English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 1 iunie 2011

Deodorantul stick Fa NutriSkin

Am fost foarte incantata atunci cand am primit acest deodorant stick pentru ca doream o schimbare. Deodorantul meu stick preferat este cel de la Rexona - Oxygen Activ. Cu acesta am avut cele mai bune rezultate si am fost dezamagita cand nu l-am mai gasit ultima data in magazin si am fost nevoita sa cumpar un alt deodorant. Este vorba de Garnier Invisimineral care nu a avut in niciun caz aceleasi rezultate. Asa ca deodorantul Fa a venit intr-un moment foarte bun!

Ceea ce imi place foarte mult la el este mirosul! Dar am constatat dupa multe testari ca este un produs potrivit pentru zilele mai reci. Vremea fiind schimbatoare in aceasta perioada am putut sa testez deodorantul la temperaturi mai ridicate sau mai scazute si de asemenea in zile mai agitate sau mai linistite.

In zilele mai calde sau mai agitate am constatat ca acesta isi pierde mirosul dupa 3-4 ore si dupa inca putin timp isi pierde si protectia. Astfel este clar ca nu poate rezista 24 de ore si in niciun caz 48 de ore.

De asemenea, deodorantul nu a rezistat nici in cadrul unei sedinte de Power Plate de 30 de minute. Si trebuie sa precizez ca eu nu am in general astfel de probleme cu aceste produse. Am remarcat si urme albe lasate pe haine dupa aplicarea produsului.

Astfel, cu parere de rau trebuie sa spun ca deodorantul Fa NutriSkin nu a avut in cazul meu rezultatele asteptate ceea ce ma va face sa nu il mai cumpar in viitor.

Voua cum vi s-a parut?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

3 comentarii:

  1. mie mi s-a parut destul de bun, dar eu l-am testat doar stand pe pat :)) nu l-am supus ca tine la diferite temperaturi :)) tind sa cred ca asa s-ar comporta si la mine. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. mie imi place extrem de mult mirosul, dar se vede putin ca isi pierde efectul dupa cateva ore...din pacate. oricum se pare ca toata lumea a incercat garnier in perioada asta. si eu am fost nemultumita de el. am postat acum cateva saptamani un articol intreg in care m-am plans de el

    RăspundețiȘtergere
  3. @Miu Miu: Si mie mi-a placut foarte mult mirosul. Cat despre Garnier sunt de acord cu tine. Si o sa citesc cu siguranta articolul!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...