English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 4 noiembrie 2011

Crema contur ochi Cosmetic Plant

In perioada de testare a gamei Cosmetic Plant am schimbat crema mea de ochi cu cea cu ulei de catina si masline si pot spune ca am avut rezultate bune cu ea.
Ce scrie pe produs?
Hranitoare, hidratanta, regeneranta, crema ingrijeste pielea delicata din jurul ochilor. Uleiurile de catina, masline, samburi de struguri impreuna cu vitaminele A, E si pantenol fortifica epiderma fragila si contribuie la reducerea progresiva a ridurilor si a liniilor fine. Peptidele purificate din soia si orez alaturi de oxidoreductaza si extractul de albastrele diminueaza cearcanele si pungile de sub ochi prin imbunatatirea microcirculatiei si consolidarea tesutului conjunctiv.


Mod de utilizare
Se aplica zilnic dimineata si seara in jurul ochilor pe pielea perfect curata, prin miscari usoare de masaj.

Crema nu contine parfum sau coloranti, iar mirosul si culoarea sa se datoreaza uleiului de catina.
Cum mi s-a parut mie?
Mirosul cremei mi s-a parut discret si placut si am apreciat textura lejera si totusi hidratanta.
Crema intra foarte bine in piele si se absoarbe imediat. Pielea din jurul ochilor arata bine dupa aplicare, dar si pe parcursul zilei.
Eu nu am cearcane sau riduri, dar pot spune ca am remarcat o diminuare a micilor pungi de sub ochi in zilele in care acestea erau prezente dimineata.
Singurul dezavantaj pe care i l-am gasit acestei creme este ambalajul. As fi preferat ca acesta sa fie sub forma de tub pentru mai buna pastrare a produsului si pentru o aplicare mai igienica.

In concluzie, crema contur pentru ochi mi-a placut si a oferit rezultate bune. Produsul este potrivit persoanelor cu varsta cuprinsa intre 20 de ani si 65 de ani.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

3 comentarii:

  1. produsele romanesti sunt din ce in ce mai bune , bravo !

    RăspundețiȘtergere
  2. Am o parere foarte buna despre catina in general, pare interesant de avut si o crema de acest gen. De mult eram in cautarea unei creme pt ochi. Pt a fi mai igienic eu iau crema cu un betisor de urechi si apoi aplic pe pleoape. Sau iau cu mainile curate din prima o cantitate suficienta si deci nu mai introduc mana inca o data in borcanel.
    Pup

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...