mail.

Campionatul se desfasoara de pe data de 28 pana pe 30 noiembrie 2011, in fiecare zi incepand cu ora 18:00, la Clubul FUNLAND din Bucuresti, Magazinul Unirea Shopping Center, etajul 4.

Fiecare participant (chiar si cei care nu au trecut de etapa de calificari) va primi premii  de la Funland, World Class si de la Beautyroom.ro:
- un card de reducere  si la FUNLAND;
- un voucher de doua persoane oferit de World Class;
- un cadou surpriza din partea Beautyroom.ro;




Eu abia astept sa merg! Cine mai vine?


Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...