English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 15 iunie 2011

Tehnologia IPL la tine acasa

Acum acest lucru este posibil cu ajutorul noului epilator de la Remington i-Light. Acesta foloseste aceeasi tehnologie IPL intalnita in saloanele de frumusete, iar rezultatele sunt de lunga durata.
Epilatorul utilizeaza lumina intens pulsata pentru a oferi o piele fina, fara iritatii repede si fara durere. i-Light poate fi folosit in confortul propriei case, fara a mai fi necesara deplasarea pana la un salon pentru procedura de epilare, iar rezultatele vor fi similare. De asemenea, este testat si dovedit a fi sigur si este foarte usor de folosit.
Prezentare
Aparatul este livrat impreuna cu 3 becuri dintre care unul este in interiorul epilatorului, iar celelalte doua sunt de rezerva. De asemenea, in cutie veti mai gasi manualul de utilizare, un DVD cu mai multe detalii despre epilator, o carpa fara scame pentru curatarea ferestrei de semnal luminos si un saculet satinat argintiu pentru pastrarea aparatului.
Cui i se potriveste?
i-Light este potrivit pentru persoanele care se incadreaza in nuantele 1-4 ale tenului de pe scala Fitzpatrick (pentru nuantele 5 si 6 epilatorul nu are efectele dorite, ceea ce este specific tehnologiei IPL - rezultatul ideal obtinandu-se pe un fir de par cat mai negru pe pielea cat mai alba). 
Cum functioneaza?
i-Light functioneaza prin directionarea in piele a unui puls intens de lumina extrem de scurt. Acesta actioneaza asupra firelor de par aflate in faza de crestere, energia luminii fiind absorbita de catre melanina din foliculul de par, intarziind cresterea acestuia.

Epilatorul se foloseste pe pielea curata (fara urme de deodorant, parfum, lotiuni sau creme) si proaspat rasa. El poate fi folosit in unul din cele doua moduri - cu un singur semnal luminos (pentru zone mici si precizie) sau cu semnale luminoase multiple (pentru zonele mai mari cum ar fi picioarele).

De asemenea, aparatul are 5 niveluri de intensitate, bine-nteles rezultatul optim fiind obtinut la nivelul maxim. Nivelul se stabileste in functie de reactia pielii - daca se resimte disconfort trebuie utilizata o treapta inferioara.
Rezultate
In general, reducerea semnificativa a parului apare dupa numai un singur tratament. Dar pentru cele mai bune rezultate se recomanda ca initial sa se faca 3 sedinte o data la doua saptamani. Rezultatele dureaza pana la 3 luni. Dupa sedintele initiale, epilatorul se utilizeaza cand se remarca din nou cresterea parului. Dupa o sedinta de epilare cu IPL parul incepe sa cada dupa 7-14 zile.
Cum a fost prima mea sedinta?
Intr-un cuvant - super! Nu am avut nicio problema in utilizarea epilatorului deoarece totul este foarte bine explicat in manualul de utilizare. Am folosit ambele moduri ale luminii pulsate, iar intensitatea a fost la nivelul 5. In general se simte o usoara caldura la nivelul pielii si ocazional (pe zonele mai sensibile, cum ar fi cele din apropierea oaselor, de exemplu genunchii) o ciupitura. Acestea erau senzatiile pe care le-am simtit si in timpul sedintelor IPL facute la salon.

Sedinta de epilare integrala a durat aproximativ 30 de minute si am fost incantata sa constat ca nu mi s-a inrosit pielea si nici nu am avut alte senzatii neplacute (dar am facut si testul initial recomandat inainte de utilizarea epilatorului).  Lumina intens pulsata este asemanatoare celei de blitz si in timpul tratamentului nu este necesar sa purtati ochelari de protectie. Lumina este daunatoare doar daca este indreptata direct catre ochi.

Iar acum sunt nerabdatoare sa treaca cele 7-14 zile pentru a putea vedea rezultatele obtinute dupa prima sedinta.
Pret si disponibilitate
i-Light este disponibil la pretul de 1.199 lei, ceea ce ar putea parea mult la o prima vedere. Dar eu consider ca ar trebui privit ca o investie si prin comparatie cu preturile sedintelor IPL disponibile la saloanele de infrumusetare. Becurile de rezerva costa 99 lei, iar un bec contine 1500 de pulsatii (care ajung pentru cel putin o sedinta integrala de epilare). Eu nu am consumat un bec intreg si mai am mai mult de 150 de pulsatii ramase (care sunt semnalizate prin transformarea led-ului indicator din verde in portocaliu).

Epilatorul poate fi cumparat de pe site-ul Remington Style de aici.

De asemenea, va invit sa dati like paginii de Facebook Remington aici pentru mai multe informatii.

Eu sunt foarte incantata de i-Light si am incercat sa includ toate detaliile despre el in acest articol. Dar este posibil sa fi omis ceva, asa ca daca aveti intrebari, va rog sa le lasati mai jos. Si abia astept sa revin cu informatii despre rezultatele obtinute!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

22 de comentarii:

  1. eu as vrea sa stiu daca ai dat bani pe aparatul acesta sau l-ai primit spre testare, iar daca l-ai primit, as fi curioasa sa stiu daca ai da atatia bani pe el? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @world of leea: Dupa cum va spuneam in articolul acesta - http://frommonawithgloss.blogspot.com/2011/06/de-astazi-sunt-ambasador-remington.html - in calitate de Ambasador Remington voi testa produse si o sa va povestesc experientele mele cu acestea. Eu sunt foarte incantata de i-Light si o sa revin cu rezultatele obtinute. Iar referitor la pretul epilatorului, tinand cont ca am dat mai mult de atat pe sedintele de IPL facute la saloanele de frumusete, raspunsul meu este da, as plati aceasta suma pentru el. Tocmai pentru ca il poti folosi pentru o perioada indelungata, intr-un mod foarte confortabil si pentru ca pretul pe sedinta va fi mult mai rentabil decat cel de la saloanele de infrumusetare.

    RăspundețiȘtergere
  3. @world of leea: avand in vedere ca o sedinta de epilat cu IPL la salon costa, in functie de zona, intre 20-200 eur, nu vad de ce nu ai da banii pe un asemenea aparat daca iti doresti acest gen de epilare.
    @Mona: intre sedintele de IPL homemade, ce metoda de epilat trebuie sa folosesti? la salon te pun sa te faci cu lama, sa nu il jumulesti in nici un fel. pupici:* abia astept sa vorbesti despre rezultate cand or sa apara!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Kris: Si in timpul utilizarii epilatorului i-Light singura metoda de epilare care poate fi folosita este cea cu lama. Daca se utilizeaza o alta metoda procesul de epilare IPL este afectat si nu se vor mai obtine aceleasi rezultate. Si eu abia astept sa revin cu rezultatele :) Deja sunt in perioada celor 7-14 zile si am remarcat ca au inceput sa cada unele fire de par. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. am cumparat si eu ,sunt f.multumita desi nu am facut decat prima sedinta,am 4 saptamani si nu mi-a crescut parul.am insa o problema : se blocheaza pe multi fash dupa 3-4 flah-uri.fac vreo greseala?si as mai avea o intrebare de ce nu se poate folosi si pentru fata? Care ar fi riscul? daca s-ar lua masuri de protejare a ochilor..

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anonim: Ma bucur ca ti-a placut epilatorul. Eu sunt foarte incantata de el! Aparatul are o perioada de racire de 40 de secunde atunci cand se incalzeste prea mult. Dar asta nu se intampla dupa 3-4 flash-uri. Si trebuie sa te uiti cu atentie ca aparatul sa fie pozitionat corect pe piele. Daca senzorul din jurul ferestrei ipl nu este apasat, epilatorul nu mai genereaza flash-uri. Eu il folosesc tot pe modul multi-flash si nu am avut probleme.

    Referitor la cea de-a doua intrebare, pielea fetei este mult mai sensibila si in plus este tot timpul expusa la soare. Dupa cum stii, in timpul procedurilor ipl nu trebuie sa te expui la soare pentru 2 saptamani inainte si 2 saptamani dupa epilare. Si chiar daca folosesti creme cu spf mare, exista posibilitatea efectelor de tipul arsurilor solare.

    Iar in continuare iti ofer raspunsul la intrebarea ta oferit de un specialist dermatolog, directorul Societatii Dermatologice din USA:

    "Nu. i-Light nu se recomandă să fie folosit pe faţă sau pe gât. Părul de pe corp are o structură diferită decât părul de pe faţă. Foliculii părului facial la femei au dovedit în testele clinice că pot prezenta creştere paradoxală a părului ca răspuns la tratamentele de bază de lumină care în mod obişnuit elimină părul de pe corp. Astfel, i-Light nu este recomandat pe faţă sau pe gât pentru a evita stimularea creşterii părului, iar pe faţă trebuie folosit un dispozitiv conceput special pentru a fi folosit în acest loc."

    RăspundețiȘtergere
  7. dar pe zona abdomenului se poate folosi????

    RăspundețiȘtergere
  8. buna, mi-am achizitionat si eu un astfel de aparat si as vrea sa stiu daca se poate folosi si pe sani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Fiind o zona sensibila nu este recomandata utilizarea aparatului pe sani.

      Ștergere
  9. buna, eu am o foliculita destul de urata doar in zona inghinala.....este un cosmar(putzin spus), as achizitiona aparatul in special pt aceasta problema,stii cumva ce rezultate are in cazul foliculitei, este destul de scump..(la salariul meu de 850 ron)dar fac un sacrificiu doar sa scap de cosmar asta...multumesc Mihaela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Mihaela,

      Aparatul poate fi folosit in zona inghinala cu rezultate bune, dar ar trebui sa rezolvi problema foliculitei inainte de inceperea tratamentului.

      Ștergere
  10. Avand in vedere ca a trecut mai bine de un an jumate as vrea sa stiu rezultatele finale pe care le-ai obtinut. multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  11. buna, m-ar interesa rezultatele obtinute dupa 1 an jumate. multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Rezultatele se pastreaza bine, dar trebuie sa faci sedinte de intretinere in timp. O data la o luna daca inca mai vrei sa scapi de firele de par nedorite sau la 2-3 luni pentru mentinere. Parul va cadea in proportie de 60-80%.

      Ștergere
    2. Pentru mai multe informatii te astept pe frommonawithgloss.ro

      Ștergere
  12. nu stiu ce spune toata luma eu is baiat am facut si eu in trecut o gramada de greseli crezand ca aceste aparate functioneaza cu adevarat dar este o inselaciune totala vreau sa va spun o singura chestie pt ca as putea sa va povestesc o carte despre metoda ipl de epilare de ce un aparat ipl profesional care functioneaza cu adevarat costa intre 10 mii - 15 mii de euro sau mai bine zis o sedinta la unul dintr e cele mai faimoase saloane din ROMANIA de epilare nomasvello(si totodata cele mai ieftine) o sedinta costa 30 de euro indiferent de zona va zic eu pentru ca daca functiona cu adevarat nimeni nu mai facea scoala de estetica si nimeni nu mai mergea la saloane de epilare etc deci asta e pentru cei ce nu stiu si cei care vor sa stie adevarul in spatele acestor asa zise (reclame)o spun din propria experienta era prea frumos ca aceste miniaparate sa functioneze efficent ca si cele profesionale .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Flavius! Este normal sa fie o diferenta intre aparatele IPL pentru uzul personal acasa si cele din saloanele profesionale. Cele pentru acasa sunt mult mai usor de folosit si lucreaza cu intensitati mult mai mici, tocmai pentru a se evita accidentele. De aceea sunt necesare si mai multe sedinte decat cele de la salon. Dar asta nu inseamna ca nu sunt eficiente. Ai folosit tu aparatul de la Remington si nu ai avut rezultate?

      Pentru mai multe informatii te astept pe frommonawithgloss.ro

      Ștergere
  13. trebuie neaparat ca pielea sa o radem cu lama inaintea folosirii aparatului? de ce nu poate fi epilata cu ceara? care e diferenta? si cu cat timp inainte trebuie epilata zona?ore zile? ms!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, trebuie utilizata lama de ras inainte de aparatul IPL, deoarece tehnologia IPL actioneaza asupra radacinii firului de par, iar daca aceasta este smulsa cu ceara nu se mai obtin aceleasi rezultate. Asa ca va trebui sa renunti o perioada la epilarea cu ceara si sa utilizezi lama sau crema epilatoare pe parcursul utilizarii epilatorului IPL.

      Iar referitor la cat timp, cel mai bine ar fi la 1-2 zile dupa, cat firul sa fie putin crescut si sa poti observa astfel intreaga zona ce necesita epilare.

      Te astept cu mai multe detalii pe frommonawithgloss.ro

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...