English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 2 iunie 2011

Cadoul meu de 1 iunie de la Adina

Cu ocazia zilei de 1 iunie pe grupul de pe Facebook Beauty Bloggers s-a organizat un eveniment de oferit cadouri intre participante. Astfel, eu i-am oferit un cadou Elenei Bostan, iar mie mi-a facut o surpriza Adina Vlad.
Adina a fost foarte draguta si mi-a adus personal pachetelul, iar in acesta se aflau doua produse - un scrub de la Shiseido si un anti-cearcan de la Lierac.
Sunt foarte incantata de produsele primite, mai ales ca nu am mai incercat pana acum nimic nici de la Shiseido (despre care stiu ca sunt foarte bune) si nici de la Lierac (desi facusem o obsesie pentru niste produse pe care le-am vazut in Paris, dar pe care nu le-am mai cumparat). Asa ca vreau sa ii multumesc Adinei pentru surpriza facuta!

Iar cadoul meu a pornit catre Elena pe 31 mai si sper sa ajunga cat de curand! Insa nu va voi spune ce i-am trimis, ci o voi lasa pe ea sa va dea detalii.

Sunt curioasa ce au primit si celelalte fete!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

8 comentarii:

  1. Buna!Abia astept sa faci un mic review despre anticearcanul Lierac.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte dragut gestul si produsele! pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Mona!
    Ce ma bucur ca ai postat deja despre micul cadou:)
    Shiseido este in varianta mini, dar Lireac... este in varianta normala, care se vinde in mod normal in magazin. Stiu! Si eu am fost socata sa vad ca are doar 5 ml :S
    Te pup si bafta multa la examene!

    RăspundețiȘtergere
  4. @modniza: Si mie mi-au placut foarte mult! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. @AdinaNUstietot: Hey! Mersi inca o data pentru produse! Am fost foarte incantata de ele. Sorry, le-am spus mini pentru ca sunt asa dragute si adorabile :) Am incercat de dimineata anticearcanul si mi-a placut foarte mult! Si imi va ajunge foarte multa vreme :D Pupici si sa fie! :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...